Bülent hocam çok güldüm buna
Allah’ta seni güldürsün
Bülent hocam çok güldüm buna
Allah’ta seni güldürsün
Cm hesabi nezaman yapcaz yav
Ben senin iyi niyetinden eminim yanlış anladın sıkıntı yok konuyu uzatıp kimseyi sıkmayalım şunuda ekleyeyim haddime değil demişsinya biz buranın sahibi değiliz gerekirse haddinede olur kardeşim
Unutmadan ekleyeyim fazla takip etme fırsatım olmuyor demişsin bu vesile ile artık fazla takibe ve muhabbetin içine giriyorsun kaçmak yok hep beraber burdayız zabaha kadar burdayık
Abdullah abi çok kral adamsın Birileri birileri senle çay içmeyi nasıl erteleyebilir aklım almıyor
Ben senin iyi niyetinden eminim yanlış anladın sıkıntı yok konuyu uzatıp kimseyi sıkmayalım şunuda ekleyeyim haddime değil demişsinya biz buranın sahibi değiliz gerekirse haddinede olur kardeşim
Unutmadan ekleyeyim fazla takip etme fırsatım olmuyor demişsin bu vesile ile artık fazla takibe ve muhabbetin içine giriyorsun kaçmak yok hep beraber burdayız zabaha kadar burdayık
Toprak , mevzu varsa haber edeyim orduda akrabalara
Benim İzmit’ten gelmem zaman alır
Abdullah abi çok kral adamsın Birileri birileri senle çay içmeyi nasıl erteleyebilir aklım almıyor
Erteleyenler düşünsün Abdullah abiyi o kadar çok darladım ki en sonunda Kerem okuldan kaçta çıkıyorsun diye sordu bana
Aferin bedirhan.Ben neredeyse trabzondan kalkıp geleceğim.Kim di bu çayı erteleyen
Aferin bedirhan.Ben neredeyse trabzondan kalkıp geleceğim.Kim di bu çayı erteleyen
Baş harfi Arda Alper abi
Burda reis burda bizi izliyor 🤣🤣
Baş harfi Arda Alper abi
Ooooo.Pilot Üsteğmen Arda abim mi.Olmadı
Erteleyenler düşünsün Abdullah abiyi o kadar çok darladım ki en sonunda Kerem okuldan kaçta çıkıyorsun diye sordu bana
Keremim öylede kaldık tekrar şart ara çok açıldı
Toprak , mevzu varsa haber edeyim orduda akrabalara
Benim İzmit’ten gelmem zaman alır
Mevzu olmaz toprak şurda bizbizeyiz konuşur hallederiz
Eyvallah bedirhan mesela senin komşun var ismi lâzım değil öğretmen kendisi sıcaktan içememişti benimle cay🤣🤣
Evet söz ECMWF de.Dikkatle izleyelim bakalım.Önemli:)
GEFS yine çıldırdı
Mevzu olmaz toprak şurda bizbizeyiz konuşur hallederiz
Arda Alper pilotumuz hava desteği verir öyle bir şey olursa
Çaya gelmiyor ama uçak uçurur
Evet söz ECMWF de.Dikkatle izleyelim bakalım.Önemli:)
Üzerimize yatan at gördüm reis bu sefer deniz atıda değil bir yattımı üzerimize kalkmaz bir müddet🤣🤣
Eyvallah bedirhan mesela senin komşun var ismi lâzım değil öğretmen kendisi sıcaktan içememişti benimle cay🤣🤣
O olay böyle mi olmuştu unuttum şimdi
Üzerimize yatan at gördüm reis bu sefer deniz atıda değil bir yattımı üzerimize kalkmaz bir müddet🤣🤣
Benim başkanım süslü cümlelerle model yorumlamaz.Atlantikmiş,iskandinavmış hiç umursamaz.Ama öyle bir sinoptik okuma tecrübesi var ki Avrupa ve türkiye hattına çökebilecek atı görebiliyor
Cm hesabi nezaman yapcaz yav
O sene bu sene değil
Kan ve vahşet de görüyor musun abi. Ya levye