Fenerbahce 4 lemiş bile, sezonu 2. bitirdik, insan diyor ilk yari neredeydiniz??

Konu Dışı [Genel Sohbet]
- Samet
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Valenciaaaaaaaaa
-
5-0 Maç sona erdi.
Seneye umarım güzel bi kadro çıkarırız yoksa avrupada bizi lime lime doğrarlar çarpıp toplarlar kesirlere ayırırlar
-
Hele şükür konu dışı rahatına bırakıldı:))
Ara sıra gelin üstadım. Biz de sizin gezegendeniz. Aynı ekip ekonomi sayfasindayiz. Tanıtım yapabiliyor muyuz? Belki gelmek isteyen olur.
-
Rüya gibi sezon çok şükür bitti. 2021 2022 sezonu gönüllerin şampiyonu BEŞİKTAŞ JK
-
Hadi Anadolu Efes 💪 son 8 hadiii
-
Arkadaş hiçbir top girmez mi bu nasıl bir euroleague finali son çeyreğe girerken 40 sayı zar zor atabildi iki takım da iki takım da kazanmak istemiyor sanki (efes havaya girdi)
-
Bu sayfada aksiyon kalmamış ya
-
Ne mac ama heyacan dorukta . Son topa kalacak gibi.
-
Tebrikler Efes
-
ÜST ÜSTTE 2.KEZ. ŞAMPİYON ANADOLU EFES!
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
ŞAMPIYON 💪💪💪💪💪
35 saniyeyi müthiş çaldık
-
Keşke bize yamuk yapmadan şampiyonluğunu kutlasaydın sonucta Türk takımıyız genede tebrikler herşey ülkemiz için.
-
Anadolu efes euroleaugue şampiyonu... tebrikler.. çok büyük başarı..
-
Sampiyon Efes Şampiyon Türkiye helal olsun size Singleton ayrı birşey di adam her topa takat attı resmen son topta onun sayesinde kazandık🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
Mbappe,2025'e kadar Psg'yle sözleşme uzattı.
-
Mbappe,2025'e kadar Psg'yle sözleşme uzattı.
Önümüzde ki sene son 16'da yine Real Madrid'e elendiklerini görür gibiyim. Adamın tarihe geçmek gibi bir amacı yok anladığım kadarıyla. PSG'de oynayarak ballon d'Or kazanabileceğini falan düşünüyor herhalde. Kendine yazık ediyor. Aynısını Neymar yaptı Barcelona'dan ayrılarak ve adamın şimdi futbol oynamaya bile niyeti yok.
-
Ara sıra gelin üstadım. Biz de sizin gezegendeniz. Aynı ekip ekonomi sayfasindayiz. Tanıtım yapabiliyor muyuz? Belki gelmek isteyen olur.
tabikide ugrayacagim ayipsin:)) zaten gorevimiz geregi her konuyu kontrol ediyoruz. Tanitima gerek yok bence konu disinda yazanlarin hepsi suan yeni konuda yaziyor zaten. Hergun sayfalar gececek bir konu, kendi reklamini kendi yapacak eminim:)
-
Tebrikler Efes
-
Buarada Efes Pilsene kocaman bir tebrikler, kupa ulkemizde buda buyuk gurur. Koçlarini karakter olarak begenmesemde avrupada isini en iy yapan koçlardan..Darisi diger takimlarimizin basina..