Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Dolar artık durmaz rezerv kalmadı kkm zaten hiç ilgi cekmememisti aksine daha da borclandik ha bir de faiz var ama o da haramdı değil mi olmaz, tek bir yol kaldı onu da herkes biliyor son olarak gozlerdeki ışık ve yuregimiz var bu etkili bir çözüm olabilir..

  • Dün akşam iş çıkışı markete gittim ,çay olayını somut olarak yerinde görmek istedim

    her mahallede olan malum marketlere gittim ve 1'er adet olarak veriyorlardı yeni fiyatı ile

  • Dün akşam iş çıkışı markete gittim ,çay olayını somut olarak yerinde görmek istedim

    her mahallede olan malum marketlere gittim ve 1'er adet olarak veriyorlardı yeni fiyatı ile

    Ben a101 uygulamasından aldım 3 kg. 1 kg göndermişler.

  • Ben a101 uygulamasından aldım 3 kg. 1 kg göndermişler.

    Fazla çay tüketmemek gerekiyor. Çay'daki bakır oranı yüksek. Adamlar seni düşünmüşler. :hfyeni (18): :hfyeni (18): Şaka bir yana, kinadikları ne varsa aynısını gecikmeli(20 yıl) olarak millete yaşatiyorlar sadece din ve milliyetçilik ile ayakta kalan bir iktidar ve karşısında politika ve lider üretemeyen bir muhalefet ile yurdum insanı ayakta kalmaya ve birbirini ideolojik bıçaklarla kesmeye devam ediyor.Cebinizdekini caldirmayin, hala alabilecek imkanınız varsa uygun fiyatlı ihtiyaçlarınızı temin edin.

  • Düşeni kırarsa yürür dolar direnç 16 1/kahkahas23s1 :hfyeni (18): :hfyeni (18):

    Direnç 16, 60 ve 16, 90 TL' de üstadım.bizimkiler şu anda dolar yakıyorlar. 18.50 ye kadar da direnç yok maalesef.Ne kadar çıkmasına izin verecekler göreceğiz.Artik faiz arttırarak da çözemezsin.

    • Offizieller Beitrag

    Bu hafta içerisinde konu dışı ile alakalı düzenleme yapılacak arkadaşlar.2 ayrı konumuz olacak birbirinden bağımsız olarak ayrı başlık altında ekonomi ve siyaset konuşulabilen(hakaret içermemek koşuluyla) diğer konu ise bunlar harici her şeyin konuşulduğu bir konu olacak.Gerek hayat şartları gerek de üyelerimiz belli ki bu konuları konuşmaya devam edecek.Madem öyle herkes istediği konuya gidip saygı çerçevesinde mesajını yazabilir.Düzenleme bu hafta içi bitirilip duyurulacak.Ekonomi konusunu her ne olursa olsun görmek istemeyen üyeler bana özelden ulaşabilirse gerekli düzenlemeyi o üyelerimize yapacağım.

  • Doğalgazında birim fiyatına zam gelmiş galiba 65 kuruş.


    2.31 liraymış önceki ay birim fiyatım, bu ay 2.95 liradan yazılmış.


    Tabi dolaylı olarak devletin kdv geliri de artıyor. Birde yapılan zam %30 a tekabül ediyor az da değil.


    Düzeltilmiş tüketim olarak hesaplarsam birim fiyata 80 kuruş civarı fark oluşuyor.


    Forumdaki arkadaşlarda da bu şekilde farklı gelen var mı?

  • Forumdaki arkadaşlarda da bu şekilde farklı gelen var mı?

    Haftaya gelecek fatura tabi apartmanın parasından karşılanmazsa üç gün yandı çünkü. Ben karşılaştırırım o zaman.


    Samet Teşekkür ederim kendim adıma herkes için en iyisi bu gibi duruyor.


    Bu arada elektriğe %100 zam geleceği haberleri iyice yayılmaya başlandı.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Hocam 116 metreküp 401 tl geldi

  • Direnç 16, 60 ve 16, 90 TL' de üstadım.bizimkiler şu anda dolar yakıyorlar. 18.50 ye kadar da direnç yok maalesef.Ne kadar çıkmasına izin verecekler göreceğiz.Artik faiz arttırarak da çözemezsin.

    Hiç bı şekilde cozulemez artık abi o iş geçti kur faiz muhabbeti falan filan hikaye cepler doluyor keyifler yerinde dolar çıkmış kimin umrunda. Olan bizim gibi garibana oluyor.

  • Hocam 116 metreküp 401 tl geldi

    Hocam bende geçen ayki kdvsiz tüketimle hesapladım eğer sizde de geçmis ayların faturasi varsa bakın isterseniz.


    berkay_tuku tamam hocam kdvsiz fiyatı merak ettim dogrusu. Ayrica elektrik faturasindaki birim fiyatı ve tüketimimi hesaplamadım ama bu ay bir hafta evde yoktum ona rağmen geçen ayla aynı gelmiş.

  • Hiç bı şekilde cozulemez artık abi o iş geçti kur faiz muhabbeti falan filan hikaye cepler doluyor keyifler yerinde dolar çıkmış kimin umrunda. Olan bizim gibi garibana oluyor.

    Kamyonu uçuruma doğru sürüyorlar ve de inatla doğru yolda olduklarını anlatıyorlar her yerde. Ne diyelim, onlara belki birsey olmaz ama yakında çoğu vatandaşı daha da harap edecek döngüye sokacaklar.

  • Arkadaslar bende birşey sormak istiyorum elektrik faturası geldi 1 hafta önce 350 lira çok değil mi evde tek bir odada oturuyoruz aksamlari,firin,buzdolabi,sofben ve çamaşır makinesi haricinde birşey kullanmiyoruz elektrik sobası hiç yakmadik vantilatör bile acmadik valla bir dolap donuyor ama anlamadım..?