Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • UKOMEDE dün reddedilmişti teklif bugün tekrar mı toplandılar?


    Afyon'da da bugün toplu ulaşıma %50 zam yapıldı. Onu da ekleyeyim :)

    %50 ile %100 arasında zam isteniyordu.İBB yönetimi revize edip %40 oranında zam önerisi oya sundu.Öneri kabul edildi.

  • İstanbul'un sevdiğim yanı ulaşımın ucuz olmasaydı onu da kaybettik 3 yıl önce 1.25 TL, 5 yıl önce 1 TL basıyordu öğrenci tarifesi ve bütün şehri gezebiliyordun :(

  • Ulaşımı anladım da bu suya neden zam geldi ne oldu barajlar doldu taşmıştı kapakları açıcaklardı ?

    Söyleyeyim kardeşim, iktidar ile muhalefet arasındaki zitlasmanin bedelini her zaman halk öder.Sen merkezi yönetim olarak fahiş zam yaparsan, suyun üretiminde, dağıtımında, kısacası akla gelmeyecek her kaleminde, yerel idare de ya bunlari yansıtır ya da sübvanse eder.Bu belediyeler yıllar yılı eksi bakiye bütçe yapan kurumlar, şunu demiyorum, muhalefet de 20 yıl yönetsin sanki farklı olacak. Ama çuvaldızı ülkenin ekonomisini hallaç pamuğu gibi atan merkezi yonetime batırmak zorundayız.zorunda olmayayım diyen olabilir saygı duyarım.

  • Söyleyeyim kardeşim, iktidar ile muhalefet arasındaki zitlasmanin bedelini her zaman halk öder.Sen merkezi yönetim olarak fahiş zam yaparsan, suyun üretiminde, dağıtımında, kısacası akla gelmeyecek her kaleminde, yerel idare de ya bunlari yansıtır ya da sübvanse eder.Bu belediyeler yıllar yılı eksi bakiye bütçe yapan kurumlar, şunu demiyorum, muhalefet de 20 yıl yönetsin sanki farklı olacak. Ama çuvaldızı ülkenin ekonomisini hallaç pamuğu gibi atan merkezi yonetime batırmak zorundayız.zorunda olmayayım diyen olabilir saygı duyarım.

    Zamın her türlüsüne karşıyız abi kimin yaptığının bi önemi yok. Dediğin gibi bedelini yine biz ödüyoruz çok yazık.

  • Ulaşımı anladım da bu suya neden zam geldi ne oldu barajlar doldu taşmıştı kapakları açıcaklardı ?

    Evimize gelen suyun geçtiği işlemlerde çok fazla elektrik kullanılıyor.Keşke sadece halk fedakarlık etmese ama bizi düşünen yok ben bunu anladım.


    FutbolArena on Twitter
    “✔ Ligde namağlup ve gol yemedi. ✔ Avrupa'da namağlup. ✔ Avrupa'da lider. #Başakşehir”
    twitter.com

  • böyle yol yapımı dünyada görülmemiştir. Toprak üzerine asfalt dök yol yaptık diye öğün.

    FutbolArena on Twitter
    “Avrupa'da harika bir gece. 🇹🇷 🇹🇷 👏 Trabzonspor 🇹🇷 👏 Sivasspor 🇹🇷 👏 Başakşehir 🇹🇷 👏 Fenerbahçe”
    twitter.com

  • Maalesef Bakan Akar balıkçılar tarafından bulunan ilk mayının eski tip mayın olduğunu söylemişti.Rusya'dan gelen açıklamada mayınların YAM ve YARM tipinde olduğu yönünde.Yarm'ın sovyet döneminden kalan bir mayın türü olması bulguları doğrular nitelikte.Maalesef deme sebebim eski mayınlar kendini beklenmedik bir tehlike anında etkisiz hale getiremiyor.Ayrıca bu mayınların sayısının artması boğaz güvenliği tehdit ediyor.Taranması çikarılması imha edilmesi bayağı maliyetli.Rusya Savunma Bakanı sözcüsü İgor Konaşenkov 10 adet mayının fırtına ve yetersiz teknik durumlar neticesinde akıntıya kapılıp sürüklendiğini söylemişti.Romanya karasularında bulunmuştu biri.Bu mayınların Ukrayna'ya giden ticaret gemilerinin engellenmesi için koyulduğu düşünülüyor Maalesef Karadeniz'e kıyısı olan ülkeleri zor günler bekliyor.Özellikle boğazdaki akıntı ve uygun rüzgar koşulları oluştuğunda en cok ülkemiz zorlanacak gibi duruyor.

  • Söyleyeyim kardeşim, iktidar ile muhalefet arasındaki zitlasmanin bedelini her zaman halk öder.Sen merkezi yönetim olarak fahiş zam yaparsan, suyun üretiminde, dağıtımında, kısacası akla gelmeyecek her kaleminde, yerel idare de ya bunlari yansıtır ya da sübvanse eder.

    Aradığım yorum. :hfyeni (25):

  • iktidarın zamlarına dibine kadar karşıyım da yok arkadaş bı iktidar yapmıyor millet azdı patronlar azdı.

    TGSD Başkanı Kaya: Yazın hazır giyim fiyatları yüzde 80 artacak

    Tipi54 kardeşim, böyle çalkantılı zamanlarda milletin hakemligine basvurulur, bu kadar zorlamanın manası yok, insanlarin zor geçindiklerini gördüğün halde deliliğe vurmalari yanlış,gidin biran önce uyguladığınız ışıltılı,farlı, ufuk açıcı politikaların yansımasını vatandaş da görün.zamlarla daha da çekilmez hale getirmeyin ekonomiyi,


  • Her şey fiyatları etkilerken nasıl sabitlenecek ki, kim nasıl sübvanse edecek piyasayı? Üretim sübvanse edilse çiftçiye para dökülse gübre ve mazot baya ucuza verilse olmuyor mu acaba da böyle dolambaçlı yollar deneniyor?


    Hem ihracatta artar.

  • Yahu sınır namus değil miydi, ?


    Bu bir mizansen değilse vay halimize !


    Bu video tek başına ülke gibi bir ülkede bir çok istifaya yol açar.




    La Niña Is Strengthening, Potential Winter 2022-2023 Impacts | OpenSnow
    For the upcoming winter season, a "Triple Dip La Niña” looks to be in-store and better yet, current sea surfac...
    opensnow.com