İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar (Avar)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Anadolu yakası için umut saçan arkadaşlar neye göre yorum yapıyor. Biz olumsuz yorum yapınca da trol oluyoruz hemen. Radara bakın her şey çok açık değil mi ? Ben kartal tarafındayım misal. İstanbul havalanı arnavutköy,esenyurt,b.düzü tarafında yağan yağışın aynısını alacak mıyım ? Radara bakarsam almayacağını görüyorum. Kırıntısını alırsam mutlu olurum ama çok zor. Dek tek umudumuz gibi. Vortex biraz daha doğulu gelseydi de hepimiz faydalansaydık keşke. Bu haliyle yarı efsane gibi bir şey oldu.

    2-3 cm cephe geçişi olacak 45dklığına

  • Geçen sene Ocak'ta girdiğin iddiayı hatırlatırım hocam. PAROL© ile iddiaya girmiştin yarın kar yağarsa hesabı kapatır giderim diyordun ama hala buradasın :)

    Geçen sene ki kullanıcı adımı bi kontrol et istersen iddiaya girdiğimi dahi hatırlamıyorum.

    Е́сли у вас есть вре́мя, что́бы ныть и жа́ловаться, зна́чит его́ доста́точно, что́бы всё измени́ть.

  • Metrobüs yolunda tuzlama bile işe yaramıyor anında kapanıyor

    2015 sistemine metrobüste yakalanmıştım.

    Önümüzde kar küreme aracı gidiyordu adam açıyordu saniyesinde kapanıyordu.

    Haramidere yokuşunda 1 saat beklemiştik.

  • İstanbul Fatihtir,Eyüptür,Kadıköydür Bağdat Caddesidir,Kalamıştır,Beşiktaştır,Etilerdir,Ulustur,Kuruçeşmedir vs vs,Ümraniyedir,Sarıyerdir,Üsküdardır,Bakırköydür,Ataşehir’in ufak bir kısmıdır,Beykozdur,Adalardır,Beyoğludur,Kağıthane’nin bir bölümüdür,Şişlidir,Maltepedir onun dışındaki yerler sonradan gelişen yerler.Nüfusun büyük çoğunluğu saydığım yerlerdedir.

    İnanılmaz derecede çirkin ve ayrıştırıcı bir yorum olmuş,sizin adınıza çok üzüldüm,bu yorumun altında kıskanmak duygusu yatıyor bence ! :(

  • Beylikdüzü Büyükçekmece arası yol trafiğe kapandı maalesef Allah insanlara yardım etsin..valilik kamu personelini uyarıyor ancak özel sektöre kimse sizde erken paydos etttirin demiyor kara düzen dedikleri bu iste

  • Gelecek işte sabret biraz daha sabrediceksin hala trollük peşindesin ben burdayım kar başlayınca yaz bana

    Abartılı yorum yapanlar olmuyor gerçekleri söyleyen trol oluyor öyle mi ? Avrupa yakasının boğaza yakın yerleri dahi henüz kar alamadı. En iyi ihtimalle biz anadolu yakası alsak bile aynı kuvvette vuracak mı bizi bu konuda da iddialı mısın ? Buraya zayıflamış olarak gelirse benim için ne anlamı olacak bu efsanevi vorteksin ? Kaymağını avrupa yakasının batı kısmı yedi bize kuş olup geldikten sonra ne gibi bir anlamı olacak ki.

  • istanbulun üçte birine yarım metre kar bırakan sistem, bütün istanbulu kar altında bırakan 2017 efsanesinin yanından bile geçemez. Boğaz hattı safi kuru soğuk, anadolu yakasından bahsetmiyorum bile. Yine de beylikdüzü çevresindekiler için unutulmaz bir gün oluyor.

    Boğaz hattı kuru soğuk. mu? Az. Önce Yeniköy’de işim vardı insanlar Yeniköy-Tarabya sahilinde şortla koşu/yürüyüş yapıyor. Soğuk olsa yine razıydım.

  • 2-3 cm cephe geçişi olacak 45dklığına

    Bütün gündür susayim susayim dedim ama yetti artik. Arkadasim surekli olumsuz yorum yapip duruyoesun 1 cm de yagacak olsa 10 cm de yagacak olsa o engin bilgilerini kendine saklarsan iyi olur . Gerçekten sürekli olumsuz yorum yapmaktan zevk alıyorsun sanırım