Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Aynen hocam, kesinlikle öyle. Monte Carlo'ya bir gezi yapmak konuya iyi gelebilir. Gitmişken F1'de izlenir hem. :D

    hocam şu forumlara zorunlu isim yazma özelligi gelsin kavga ederken bir üye monte carlo kardes diye posta koyuyor sonra olayın ciddiyeti bozuluyor :)) o değil de forumda geçen 4. senemle beraber her türlü insana tanik olduk buralarda ^^

  • hocam şu forumlara zorunlu isim yazma özelligi gelsin kavga ederken bir üye monte carlo kardes diye posta koyuyor sonra olayın ciddiyeti bozuluyor :)) o değil de forumda geçen 4. senemle beraber her türlü insana tanik olduk buralarda ^^

    Bir ara mekanı yeşilçamcılar bile basmıştı, harbiden enteresan bir ortamdayız. :D2

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • al bendende o kadar geçen hafta 3 gün 7 den sonra çıkıp bindim metroya, baya etrafımda Türk aradım, artık bunlara yeter, Yıldırımda afet koordinasyan merkezinden yukarı yürüyün gün içinde Türk e rastlamanız neredeyse imkansız.


    Yalnız hastane randevusunda şehir hastanesinden eşim geçen hem anneme hem babama farklı doktorlardan randevu aldı, bence o tarafa bir bak derim

    Aynı şekilde Mersin'de de viranşehir sahili diye bir bölge orada da Türk'e rastlamak baya zor hocam , akşamları dolaşmaya falan gitseniz kendinizi Arap şehrinde sanarsınız.


    Şunu da ekleyeyim Mersin'de çok fazla sayıdalar kafanızı çevirdiğiniz her yerde görmeniz mümkün.

  • Aynı şekilde Mersin'de de viranşehir sahili diye bir bölge orada da Türk'e rastlamak baya zor hocam , akşamları dolaşmaya falan gitseniz kendinizi Arap şehrinde sanarsınız.

    yazık ne diyeyim hocam valla bu konuda kralı gelse tanımıyorum ülkemde abuk sabuk başı boş gezinen kimseyi istemiyorum kim ne derse desin. Bursanın doğusunu resmen suriyeliler sarmış vaziyette ki ben aslen bursalı değilim ama buranın insanı macir göçmen ama şuanda bu durum suriyeli araplar olarak değişiyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • yazık ne diyeyim hocam valla bu konuda kralı gelse tanımıyorum ülkemde abuk sabuk başı boş gezinen kimseyi istemiyorum kim ne derse desin. Bursanın doğusunu resmen suriyeliler sarmış vaziyette ki ben aslen bursalı değilim ama buranın insanı macir göçmen ama şuanda bu durum suriyeli araplar olarak değişiyor..

    İşin tuhaf yanı şu hocam rahatsız oluyorum eşimle dolaşırken, tuhaf tuhaf hareketler Türk kızlarına asılmalar, takip etmeler falan bir değişikler ve rahatsız ediciler sokakta dolaşma adapları bile başka çok farklı kültürleri.


    Üzücü olan da şu ki belki de önümüzdeki seçimde belirleyici etken olacaklar bazı bölgelerde. Seçim kanunundaki değişiklikle de bazı bölgelerde baya farklı görüntüler ortaya çıkma ihtimali var.

  • İşin tuhaf yanı şu hocam rahatsız oluyorum eşimle dolaşırken, tuhaf tuhaf hareketler Türk kızlarına asılmalar, takip etmeler falan bir değişikler ve rahatsız ediciler sokakta dolaşma adapları bile başka çok farklı kültürleri.


    Üzücü olan da şu ki belki de önümüzdeki seçimde belirleyici etken olacaklar bazı bölgelerde. Seçim kanunundaki değişiklikle de bazı bölgelerde baya farklı görüntüler ortaya çıkma ihtimali var.

    valla hocam her türlüsüne karşıyım kim yaparsa yapsın bu başka birşey. Trende oturuyorum 2 tanesi karşıma geldi, benim yanımda da 50 li yaşlarda bir teyze vardı, teyzenin karşısındakinin bir oturuşu vardı bakıştan filanda anlamıyorlar bacakları açmış sonuna kadar pis pis oturuyor. Biz ailemizden büyüklerimizden bir bayanın karşısında yaşı ne olursa olsun ayaklar önde bacaklar kapalı oturmayı öğrendik öğretiyoruz ama bunlarda terbiye saygı vs hiç yok..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • valla hocam her türlüsüne karşıyım kim yaparsa yapsın bu başka birşey. Trende oturuyorum 2 tanesi karşıma geldi, benim yanımda da 50 li yaşlarda bir teyze vardı, teyzenin karşısındakinin bir oturuşu vardı bakıştan filanda anlamıyorlar bacakları açmış sonuna kadar pis pis oturuyor. Biz ailemizden büyüklerimizden bir bayanın karşısında yaşı ne olursa olsun ayaklar önde bacaklar kapalı oturmayı öğrendik öğretiyoruz ama bunlarda terbiye saygı vs hiç yok..

    Abi Araplar genel olarak çok rahat insanlar. Edep adap nedir bilmiyorlar. Ben otogarın ortasında çok afedersin göğsünü açıp çocuğunu emziren Arap gördüm. Kimseyi de umursamadı. Suriyeli falan da değil. Körfez ülkelerinden muhtemelen. Zengin tayfadan.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.