Cephe şehre sokulmaya başladı yavaştan, öncü kütlelerin virgaya gideceğini varsayarsak yağış boğaz hattı-Anadolu'da 1-2 saate başlamış olur. Yalnız korktuğum durum cephenin havayı yumuşatması ve yağış sonunda sulu kar-kky olup örtüyü bozması umarım öyle bir durum olmaz. Ne de olsa ayrılırken çirkinleşmeye gerek yok değil mi Avarcığım

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Keşke gelse ama Anadolu yakasına gidecek gibi
Ucundan sıyıracak elleam
-
bogaz cevresi ve anadolu yakasi icin 2017 sistemi cok uzun sure denk gelmeyecek bir sistem. mini 87'ydi. bati avrupa disinda 2017'den iyi demek komik olur bence
Adam haklı.
-
forum.havaforum.com/attachment/139529/
forum.havaforum.com/attachment/139528/
Avar dan kalan kardan adamım diye saklayacağım fikir için Abdullah Emin Eren e teşekkür ederim 😎😄 buzlukta ömrü uzun olacak 😂😂
-
-38 biraz daha güçlendir be oğlum -42 yap onu vade uzun bakarsınız 2.vortex i alırız :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (18):
-
forum.havaforum.com/attachment/139529/
forum.havaforum.com/attachment/139528/
Avar dan kalan kardan adamım diye saklayacağım fikir için Abdullah Emin Eren e teşekkür ederim 😎😄 buzlukta ömrü uzun olacak 😂😂
Bende geçen seneden kalan kar topunu yeni karların üstüne attım. Yeni kar topu yapıp buzluğa attım :hfyeni (18): :hfyeni (29):
-
Gelen kütleler boş be
-
Vortex'de beklenen bozulmalar gerçekleşirse güzel bir Şubat geçirecekmişiz :hfyeni (29):
-
-38 biraz daha güçlendir be oğlum -42 yap onu vade uzun bakarsınız 2.vortex i alırız :hfyeni (18): :hfyeni (18): :hfyeni (18):
Vortex birdaha gelirse bu sefer uzun ömürlü olsun :hfyeni (18):
-
Vortex'de beklenen bozulmalar gerçekleşirse güzel bir Şubat geçirecekmişiz :hfyeni (29):
Hocam bir bakarsınız Mart ayında -46 geliyormuş :hfyeni (18):
-
Hocam bir bakarsınız Mart ayında -46 geliyormuş :hfyeni (18):
Belli olmaz hocam volkanik aktiviteler oldu onu hocalarımıza sormak lazım atmosferin dengesi ne kadar bozuldu ne kadar düzeldi bilemeyiz belki gelir
-
Belli olmaz hocam volkanik aktiviteler oldu onu hocalarımıza sormak lazım atmosferin dengesi ne kadar bozuldu ne kadar düzeldi bilemeyiz belki gelir
Hocam bende nedense volkanik aktiviteler sayesinde böyle iyi sistemler geleceğini düşünüyorum umarım yanlış değilimdir 87 kışının geleceğini bile düşünüyorum ama ne zaman olacağını bilmiyorum :hfyeni (18):
-
bogaz cevresi ve anadolu yakasi icin 2017 sistemi cok uzun sure denk gelmeyecek bir sistem. mini 87'ydi. bati avrupa disinda 2017'den iyi demek komik olur bence
Avrupa yakası Çatalca da rekor 202 cm 2017 için.
-
Ulus’ta hafif kar yağışı başladı . O zaman devammm :gun_bandana:
-
Yavuz sultan selim köprüsünde çok güzel yağıyor anlık izleyen izlesin
-
1987 yılı ya da öncesi bağ bostan bile olmayan olmayan yerleri İstanbul'dan sayıp yağan yarım metre karla 1900lü yılların başını bile işe katıp yorum yapılmasa daha iyi olur. Muhtemelen tarih boyunca oraların her sene yarım metre veya üstü kar almışlığı vardır.
Geçmiş sert kışlarının verisi ile karşılaştırma yapacaksanız Tarihi Yarımada, Boğaz çevresi ve Üsküdar-Kadıköy hattının dışını örnek göstermeyiniz. 2017'de Sarıyer'deki konumum 1 metre kar almıştı ama bu klasik İstanbul için 25-30cm olarak kayıtlara geçmiştir. Bu sistemde ise 15-20cm.Canım kardeşim 87 yı örnek göstermeyin diyorsun da 87 yaşadınmı bilmiyorum hem Üsküdar'la Kadıköy ü niye kıstas yapıyorsun her kar yağışında buralarımı baz almamızmı gerekiyor 87 kışı kışın sonuna doğru gelmiş muaazzam bir kıştı sana yaşadığım 87 kışından bir örnek vereyim Beşiktaş Dinamo Kiev maçı inönüde oynanamadı ve Ali samiyen e alındı bizde maç oynanacak diye Mecidiyeköy e gittik maç oynanmayınca oradan aşağıya fulya ya Beşiktaş Karaköy Eminönü Unkapanı yürüye yürüye bata çıka Balat a kadar geldik zor bela bir araba bulduk donmamıza ramak kala evimize ulaştık 3 defa yoğun kar fırtınasına maruz kaldık nisana kadar kar yerden kalkmadı Allah uzun ömür versede öyle bir kış daha yaşasak 87 kışını hiçbir kışa değişmem şimdi 2 gün kar yağıyor hemen insaların ilk aklına gelen 87 kışı oluyor biraz uzattım kusura bakma benim gördüğüm kışlar içinde 87 baba bir kıştır 2004 de onun kardeşidir kal sağlıcakla
-
Beni 2025'e kadar götürür bu siklon. 2025'e kadar hiç kar yağmasa karsızlıktan şikayet etmem😂
-
Avrupa yakası Çatalca da rekor 202 cm 2017 için.
Yok artık abartma 130 cmdi. Ve o kar 3 günde yağdı. Bu 6-8 saatte. Saat başına kar olarak yakın tarihte busiklonla boy ölçüşebilecek bir sistem yok. 2004'ün en güçlü vurduğu yerle kapışır.
Saatte 12 cm kar'dan bahsediyoruz.
-
Fena kar başladı burada (fsm köprüsü )
-
Ümraniye'de orta kuvvette kar başladı. Vedaya hazır mıyız Ümraniye tayfa :boat:
-