İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Sağanak yağmur başladı
iyi yağıyor
-
Arkadaşlar bozdağ köyünde(Yukarıda değil köy içinde) kar varmıdır,bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim...
-
Bildiğin Mayıs
-
Şubat ayında İzmir sıcağı çekmek de varmış ama evler hala soğuk bence
-
Şubat ortası montu dolaba kaldırdım başka birşey demeye gerek yok hatta kısa kollu niye giymedim diye kendime kızdım bunun daha açıklamasıda yok🙂
-
Hava sıcak mı sıcak ama bu daha fragman pazartesi daha da ısınacak merkezde sıcaklık 23-24 dereceye ulaşabilir..
-
Pazar günü kuvvetli lodos olabilir
Haftaya sali 2016 rekoru kırılabilir
-
Bugün Üçkuyular’dan işten gelirken, bu mevsimde çimlerin sulandığını gördüm. belediyenin şikayete hattını arayıp barajların doluluk oranının düşük olduğunu, yağmurlar yağmadığını söyleyip sulamanın hem şu zamanda yanlış olduğunu, hem de yaz mevsiminde sulamanın yapılmaması gerektiğini söyledim. Arkadaşlar sizlerden ricam siz ve çevreniz’deki kişileri buraya yönlendirip şikayet hattı oluşturun. Çok kişi şikayet ederse, sulama günlerini kısaltıp birazcık da olsa su israfının önüne geçmiş olabiliriz.
Sağlıcakla kalın.
-
-
-
Kar yağışının en çok arttigi yerler resme dikkatli bakın
Yükseklerde özellikle ama kıyılarda da artı anomali var
-
Kar yağışının en çok arttigi yerler resme dikkatli bakın
Yükseklerde özellikle ama kıyılarda da artı anomali var
Buca-Bornova-Kemalpaşa-Manisa'da olağanüstü artış olmuş. 2000'li yıllardaki sistemlerin ve 2017'nin yansıması sanırım.
-
-
dışarısı anormal derecede sıcak şort tisortle bile yandım terledim izmirde
-
-
sahra coluyle aynı sıcaklık ve yağış değerleriyle geçirdik bu kışı izmirde (!) Kış da denmez ama neyse
Hatta sahra bi tik daha soğuktu artık Türkiye ve Akdeniz ülkelerinin çoğu çöldur
-
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!