Ayın 16-20 arası yine GFS birşeyler indiriyor

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şu bulutları il sınırlarından içeriye sokamıyoruz.
-
bakalım bulutlar şehre girebilcek mi
-
1 gün önce bile bozuyorlar uzun vadede hiç kafa yormaya gerek yok
-
Videoyu böyle ekleyebildim streamable çalışmıyor nedense anlamadım.
VEED - VID_20230205_202626.mp4Make stunning videos with a single click. Cut, trim, crop, add subtitles and more. Online, no account needed. Try it now, free. VEEDwww.veed.io -
Yarın kar yağmasın mgmye dava açacam yagmiyorsa koymayın kardeşim şu kar ikonunu niye duygularımla oynuyonuz
-
inanılmaz rüzgar var sürekli ağac devrilme haberleri geliyor
-
Ayın 16-20 arası yine
12 saat sonrasını bilemiyorlar. 12 gün sonrasını nereden bilecekler
-
An itibariyle inönü bah bornova kar taneleri uçuşuyor. Yada yağmur tam emin olamadim
-
Dostlar urla yarın nasıl olur yağış var mı dek alır mı
-
Soma'da hafif atistiriyo radarda ustumuz boş olduğu halde.deklerin rotası dilerim buraya kadar gelir
-
merkeze gelen dek varmi
-
İstanbul yine şovunu yapıyor her sistemde olduğu gibi..
-
3 yıl bilecik te kaldım. Marmara Bölgesi'nin konum olarak en şanslı şehri diyebilirim. Gelen bütün sistemlerden faydalanıyor. Güneydoğu Marmara'nın yıldızıdır. 2015 yılında kar rekorunu tazeledi. ( 80 cm)
-
sokak lambasina bakınca birseyler uçuşuyor ama ne oldugu belli olmuyor
-
bir kaç saygısız yüzünden, ağzından çıkanı duymayan yüzünden sayfadan soğuttular,,adam çıkmış benim yorumuma 3-4 fav alacak diye yazmış,çocuk benim yaşım 52,favlanmavlan işim olmaz,35 yıldır amatörce takip ederim,büyük ihtimal senin yaşından fazla,istesem karın en iyisine ulaşırım,Türkiye de gitmedigim dağ kalmadı, gördüğümü,beklentimi söyler yazarım,tutar veya tutmaz, saygısızca konuşana saygı göstermem,biz haftalardir takip ediyoruz,adamlar sistemi sosyal medyada gördümü giriyor,sonra laf atıyor, ayıp valla,edep ve terbiye bu kadar zor mu,neyse bir süre yokum, hoşçakalın..
Cevap hakkı doğdu
öncelikle saygılar abicim, yaşınıza hürmetimiz büyük. Mutlaka karın da dağın da en iyisini görmüşünüzdür ona da saygım sonsuz. 35 yıldır takip eden birisiniz, maşallah. Bi hata oldu gözden kaçırdınız heralde, çünkü 35 yıldır bu işi bilen takip eden biri hiçbir model yağış vermiyorken 'yarın sürpriz olacak, güzel kar yağışı görülecek' gibi ifadeler kullanmaz diye düşünüyorum. Fav uğruna veya 'ya tutarsa' fikriyle umut tacirliği yaptığınızı düşünmüştüm ancak yanılmışım özür diliyorum. Sanırım dikkat edemediğiniz ya da gözden kaçırdığınız bir nokta olmuş.
Havamıza gelirsek akşamüstü karagöl tarafına çıktım, kar sınırı yamanlar köyü yol ayrımından yaklaşık 4-5 km sonra başlıyordu. Kabaca bir tahminle +500 rakımda olduğunu söyleyebilirim. Zirveye kadar gidemedim çünkü inanılmaz bir trafik vardı geri dönmek zorunda kaldım.
-
ecmwf Karaburun ve çeşmeye dek vermiş geçen marttaki gibi.
-
ecmwf Karaburun ve çeşmeye dek vermiş geçen marttaki gibi.
Urla?
-
Hakem yada gözlemci misiniz hocam ?
Hayır galatasaray maçıydı ,arkadaş grubuyla bir mekanda toplanıp televizyondan izliyoruz zaman zaman stadada giderim.
-
Hayır galatasaray maçıydı ,arkadaş grubuyla bir mekanda toplanıp televizyondan izliyoruz zaman zaman stadada giderim.
Hocam Galatasaray maçında da iyi kar yağdı o kadar yagsaydi yeterdi bize ama tutmadı ordada 😅
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!