Bu sene bu tip yağışlar yakalarız ve kar gelir.
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Beyaz beyaz bu yaganlar dolu mu graupel mi nedir bilmiyorum ama hoş 😅
-
Yamanlar yan tarafı ve arkasındaki dağlar beyazlamış.Kar sınırı düşüyor.
-
yıldırım düştü
-
Gokgurultulu dey aliyoruz yağış yine çok şiddetlendi
-
Kuzey tarafta bir hat var !
-
Gözünü sevdiğimin karayeli ne güzel havayı yağışla 4/5 derece soğutuyor hemen bu sene hep bizimle ol.
-
Şu anda spilde kar var mı? Arabayla gitmesi rahat mı oraya daha önce giden oldu mu? Zirveye kadar çıkmasak bile görür müyüz? Daha önce gidenler bilgilendirebilir mi?
-
Karayel olunca izmir nasıl coşuyor
-
Midilli'ye kadar dolu arkası,tüm kütleler körfezden geçecek.
Akşama şov olabilir
-
Şimşek çakıyor merkezde İzmir hafta sonu aksiyona doyduk bi kar kaldı işte onu da halletcez inşallah 😅
-
Şu anda spilde kar var mı? Arabayla gitmesi rahat mı oraya daha önce giden oldu mu? Zirveye kadar çıkmasak bile görür müyüz? Daha önce gidenler bilgilendirebilir mi?
Spilde 0,3 metre kar olursa şaşmam
Dün akşamdan beri güzel yağış aldı ve kar şartlarını sağlıyordu
-
Şimşek çakıyor merkezde İzmir hafta sonu aksiyona doyduk bi kar kaldı işte onu da halletcez inşallah 😅
o sene bu sene inşallah
-
Manisa tarafından çıkacaksan ki yollar genişletildi lakin aşağısı uçurum çakıl yol kar 1100 metreden sonra başlıyor örtü sınırı orası .Yıllardır Spile çıkarım bu kar beni tatmin etmedi kar görmeyen bir insanı tatmin eder ama .
-
Harika bir yağmur var hava buz oldu🥶
-
Spilde 0,3 metre kar olursa şaşmam
Dün akşamdan beri güzel yağış aldı ve kar şartlarını sağlıyordu
Öyle bir durum söz konusu değil .Yüzeysel bir örtü mevcut ve kar şartlarını sabaha karşı sağladı .
-
üçyol graupel yagiyor
-
Hat bana doğru geldi !
Kuzeyden güneye hareket ediyor.
Hava tamamen bulutlandı. -
İkinci kez graupel yagisi oldu bu sefer ki daha az..
-
Bucada sağlam grapuel var
-