Bozdoğan.Köşk'te kar sınırı 500 e düşmek üzeredir diye tahmin ediyorum epey yaklaşmış olmalı ?
Şimdi sis alçaldı büyük ihtimal başladı 500 rakım civarında.
Bozdoğan.Köşk'te kar sınırı 500 e düşmek üzeredir diye tahmin ediyorum epey yaklaşmış olmalı ?
Şimdi sis alçaldı büyük ihtimal başladı 500 rakım civarında.
Tipi şeklinde kar atıyor
Kemalpaşa bayramlı köyü cok az birikim bar ayrılırken yağış hızlanıyordu
Bu yağışlar yoktu nerden çıktı şimdi anlamadım
evka 4 zirve
Spile çıkacaklar için bence çıkmayın mahsur kalanlar var hava çok kötü trafik alt üst olmuş durumda
Havalist abi napiyon bizim kaderimiz ne böyle yahu
Vallaha kardeş babamı kaybettim daha toparlanamadım hayat devam ediyor ama bu yediğimiz şimdiye kadar en büyük kazık oldu İzmir zor bir coğrafya tamam ama bu kadar da değil.Zaten senet er Erzurum'a gidiyorum Allah ömür verirse kardeşim.
Karabele çıktım rakımı 465 yağmur vardı bir gram kar yok. Çok vasat bir sistem kıyı ege adına
Yarın öğlen rüzgarın yön değiştirmesi ile İzmir'in kuzeyine yağış veriyor, bakalım havada uçuşan birşeyler görebilecek miyiz?
Mevlevihane mevkii Manisa. Millet çıldırmış. Ayrıca rüzgar doğu yönden kuvvetli esiyor. Hissedilen sıcaklık eksilerde
kaynaklarda 2 3 saattir rüzgarla tipi şeklinde yagıyor ama cok ince yağdığı için sadece yerleri ıslattı...
Çok etkili fırtına var buca evka 1 de dışarı çıkan uçar
İstanbul’da yaşarken burda yazılan yorumları gördükçe şaka yapıyorlar heralde illa kar görüyorlardır diyordum. Kıyı Ege’ye taşınınca anladım çok farklı bir bölge olduğunu
Rüzgar acaip fena dikkat etmekte fayda var
Kavacık yolu da kitlenmiş. 1-2 cm kar için çekilen eziyete değmez.
Ağaçlar zar zor dayanıyor
Vallaha kardeş babamı kaybettim daha toparlanamadım hayat devam ediyor ama bu yediğimiz şimdiye kadar en büyük kazık oldu İzmir zor bir coğrafya tamam ama bu kadar da değil.Zaten senet er Erzurum'a gidiyorum Allah ömür verirse kardeşim.
Abi basın sağolsun hakkında hayırlısı
İstanbul’da yaşarken burda yazılan yorumları gördükçe şaka yapıyorlar heralde illa kar görüyorlardır diyordum. Kıyı Ege’ye taşınınca anladım çok farklı bir bölge olduğunu
Valla ben de aynısını dünüşüyordum, en azından havada da olsa görüyorlardır diye düşünüyordum. şimdi bakınca o da çoğu zaman yok. İstanbuldaki kar yağışını özülüyorum valla.
Valla ben de aynısını dünüşüyordum, en azından havada da olsa görüyorlardır diye düşünüyordum. şimdi bakınca o da çoğu zaman yok.
İstanbuldaki kar yağışını özülüyorum valla.
hayırlısı neyse o olsun elbet bu şansızlık kırılacak bölgemiz adına