Hayır galatasaray maçıydı ,arkadaş grubuyla bir mekanda toplanıp televizyondan izliyoruz zaman zaman stadada giderim.
İyiymiş hocam, maçtayım diyince bende hakem yada gözlemcilik işi falan mı var dedim.
Hayır galatasaray maçıydı ,arkadaş grubuyla bir mekanda toplanıp televizyondan izliyoruz zaman zaman stadada giderim.
İyiymiş hocam, maçtayım diyince bende hakem yada gözlemcilik işi falan mı var dedim.
Sıcak cephe kovalamak lazım ama hiç bir gösterge yok şu an
Eyyy İzmir valiliği, tüm Türkiye kar tatili yaparken, İzmir'e fırtına tatili yapınız lütfen.
kemalpasadan merkeze kütle geliyor
kemalpasadan merkeze kütle geliyor
Urlaya gelir mi
Urlaya gelir mi
Sanmam erir oraya kadar
Kuvvetli rüzgar eşliğinde tipi şeklinde yağış devam ediyor.Kar yağışının verdiği mutluluğun tarifi yok benim açımdan saatlerce üşüme pahasına izleyebilirim. Bugün sıcaklığa takılan veya yağış alamayan yerler yarın en kötü hafif bir örtü olsa dahi görür umarım.
Bizde ne yapalim Istanbul kameralarindan kar kovalayalim, kader...
Son durum bu şekilde umarım artar yağış.
Videoyu böyle ekleyebildim streamable çalışmıyor nedense anlamadım.
Burası neresi
Burası neresi
Turgutalp Mah.
kutlelerin batıya kayması lazım poyraz yıldıza döndü
Soma'da yarın öğleye doğru, öğleden sonra daha etkili bir yağış ihtimali var, sıcaklık ilçe merkezi dahil 2-3 dereceyi pek geçmez gibi görünüyor gfs'de bu değerler -1, 0c arasında anlık örtülerde ihtimal dahilinde araba üstleri gibi soğuk yüzeylerde birekecek karla kardan adam bile yapılabilir buna Akhisarda dahil . Somada rüzgar yer seviyesinde yıldız daha, üst seviyelerde poyraz yer seviyesinde 35-40km/h 500-600 metreden itibaren 75km/h civarında fırtına mevcut.
cogrqfyaogretmeni45 850-700Mb arası hakim rüzgar yönü genellikle poyraz güney egeye indikçe (İzmir merkezden itibaren) yıldıza dönüyor
Izmir merkez de birseyler gorur mu hocam
Soma'da yarın öğleye doğru, öğleden sonra daha etkili bir yağış ihtimali var, sıcaklık ilçe merkezi dahil 2-3 dereceyi pek geçmez gibi görünüyor gfs'de bu değerler -1, 0c arasında anlık örtülerde ihtimal dahilinde araba üstleri gibi soğuk yüzeylerde birekecek karla kardan adam bile yapılabilir buna Akhisarda dahil . Somada rüzgar yer seviyesinde yıldız daha, üst seviyelerde poyraz yer seviyesinde 35-40km/h 500-600 metreden itibaren 75km/h civarında fırtına mevcut.
cogrqfyaogretmeni45 850-700Mb arası hakim rüzgar yönü genellikle poyraz güney egeye indikçe (İzmir merkezden itibaren) yıldıza dönüyor
Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz hocam elinize sağlık inşallah öyle olur.
Manisa merkezde de yıldıza dönüyor mu?
Aydın/Efeler için kar yağışı ihtimali var mı?
Fırtına yerle bir ediyor İzmiri habire çatı uçması ağaç devrilmesi elektrik gitme haberleri geliyor dikkat edin.
Turgutalp Mah.
baktım dışarı hafif kar kuvvetli rüzgar var.hava iyice kapanmis