Bu sezon böyle bir sinoptik beklentim var.
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
buna bile muhtacız
-
4-5 sene öncesine kadar Ekim olunca kışın neler yasyacagiz hangi sinoptik veya sistem bizi bekler diye bir heyecan yaşardım gece saat 2ye kadar uyumaz gfs beklerdim dün kısa kollu ile gezen insanlar vardı Şirinyer de
-
-
inanılmaz bir hava kirliliği var 😷
-
Ben böyle bir sezon gördüğümü hatırlamıyorum ülkenin geneli veya bölgem açısından. Ocak geldi 1 mm kar bile yok dağlarda bile hiçbirinde yok neredeyse.
İzmir Mavibahçe'deki kar şenliği yardımcımız oldu bari
-
yaprak kıpırdamıyor
-
Önümüzdeki 4-5 gün daha sis devam edecek. Havanın ayarları bozuldu resmen bu İzmirin havası değil
-
Arada 10 derece fark var.
-
Yoğun sis
-
Arada 10 derece fark var.
kar ve yağmur yoksa sıcak olmasını tercih ederim
-
sistem olmayınca sayfadan bile ses çıkmıyor.
-
yüzde 3
-
Orta ve uzun vade de soğuk olacağı malum lakin yağış konusun da sistemlerin geliş yönü hala net değil. Orta ve vade de değişim olacaksa yağış konusun da olacaktır.
-
dışarıda aşırı bir hava kirliliği var. Karayel, poyraz veya lodos farketmez. Biraz es , es te dağılsın şu kirlilik...
-
Geçen yıl kar sınırının kaç metrelere kadar düştüğünü gösteren bir site vardı ismi neydi hatırlayamadım, hatırlayan yazabilir mi ?
-
Geçen yıl kar sınırının kaç metrelere kadar düştüğünü gösteren bir site vardı ismi neydi hatırlayamadım, hatırlayan yazabilir mi ?
Meteopt mi?
-
Meteopt mi?
Evet sağolasın hocam bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar takip ettiğim ve pek yanılmayan bir uygulama var onda bugünkü güncellemede,Ocak 8/11/12 günleri yağış gösteriyor ,inşAllah bozulmaz bu döngü kırılır,hepinize iyi yıllar vede bol yağışlı bir de 2n az 2 sistemli bir karlı sistem bir 2023 kışı yasamamızı diliyorum...
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!