Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Eğer bir gün biz de vatanımızı bırakıp kaçarsak inşallah çok daha kötü durumlara düşeriz.

    Bu düşünce yapısıyla hiç bir yere varamayız, kendi vatanını koruyamayan adam bizi mi koruyacak ^^

  • Bu ne ya gerçek değil dimi?

    Hocam bu gerçek olmasa bile Suriyelilerin hekim olmaya başlaması gerçek. Gelecekte suriyeliler tarafından eğitim görürsek şaşırmamak gerek. Adamlar bize göre daha rahat yaşıyorlar. KPSS'ye de girmiyorlardır muhtemelen

    Bu sene o sene değil :S

  • Belirli şartları karşılayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı polis olabilir.Neden şaşırdınız?

    Adamlar suriyeli, daha kendi vatanını koruyamayan insan bizi mi savuncak çok komik. Belli şartları kendi vatanında sağlayamadı daha

    Bu sene o sene değil :S

  • Ben de savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.Bu soruları bana değil vatandaşlık dağıtanlara sorun. Vatandaşlık çok önemlidir.Polis olma şartlarını okursanız beni anlayacaksınız.

  • Hocam artık ironi bile çok güldürmüyor artık bir şeylerin yapılması lazım

    keşke elimizden bir şey gelse hocam keşke...

    bu kadar tepkilere karşı hükümet nasıl sessiz kalabilir ben anlam veremiyorum gerçekten.

  • Şu bizde aynı düşeriz muhabbetini bı bırakın bea gerçekten sıktı. Bizde vatanımızı bırakıp kaçarsak daha beter duruma düşelim eyvallah deriz bakarız başımızın çaresine. Mühim olan o hale gelmemek için savaşmak KAÇMAK DEĞİL.

    kardeşim kimse başina gelmeden birseyin zorlugunu anlayamaz bak hayat pahali 200 tl yaga vermek zorunda kalmisiz herseye yuzde 200 zamli para odemek zorunda kalmisiz hayatta Allah in sana takdir ettiginde ulkeden ayrilmak varsa oda olur.tabiki bizler vatanimizi satacak kacacak kadar korkuda degiliz ama velevki insallah olmaz oyle bir durum gelirki ulkenden cikmak zorunda kalirsin suriyelilerle cok konusuyorum onlarda biz ulkemizi satmayiz diyorlardi ama halleri orta bizlerde ayni duruma dusmemek icin ders cikarmaliyiz.

  • kardeşim kimse başina gelmeden birseyin zorlugunu anlayamaz bak hayat pahali 200 tl yaga vermek zorunda kalmisiz herseye yuzde 200 zamli para odemek zorunda kalmisiz hayatta Allah in sana takdir ettiginde ulkeden ayrilmak varsa oda olur.tabiki bizler vatanimizi satacak kacacak kadar korkuda degiliz ama velevki insallah olmaz oyle bir durum gelirki ulkenden cikmak zorunda kalirsin suriyelilerle cok konusuyorum onlarda biz ulkemizi satmayiz diyorlardi ama halleri orta bizlerde ayni duruma dusmemek icin ders cikarmaliyiz.

    Hayır öyle bı dünya yok zamla pahalılıkla vatan bırakılmaz gerekirse 200 değil 1000 öderim hayat pahalılığı yüzünden bırakmayı nasıl düşünürsün reis :) başka sebepten düşürsunde bu sebepten aç kalıp ölsem de colugum çocuğum olsede genede gitmem.

  • Hayır öyle bı dünya yok zamla pahalılıkla vatan bırakılmaz gerekirse 200 değil 1000 öderim hayat pahalılığı yüzünden bırakmayı nasıl düşünürsün reis :) başka sebepten düşürsunde bu sebepten aç kalıp ölsem de colugun çocuğun olsede genede gitmem.

    hocam ben pahaliilik var diye gitmekten bash etmedim yasadigimiz sorunun bizi getirdigi durumu anlatmak icin soyledim ama şunu net olarak soyleyebilirimki eğer biz suriye yada başka bir ulke olur fark etmez insanlari goc ediyor diye kinarsak kinasigimiz sey basimizida gelmeden bu ölmeyiz bu topraklar bize atalarimizin kanlarindan hediye kaldi bizler canimizi veririz elbette ama hayatta gelecek adina hic bir zaman kesin konusmamak en dogru olandir.cunki gelecekte basimiza ne turlu olaylar gelicek habersisiz malesef.

  • hocam ben pahaliilik var diye gitmekten bash etmedim yasadigimiz sorunun bizi getirdigi durumu anlatmak icin soyledim ama şunu net olarak soyleyebilirimki eğer biz suriye yada başka bir ulke olur fark etmez insanlari goc ediyor diye kinarsak kinasigimiz sey basimizida gelmeden bu ölmeyiz bu topraklar bize atalarimizin kanlarindan hediye kaldi bizler canimizi veririz elbette ama hayatta gelecek adina hic bir zaman kesin konusmamak en dogru olandir.cunki gelecekte basimiza ne turlu olaylar gelicek habersisiz malesef.

    Hocam Suriyelilerin bazıları bayramda suriyeye gidiyor sonra nedense geri dönüyorlar adamlar artık burayı ucuz otel gibi kullanıyorlar.

    Bu sene o sene değil :S

  • Böyle bişe söz konusu dahi olamaz hocam şayet öyle birşey olursa Erdoğan değil kimse kalmaz hükümetten bu kadar söylüyorum.

    Hocam çoktan oldu sayılır. Suriyeliler doktor oldular bile.

    Bu sene o sene değil :S

  • Hocam Suriyelilerin bazıları bayramda suriyeye gidiyor sonra nedense geri dönüyorlar adamlar artık burayı ucuz otel gibi kullanıyorlar.

    hocam biliyorum kendimde her gun iclerinde calisarak sahit oluyorum ben tarimsal alanda calisiyorum 5 aydir neredeyse yuzde 80 suriyeli bazilari cok cok efendi ama bazilarida simarik serseri ama bizim genç nesille kiyas ettitim zaman arasinda fark goremiyorum neredeyse (iyi olanlar bas taçi onlari saymiyorum)

    yani suanki nesil ulkemizin kadir ve kiymetini bilecek potansiyele ulasmadi cunki bolluk ferah ve teknolji ortaminda dogdular

  • Bu ne ya gerçek değil dimi?

    Bu gercek olmasa, diğeri olacak ne farkeder, öğretmen, doktor, mühendis, subay, yani bu meslekleri vermeyeceklerini mi düşünüyorsunuz,nasıl geçmişte imparatorluk döneminde Türk toplumuna sadece savaşta çarpışacak nüfus gözüyle bakıldiysa (bunlari inkar eden de yoktur tarihçiler arasinda)bugün de Türk demek bütün mazlum olduğu söylenenlerden daha aşağıda konumlandirilmaya devam ediyor.Su insanları Ürdün'de aldi, Mısır'da aldı, onlar için sorun olmadı, ayni kültür, ayni ırk, ayni bakış açısı. Ama biz tepemize çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz.Az kaldı değişime,İnşallah Milletini sevenler ,Türk ismine giptayla bakacak olanlar yonetime gelecek.O günleri göreceğiz.