Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Çok pislik birşey dönüştü ülkede futbol fetöcü, şikeci diyen diyene inanılmaz bir gerginlik var insanlarda, ayrıca şiddet eğiliminin futbolda bukadar arttığı bir yıl hatırlamıyorum yokta zaten.Allah sonunu hayır etsin ama son düzlükteyiz ve düzlüğün sonu uçurum.maalesef direksiyonu terse kıran bi insanda yok herkes tam tersi vites arttırıyor.Sonu hiç iyi bir yere gitmiyor.

    Kıbrıs'ta Türkler ve Rumlar beraber yaşarken devlet kurumları ortaktı. Şiddet olayları çıkınca sadece futbol ligini ayırdılar. Yani diyeceğim futbolun insanlar üzerinde ayrıştırma ve bütünleştirme etkisi büyük. Futbol üzerinden bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Buna en çok çanak tutan da 3 büyüklerin yöneticileri isimler değişiyor icraat aynı ama son zamanlarda zirve yaptı.

  • Kıbrıs'ta Türkler ve Rumlar beraber yaşarken devlet kurumları ortaktı. Şiddet olayları çıkınca sadece futbol ligini ayırdılar. Yani diyeceğim futbolun insanlar üzerinde ayrıştırma ve bütünleştirme etkisi büyük. Futbol üzerinden bizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Buna en çok çanak tutan da 3 büyüklerin yöneticileri isimler değişiyor icraat aynı ama son zamanlarda zirve yaptı.

    Aynen öyle atışmalar göndermeler gayet olağan okeyim ama bunu şiddet yoluna çevirerek yapmak ve insanları buna teşvik etmek çok büyük sıkıntılara yol açacak ve bunu yavaştan yaşamaya başlıyoruz. İnsanlar birbirine maç yüzünden kanlı bıçaklı gidecek kıvama gelmişler çok şaşırıyorum ama bir yandan klupler nezdinde yapılan açıklamalar, başkanların konuşmaları,yaşanan saha içi hakem ve saha dışı olayları göz önüne alıncada şaşırmıyorum.Maalesef gözümüzün önünde yaşanan olayı dış bir ülke istese yapamaz ama biz kendimiz yapıyoruz çok acı.

  • Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)

  • Aziz yıldırımın sözlerinde en önemli kısım şu


    fetö’nün amacı büyük kitleleri karşı karşıya getirmek ve onları çatıştırmak, devletin bekasını ortadan kaldırmaktır. dursun özbek’in bilinçsizce yapmış olduğu hadsiz açıklamaları tam da bu amaca hizmet etmektedir.


    aziz yıldırım çok haklı ama eksiği var. aynısını ali koç da yapıyor


    dursun özbek bir de şimdiki yaptıklarıyla kurtuluş savaşında yapılanlar arasında ilişki kuruyor. ya ne alaka? bu kadar geri zekalılık olmaz


    futbol bu kadar hayatın ortasına konacak bir şey değil.

    cahilliğin en büyük göstergesi bir şeyin, özellikle de sana hiç bir faydası olmayan bir şeyin fanatiği olmaktır.

    maalesef bizim millette cahillik diz boyu olduğu için futbol gibi sadece eğlenceye hizmet etmesi gereken bir şeyle toplumu bölmeye çalışıyorlar


    kesinlikle uyanık olmak lazım. bu fetöcü şerefsizlerin sızmadığı hiç bir kurum yoktur. bu sebeple fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş vesaire, hepsinden bu hainlere hizmet edenler çıktı. bu durum takımı, o camiayı komple fetöcü yapmaz. ama başkanların ağzında böyle ithamlar sürekli dolaşıyor. böyle ithamların cezasız kalmasından hep bunlar

    BORN IN WINTER

  • Bu adamın hoca olmadığını daha nasıl anlatmamız gerekiyor bilemiyorum? Takımı sadece iyi oyuncular taşıyor bugünde kadro iyi olmayınca makyaj aktı.. yazık