buca 350 rakım kky şuan yanlış görmüyorsam
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
buca 350 rakım kky şuan yanlış görmüyorsam
hatta sulu kar bile olabilir, yağmur olmadığı kesin
-
Bornova Atatürk mahallesinde nöbetteyim de şansıma sokak lambaları yanmıyor
yukarı çık biraz brate şov başlayacak
-
Lapa lapa kar var
-
ucyolda güzel yagmur var
-
ooh şakır şakır yağmur kütle gelince 4 derece olduk geri
-
Ne Bucaymış be. Zannedersin ki sanki Yakutistan
-
-
Kütle büyüsede sıcaklık düşsede...
-
arkasından yenileride geliyor
-
Turgutlu 3 dereceye kadar düştü yağar mı acaba
-
Böyle anlarda Pergamon'un gelip zaaaaaaaaaaart diye yatın uyuyun paylaşımı girmesine bayılıyorum. Lakin görüyorum ki ortada yok. PergamoN Nerdesin başkan?
Güneyde ortalama +550-600m civarlarında muhtemelen sınır ,kuzey ve iç kesimlerde 400m üzerinde yer yer örtü yapan etkili kar yağışları görülüyor.
İşba sıcaklığının sınırda olduğu anlarda beklentim olmasada, bekleyenlere hiç bir zaman olumsuz mesaj yazmam kısa sürelide olsa sürprize açıkdır.
Yağışların sonuna geliyoruz saatte geç oldu uyuyabilir herkes yavaşdan ben kaçıyorum mesela iyi geceler
-
Buca efsane kütle yakaladı çok güzel yağış var ama karla karışık sulu kardan başka bir şey göremedim maalesef
-
Sabuncubelinden döndüm şimdi, kar sını 450 - 500 metre civarıydı.
-
Kasımda kar kovalamaya başladık 😜 coğrafi olarak yine yağış geliyor sıcaklık artıyor bu sene egeli olarak düşüncem kış sert geçecek
-
Manisada şuan araç ekranında 3 derece ve yağmur çiseliyor
Gediz ovası rakım sıfıra yakın yunusemre ovasında sıcaklık en düşük seviye de idi yağış gelince Bi anda yükseldi herzamanki gibi
-
Tekrardan geliyor
-
öğleden beri sıcaklık yeterli olsaydı... ah bee
-
nöbete devam, graupel başladı 🙂
-
Bu tip dey yağışları çok fazla hatırlamam ama 90'lı yılların sonumuydu ne zamandı tam hatırlayamıyorum yine de 90'larda olması lazım bir akşam üzeriydi direkt kuvvetli grupel yağmıştı şaşırmıştım.Sabahına her yer bembeyazdı öğlene kadar hiçbir şey kalmamıştı hepsi erimişti.Yani demem o ki o zaman hava sıcaklığı daha düşükmüş.Belki hatırlayanlar olabilir.
-