Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yalnız bir saygısızlık olmuşsa eğer bunu şiddetle çözümlemek çok yanlış bir şeydir . Vurmak dövmek çözüm değil gider dilekçe yazar şikayet eder cezasını o şekilde çeker ama fiziksel şiddet olmaz kardeşim.

    1 Kardeşim değil hocam vs vs.

    2 Bizim zamanımızda şikayet edilecek bı yer yoktu ki o zamanlarda bu şekilde şiddete maruz kalan adamlarda şuanda iyimi yemişiz diyen adamlardır şimdi ufak bağırmaya öğretmene bilenme ve dinlenme başlıyor.

  • Doğru. Birde çok rahatsız olduğum durumlar var. Her sınıftan 2 3 tane serseri çıkıyor ve milletle uğraşıyorlar en son benim kafama vurmuşlardı çıldırıp kavga ettim lafıda müdürden yedim o günden beri bana. Bulaşan kimseyle uğraşmıyorum direkt şikayet ediyorum ama müdürler 2 dakika konuşup salıyorlar onu. Ve hala o kişiler elini kolunu sallaya sallaya okulda geziyor ben bıktım onlar bıkmadı çok çektim hala da çekiyorum onlardan

    Liseyi Sultanbeyli'de okudum.Yaşadıklarınızı yaşadım.Verebileceğim ilk tavsiye kavga etmemeye çalışın.İkinci tavsiye ise okulda kavga etmemeye çalışın.Umarım anlatabilmişimdir.

  • İlk ve ortaokulun yarısında oğretmenlerimiz çok güzel giyinirdi.Özellikler erkek öğretmenler damat gibiydi.Sonra yanlış hatırlamıyorsam kanun değişti.O günden itibaren çoğu öğretmen okula tişört giyerek geliyordu.Lisede öğretmenler ile öğrenciler arasında neredeyse hiç fark yoktu.Öğretmenlere istemsizce yapılan onlarca el şakasına tanık oldum.Kısacası ciddiyet kayboldu ve saygısız öğrenciler bu durumu kendilerine yakışır şekilde değerlendirdi.

    Ya benim giydiğim elbisenin çeşidi ile saygının ne alakası var. Yıllardır öğretmeni itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar bunu görme öğretmen şikayet hakkı kurulsun bunu duyma cimere en ufak şikayette hakkında soruşturma açılsın bunu bilme ondan sonra kiyafeti yüzünden öğretmene saygı kaybolmuş olsun. Ben spor gidiyorum okula evet. He çocuğun biri gelip bana bunları yapmaya tenezzül etsin geldiği yere geri yollarım açık net diyorum.

  • Montecarlo fazla dikkat çekiyorsun haberin olsun!

    Özür dilerim. Kardeşim, vs kelimeleri günlük hayatta çok sık kullanıyorum büyüklerime abi desem bile yine istemsizce kardeşim demeye başlıyorum. Bu konuda uyarıldım bir daha yapmadım aklım başka yerde olunca yine unuttum kusura kalmayın

  • Ben ilkokulda iğneden çok korkardım. 4. sınıftayken, iki katlı okul binasının kömürlük kısmına atlamıştım , korkudan ve direkt eve kaçmıştım.Rahmetli babam, ertesi gün sağlık ocağına götürüp zorla aşı yaptırmıştı.donuste de müdüre teslim etmişti. Bir tokat yediğimi hatırlıyorum müdürden, şimdikiler kimseyi iplemiyor, zıvanadan çıkılmış, zaman hicbirseye iyi gelmediği gibi, bazı değerleri de alıp götürdü.Başka yediğimiz dayaklar da mevcuttur.

    Şiddet hiç bir zaman çözüm değildir fakat dayağın cennet çıktığı da unutulmamalı.Allah var bende çok sopa yedim ama çoğu zaman bir tokat doğruyu gösterdi bana veya o maça korkusu 1/kahkahas23s1 ..Vefat edenlerin mekanları cennet yaşayan hocalarımın ömrü güzel olsun emekleri büyük

  • Yalnız ilkbaharı yazdan daha sıkıcı buluyorum sebep soracak Derseniz afrika ataklarının arkasına oraj olmuyor direkt kış yağmuru gibi yağışlar oluyor bunlarda beni tatmin etmiyor. Yazda ise en azından sıkıcı günlerin ardından orajlar yaşanıyor ve o kadar beklediğimize değiyor. Umarım ilkbahar çabuk geçer de oraj kovalarız direkt

  • Ya benim giydiğim elbisenin çeşidi ile saygının ne alakası var. Yıllardır öğretmeni itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar bunu görme öğretmen şikayet hakkı kurulsun bunu duyma cimere en ufak şikayette hakkında soruşturma açılsın bunu bilme ondan sonra kiyafeti yüzünden öğretmene saygı kaybolmuş olsun. Ben spor gidiyorum okula evet. He çocuğun biri gelip bana bunları yapmaya tenezzül etsin geldiği yere geri yollarım açık net diyorum.

    Giydiğiniz kıyafet ile saygı arasındaki alakayı alıntıladığınız yazımda yazdım.Tekrar okuyabilirsiniz.Siz okula spor gidebilirsiniz.Ne de olsa hakkınız.Eleştirim değişen kanunaydı.Öğretmenlere değil.

  • Ayağımı çatlattım yatışdayım dönüşüm muhteşem olacak :D

    Geçmiş olsun hocam, bol şifa versin rabbim. Yokluğun hissediliyor. :) Yarışmalar da çok hızlıydın:) Herhalde nazar değdi. Tekrardan geçmiş olsun.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk