Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • uçak fiyatları ile aynı sistem aslında. tabi insanlar bunu bilmediği için bugün 350 liraya aldığı bileti 15 gün sonra 650 liraya aldığı zaman 300 lira zam geldi sanıyor. hal bu ki biletin asıl fiyatı 500 lira. firmalar otobüs boş gitmesin yolcu kaçırmayalım diye dip fiyattan satış yapıyor. bir nevi sürümden kazanalım diyorlar.

    Bu akşam İzmit'ten memleketim olan Ordu'ya gitsem kaç para olur bilet ?

    15 Aralıktan Sonra gitsem kaç para olur :D

  • Hayvanlar bile eşlerini koruyup kolluyorken, bu insan dışı yaratıklar var olduğu sürece bitmedi bitmeyecek bu cinayetler..😔😡

    Caydırıcı cezalar olmadıkça bu böyle devam eder. Verilen cezalara bakın ödül gibi malesef oda yetmiyormuş gibi ceza alan kişilere iyi hal indirimi veriliyor.

  • 4 şubat Hakan hocamın yanından şimdi çıktım arkadaşlar.Hepinize tüm foruma çok selamı var herkese tüm foruma teşekkür etti dualarınız için ve dualarınız eksik etmeyin diyor.


    Sizlerin selamınızı tüm hava forumun selamını getirdim deyince gözleri doldu ;( o haliyle bile 17 ekimdeki 7-15 aralık sistem öngörüsünün durumunu sordu.


    Ağrıları var bu yüzden muhtemelen yogun bakımda tutuyorlar morfin için.Ordaki hemşirelerden rica ettim bir kereliğine mahsus 5 dakka telefonunu verseniz çok sevdiği havaforum var dedim oraya girse kendi yazsa çok büyük moral olur dedim.Doktorundan yasak var ama yine de bi sorayım dedi hemşire.İnşallah normal odaya çıkarsa telefonunu verebiliriz dediler.


    Hepinizi,tüm havaforumu çok seviyorum dedi gözleri dolu dolu :(3232 ,bizde seni seviyoruz,biz dualarla sende kendin gayret ederek inş yine aramızda ol uzun vadeli tahminlerini yine yaparsın dedim.


    Kısaca şuan sadece duaya ve morale ihtiyacı var kolay değil.Rabbim yardımcısı olsun sabır ve şifa versin.Amin

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Rabbim bol bol şifalar versin..En kısa zamanda sağlığına kavuşup çok sevdiği Foruma geri döner inşallah🤲🏻🤲🏻

    Herkes Kalbinin Ekmeğini Yer..!

  • Allah yardımcısı olsun değerli 4Şubat hocamızın Hastalığına derman versin.

  • Rabbim bol şifalar versin Hakan abiyi biran önce aramızda görmek istiyoruz.Hiç şüphesiz bir kaç haftaya aya birlikteyiz