Gömüldü hocam beykoz o kütlelerle
Posts by Mehmet Aydogan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Beykoz çavuşbaşı kopuyor 15 dakikadır yoğun kar var
-
-
en yüksek 38.5 olur
-
Herkes e hayırlı ramazan lar
Kar lı iftar ve sahur lar
Sahur ları sulu karlar diye okudum o derece kafayı yedik karsızlıktan
-
-
en düşük:3.1
En yüksek:11.2
-
-
en düşük : 6.2
En yüksek: 18.4
-
-
Ben şu an yardım konusundan ziyade Kahramanmaraşta hatayda antepte malatyada kısaca deprem bölgesinde durum ne bilenlerin duyanların o bölge ile ilgili yorumlarını takip etmeyi tercih ederim Bjk123 hocam
-
yalnız felaketin sebebi siyasi
ayrıca kimse kimseye düşman değil
haklı olan eleştiriler ne zaman düşmanlığa döndü
ve ayrıca böyle bir felakette 20 yıllık iktidarı değil de kimi eleştirmeli insanlar
Gitsin siyaset konusunda eleştirsinler yeri burası değil! Ayrıca 10 gündür depremi bu konudan takip ediyorum bugün çok takip edemedim. Az önce bi girip bakiyim sağ çıkan vatandaşımız olmuşmu diye. Tam 2 sayfa dolusu yok iktidar böyle yok o paralar nereye gidiyor. Ben bunları okumak zorunda değilim deprem bildirim konusunda hiç kusura bakmayın..
-
deprem konusu tamamen iktidar düşmanlığı yada siyaset konusuna dönmüş. Çok yorum yapan bir insan değilim yıllardır takip eder izlerim forumu. Ama bırakın bence bu felaketi siyasete çevirme olayını.
-
vefat sayılarında 30 bin 40 bin çok iyimser maalesef.
Malesef bende katılıyorum bu yoruma. Enkaz altından çıkamayan daha çok vatandaşımız var. Özellikle hatayda çok kişi hala enkaz altında diye bilgi aldım hataydaki arkadaşımdan
-
Yalan haber olabilir hiç deprem yarığı gibi durmuyor orası. Malesef böyle zamanlarda bu tarz haberler çıkarıp insanların sinir uçlarına dokunuyorlar resmen.
-
en düşük : 1.4
En yüksek: 4.5
-
-
en düşük : 8
En yüksek: 13