Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bugün Trabzon'da yıkılan yolu da muhalefet yapmış herhalde. Şimdi sosyal medyada gördüm öğrenciler ibb'yi protesto etmek için bitik akbil basmışlar. İBB zam yapınca ses çıkarıyorlar bugün aynı oranda Marmaray'a hükümet tarafından yüzde 40 zam yapılmış kimsenin laf ettiği yok. Ne güzel dünya. Mazot litresi 22 olmuş hükümet yine haklı diğerleri suçlu vay arkadaş.

    Değil çukur, krater olsa bile insanlar buna bakmıyor artık sadece belli kısım hariç.. Bıktı insanlar bıktı.

  • Geçtiğimiz günlerde seçime giden ve 12 yıldır iktidar olan Macaristan Başbakanı Viktor Orban benzer bir uygulamayı Macaristan’da “seçim yatırımı” olarak uygulamıştı. Orban geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde ise bir kez daha iktidarını korudu.

    Söz konusu uygulamayla ülkede 1 Şubat 2022’den 1Mayıs 2022’ye kadar altı temel gıda maddesinin fiyatları 15 Ekim 2021 fiyatlarına sabitlenme kararı alınmıştı.

    Söz konusu temel gıda maddeleri ise; Kristal şeker, un, rafine ayçiçek yağı, domuz eti, tavuk eti, inek sütü olarak belirlenmişti.



  • TikTok'ta tık uğruna hadsizlik! Vaktinden önce ezan sesi dinletip oruç bozdurdu

    Hemen inanmamak lazım.Ses montaj olabilir.İnşallah öyledir.Değilse bile hoş değil.Karakteri bunları yapmaya müsait olanların akıllarına getiriyorlar.Aile terbiyesi önemli.Bunun gibiler yüzünden koskoca bir nesil kötü tanınıyor maalesef.

  • Geçtiğimiz günlerde seçime giden ve 12 yıldır iktidar olan Macaristan Başbakanı Viktor Orban benzer bir uygulamayı Macaristan’da “seçim yatırımı” olarak uygulamıştı. Orban geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde ise bir kez daha iktidarını korudu.

    Söz konusu uygulamayla ülkede 1 Şubat 2022’den 1Mayıs 2022’ye kadar altı temel gıda maddesinin fiyatları 15 Ekim 2021 fiyatlarına sabitlenme kararı alınmıştı.

    Söz konusu temel gıda maddeleri ise; Kristal şeker, un, rafine ayçiçek yağı, domuz eti, tavuk eti, inek sütü olarak belirlenmişti.

    Bizde de aynısı olur ve iktidar yine kazanır. Ne de olsa aradaki farkı cumhurbaşkanı cebinden ödüyor. Milletimiz bu iyiliği unutur mu hiç?

  • Bizde de aynısı olur ve iktidar yine kazanır. Ne de olsa aradaki farkı cumhurbaşkanı cebinden ödüyor. Milletimiz bu iyiliği unutur mu hiç?

    Tüm vaatler seçim sonrasına ertelendi hükümet kanadında.Tüm bu vaatlerin seçime son birkaç ay kala medya tarafından yoğun bir şekilde dillendirildiğini düşünün.Oluşturulacak algıya geçmiş seçimlerden.aşinayız.Ayrica muhalefetin belediye seçimleri ile bunu bir tutması gibi bir huyu var.Bu rahatlıktan dolayı kim çıkarsa kazanır havasındalar.Çok yanlış bu.Neyse çok konuşmayayım.Ülkemiz için en hayırlısı olsun.Ne diyeyim. ?(

  • Evet. ORC Anketi hükümete yakınlığı bilinen bir anket firması.

    Anket şirketleri çok da güvenilir değil, siyasi partilere yakinliklarina göre ısmarlama anketler yapiyorlar, önemli olan gidilecek yolun adı ve lideri, eğer hayal kırıklığı olursa bugünleri mumla ararız.tonla sorun var ve 1.5 yıl daha süreleri olduğunu ısrarla vurgulayan bir iktidar var.hiper enflasyona dogru giderken işler daha da çığırından cikacak gibi duruyor.

  • Ümit Hoca Mansur Yavaş adayımız demiş, helal olsun. Umarım aday olur. Ülkenin en büyük umudu bence Mansur Yavaş'tır. Ancak millet ittifakı ve koltuk sevdalısı Kılıçdaroğlu'nun aday yapmak isteyeceğini sanmıyorum.

  • Anket şirketleri çok da güvenilir değil, siyasi partilere yakinliklarina göre ısmarlama anketler yapiyorlar, önemli olan gidilecek yolun adı ve lideri, eğer hayal kırıklığı olursa bugünleri mumla ararız.tonla sorun var ve 1.5 yıl daha süreleri olduğunu ısrarla vurgulayan bir iktidar var.hiper enflasyona dogru giderken işler daha da çığırından cikacak gibi duruyor.

    Güvenilir olsa bile gerçekle bağdaşmama ihtimali çok çok yüksek.Hele ki kararsız seçmen oranı bu kadar yüksekken.Ermenistan seçimlerinin okunmasını öneriyorum.Neredeyse tüm anket şirketleri tersini düşünürken Nikol Paşinayan'ın partisi hükümeti kurdu.Hemde bariz bir Dağlık Karabağ yenilgisinin ardından yapılan erken seçim sonucunda.Kısacası anket şirketleri güvenilir olduğu halde benim gözümde belki fikir verebilir.Değilse bakmam bile...

  • Yigit61  Ecmedical Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun, eksik olmayın :)

    Hocam doğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.Pek bir tanışıklığımız yok ama benim doğum günümde ufaktan yaklaşıyor.Hazırlığımı yapayım ^^ .Şaka bir yana inşallah sağlıklı , mutlu ve huzurlu yıllar geçirirsiniz.

  • Anketlere bakılırsa halkta bir korku olduğu açık, 2001 öncesi Türkiyesinde şehirlere uzak en ücra köylerde dahi dini kitapların kürtçe kasetlerin toprağa gömülerek saklandığı, buna bizzat şahit olmuş biri olarak, şehirlerde (doğu) terörün kol gezdiği, giriş ve çıkışlarda trafik kontrolü yaptığı, öğretmen, polis ve asker kimlikli vatandaşı araçlardan indirip kafaya tek kurşunla .. Domuz bağcıları öldürülen gazeteciler, dini örgütler, acetinden elektriğe çarptırılan imamlar, bu böyle uzar gider. Bunları yazdığım için kusuruma bakmayın, mesaj da silinebilir. Bu geçmiş aşırı huzursuz ortam insanların hafızasında yer edinmiş ve silineceğe de benzemiyor. Onun içindir olası bir değişiklik korkutuyor insanları, burda kimseyi ve hiçbir fikri temsil etmiyorum. Yaşadıklarımı anlattım sadece, iyi akşamlar.

  • Ümit Özdağ bugünkü çıkışıyla muhalefet siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, yapılan anketlerde, sokakta eğer muhalefet bu seçimi kazanacaksa bunu Mansur Yavaşla kazanır açık açık belli başka aday aramayın demeye getirdi, dünkü Ekrem İmamoğlu'nun çıkışı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı gibi davranması nedeniyle yapmış olmalı.


    Twitterde da cüneyt özdemir 9 saat önce anket açtı 295 bin oy kullanıldı %66 ile Mansur Yavaş aday olmalı yönünde açık ara önde.


    Zafer Partisi hesabıda anket yapmış 247 bin oy kullanılmış, orada da %87 Mansuru destekliyorum çıkmış bu parti hesabı olduğu için tabi bariz daha taraflı kişiler oy kullanmıştır.