Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sözlerine İmzamı Atarım Hocam The Last Of Us ve Part 2 Gelmiş Geçmiş sayılı oyunlardan bir tanesidir defalarca kez bitirdim user score sinin bu kadar düşük olması Joel Gibi bir anakarakterin ölmüş olmasıdır bu tepki Joel içindir yoksa oynanışından hikayesine kadar mükemmel ötesidir

    hocam The Last of Us benim için yeri ayrı iki kez bitirdim oyunu ama en iyi oyun kesinlikle değil,katılır mısınız bilmem ama şaheser var bir sanat var oyun dünyasında bilmem hiç oynama fırsatıniz oldu mu oyun dünyasında açık ara en en keyif aldığım oyun hikayesinden tut açık dünyasına grafik atmosfer böyle bir oyun bir daha ne zaman gelir bilmiyorum Red Dead Redemption 2 muhakkak oynayın oyun değil bir Rockstar Games sanati :thumbup:

  • Kedi lobisi iş başında. :hfyeni (18): The Last Of Us oyun dünyasının en bomba oyunlarından birisi. Stray fazla büyütüldü ve ayrıca bana hiç hitap etmiyor. Böyle sakin oyunlar hiç benlik değil. Naughty Dog bu tarz hikayeli oyunları çok iyi yapıyor. Uncharted seriside keza aynı şekilde mükemmeldir.

    Uncharted oynamadım ama iyi diyor herkes senin gibi hocam ben daha çok korku ve açık dunya oyunlarını seviyorum mesela film gibi oyunlarda güzel oluyor ancak The Quaary tam bir hayal kırıklığı yarattı bende Until Dawn oyununun izinden gidememiş o oyunun yanında ancak getir götürünü yapar..

  • Uncharted oynamadım ama iyi diyor herkes senin gibi hocam ben daha çok korku ve açık dunya oyunlarını seviyorum mesela film gibi oyunlarda güzel oluyor ancak The Quaary tam bir hayal kırıklığı yarattı bende Until Dawn oyununun izinden gidememiş o oyunun yanında ancak getir götürünü yapar..

    Hocam korku oyunu dedin mi direkt Resident Evil serisi. Hikayesiyle, atmosferiyle müthiş bir yapım. Village son oyunu özellikle mükemmel.

  • Hocam korku oyunu dedin mi direkt Resident Evil serisi. Hikayesiyle, atmosferiyle müthiş bir yapım. Village son oyunu özellikle mükemmel.

    İkisini de bitirdim ama Village bende o kadar etki yapmadı Biohazard çok daha iyiydi hele ilk bölümü oyunun tam bir gerilim Mia karakterinden az çekmedik kadin her oyunda başımıza bi iş aciyor böyle es düşman basina ^^

  • İkisini de bitirdim ama Village bende o kadar etki yapmadı Biohazard çok daha iyiydi hele ilk bölümü oyunun tam bir gerilim Mia karakterinden az çekmedik kadin her oyunda başımıza bi iş aciyor böyle es düşman basina ^^

    Ethan reis be neler çekti. :hfyeni (18): Karısı kayboldu gitti onu buldu. Bebeği için son seride kendisini feda etti. Kesilmeyen kanamayan hiçbir yeri kalmadı adamın. Çok güzel bir finaldi.

  • Uncharted oynamadım ama iyi diyor herkes senin gibi hocam ben daha çok korku ve açık dunya oyunlarını seviyorum mesela film gibi oyunlarda güzel oluyor ancak The Quaary tam bir hayal kırıklığı yarattı bende Until Dawn oyununun izinden gidememiş o oyunun yanında ancak getir götürünü yapar..

    Hocam film tarzı en beğendiğim oyun detroit become humandır. Gerçekten beni alıp geleceğe götürmüştü. Oynamadıysanız tavsiye ederim.

    I am not afraid of an army of lions led by a sheep; I am afraid of an army of sheep led by a lion.

  • Ethan reis be neler çekti. :hfyeni (18): Karısı kayboldu gitti onu buldu. Bebeği için son seride kendisini feda etti. Kesilmeyen kanamayan hiçbir yeri kalmadı adamın. Çok güzel bir finaldi.

    Ben şeyde sasirdim Ethan Biohazard oyununda ölmüş babanın yani Jack in attığı yumruktan sonra hayatına kül olarak devam etmiş bende diyom nasıl ölmüyor bizim karakter sürekli kesip takıyorlar adamı :hfyeni (18):Sonu da güzeldi Rose büyüyor genç kız oluyor herhalde 9. oyunda onun hikayesini oynayacağız :/

  • Ben şeyde sasirdim Ethan Biohazard oyununda ölmüş babanın yani Jack in attığı yumruktan sonra hayatına kül olarak devam etmiş bende diyom nasıl ölmüyor bizim karakter sürekli kesip takıyorlar adamı :hfyeni (18):Sonu da güzeldi Rose büyüyor genç kız oluyor herhalde 9. oyunda onun hikayesini oynayacağız :/

    Evet Rose hikayesi olacak çok büyük ihtimalle. Village'de zaten final sahnesinde gösteriyordu, Chris'in ekibine katılıyordu. Babana çok benziyorsun falan diyordu. En büyük aday o.

  • Evet Rose hikayesi olacak çok büyük ihtimalle. Village'de zaten final sahnesinde gösteriyordu, Chris'in ekibine katılıyordu. Babana çok benziyorsun falan diyordu. En büyük aday o.

    Hocam bir sorum olacak Outlast 3 ne zaman çıkacak bu yilda yalan oldu galiba?

  • Hocam bir sorum olacak Outlast 3 ne zaman çıkacak bu yilda yalan oldu galiba?

    Outlast'ta GTA 6 gibi bir şey oldu artık. Red Barrels ocak ayında açıklama yapmıştı ama tarih belirtmediler. Hazır olunca açıklayacağız falan diyorlardı.