Arkadaşlar merhaba. Ben martın ilk yada ikinci haftası Fethiye’de Likya yürüyüş yolunda 7-10 gün arası kamplı yürüyüş planlıyorum. Hava durumu açısından kendimi ayarlamam lazım. Uzun vadeli tahminlere filan nasıl bakabilirim? Bu konuda beni aydınlatabilecek varsa çok sevinirim

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Arkadaşlar merhaba. Ben martın ilk yada ikinci haftası Fethiye’de Likya yürüyüş yolunda 7-10 gün arası kamplı yürüyüş planlıyorum. Hava durumu açısından kendimi ayarlamam lazım. Uzun vadeli tahminlere filan nasıl bakabilirim? Bu konuda beni aydınlatabilecek varsa çok sevinirim
Merhaba, Accuweather sitesinin uzun vade tahminleri var ancak bu kadar uzun süreden tahminlerini tutturma olasılığı çok düşük. Bir fikir oluşturması için bakabilirsiniz ancak 1 hafta kala daha net tahminlere ulaşabilirsiniz.
-
Arpege de güzel veriyor hattı
-
Bozdağ kayak merkezi bu yıl içinde açılabilirmiş.
-
Bozdağ kayak merkezî güncel durum.
-
Gece 00:00-03:00 arası geriye dönük Muğla tarafının radar görüntüsüne ulaşabilen varmı Küçük taneli ama uzun süreli çok yoğun bir dolu yağışı olmuş (Marmaris) gölgede kalan dolular öğle saatlerine kadar erimedi.
Bunun nedeni kıyılardaki 1000-1500Jkg Mucape’ye eşlik eden düşük 0c seviyesi son yıllarda kış aylarında çok sık görülmeye başlandı.
-
Gece 00:00-03:00 arası geriye dönük Muğla tarafının radar görüntüsüne ulaşabilen varmı Küçük taneli ama uzun süreli çok yoğun bir dolu yağışı olmuş (Marmaris) gölgede kalan dolular öğle saatlerine kadar erimedi.
Bunun nedeni kıyılardaki 1000-1500Jkg Mucape’ye eşlik eden düşük 0c seviyesi son yıllarda kış aylarında çok sık görülmeye başlandı.
Hocam elimde o saat aralığında 10'ar dakikalık arayla radar görüntüleri mevcut. Sistemin girdiği tüm kayıtlar.
-
Hocam elimde o saat aralığında 10'ar dakikalık arayla radar görüntüleri mevcut. Sistemin girdiği tüm kayıtlar.
Android için uygulama : https://files.modyolo.com/Meteored/Meteo…ild_639-Mod.apk
Dün gecenin radar kayıtlarına 10'ar dakikalık sizlerde bakabilirsiniz.
-
Android için uygulama : https://files.modyolo.com/Meteored/Meteo…ild_639-Mod.apk
Dün gecenin radar kayıtlarına 10'ar dakikalık sizlerde bakabilirsiniz.
Cihazım İos verdiğim saat aralığını ekran görüntüsü şeklinde kayıt alabilirmisin.
-
Buraya yükledim hocam. 23:00-05:30 Arası.
-
Buraya yükledim hocam. 23:00-05:30 Arası.
Teşekkürler radar çok sağlıklı değil gibi muhtemelen 00:30 civarı Marmaris doğusunda (Aksaz) civarı oluşan kütle etkili olmuş.
-
Geçmiş Radar görüntülerine Ventusky Üzerinden de bakabilirsiniz bu arada.
-
Geçmiş Radar görüntülerine Ventusky Üzerinden de bakabilirsiniz bu arada.
Evet eski sistemlere bakmak için de güzel bir uygulama.
-
rüyamda 935 mb azor yüksek basıncı vardı ve İzmire karla karışık yağmurla beraber fırtına vardı hava 14 dereceydi
-
rüyamda 935 mb azor yüksek basıncı vardı ve İzmire karla karışık yağmurla beraber fırtına vardı hava 14 dereceydi
Rüyanda bile İzmir'e kar değil anca kky yağmış
-
935 azor yüksek basıncı he, vah kardeşim vah
Yar göçtüğü gün tozarmış,bide tipi patlatsaydın üstüne
-
935 azor yb si vay arkadaş meterolojiyi baştan yazmışın rüyanda yatarken iyi örtün açıkta kalma
-
-
Ayın 14-15 gibi azor tam istediğimiz yerden İngiltere üzerine doğru yükselişe geçiyor,bu sefer parazit ab ler gözükmüyor, soğuma yavaştan bu tarihlerde başlıyor, ayın 20 su gibi sistem inme ihtimali mevcut..
-
-