Zonguldak Ereğli sahilden anlık kar manzaraları

Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Aykut53 instagram hesabında paylaşabiliyor musunuz hocam
-
- Official Post
Aykut53 instagram hesabında paylaşabiliyor musunuz hocam
Dm atın hocam paylaşalım.
-
Sistem gitti kaldık boşlukta. Forum sakin herkes dağıldı. 2-3 mart gibi bir kımıldanma var ama çok engeli var önünde takip edecek birşeyler çıkmalı en azından sezon bitmeden 1 sistem daha
-
2-3 martta soğuma kıyılarda kar yapmaya pek yeterli gibi görünmüyor. 6 mart sonrası nur topu gibi bir ull sözkonusu izlanda baskısı biraz azalırsa bodoslama inebilir aynı senaryoda
-
-
2021 Ocak'ta almış. Bir de 2015 sonu-2016 yılbaşında gelen Karadeniz efsanesinde 93 cm. almış.
Hocam yine iyisin. Tebrik ederim. Tadını çıkar. Kurtuldun bak dandik Afyondan. 20 cm. kar yağdı yağacak diye yırtınıyodun
-
Samet
February 27, 2025 at 1:39 AM Changed the title of the thread from “Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar (Altay Kar Fırtınası)” to “Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar”. -
Hocam yine iyisin. Tebrik ederim. Tadını çıkar. Kurtuldun bak dandik Afyondan. 20 cm. kar yağdı yağacak diye yırtınıyodun
Aynen öyle hocam. Afyon’un tadı kaçtı. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder.?
-
Kalınlığı 2 metreyi aşan kar Küre’de hayatı felç ettiKar kalınlığının 2 metrenin üzerine çıktığı Küre ilçesinde, hayat felç oldu. Yağışın durmasının ardından ilçe merkezini kaplayan kar kamyonlarla taşınmayawww.kastamonugazetesi.com.tr
Bı de böyle bı haber çıkmış. Kastamonu Küre ilçesinde 2 metre kar varmış. Abartı değilse Bitlis falan hikaye. Türkiye'nin en çok kar alan yerleri Karadeniz'de
-
https://www.kastamonugazetesi.com.tr/kalinligi-2-me…yati-felc-etti/
Bı de böyle bı haber çıkmış. Kastamonu Küre ilçesinde 2 metre kar varmış. Abartı değilse Bitlis falan hikaye. Türkiye'nin en çok kar alan yerleri Karadeniz'de
Abartı değil hocam kuzen var ocakta. Fotoğrafları atmıştı geçen inanamadım. 1,85 boyu var normalde. boynuna kadar karda yürümeye çalışarak WP den konuştuk
Daha zemine basmıyorum bunun altında 30 40 cm daha var var büyük ihtimal sertleşiyor bastıkta diyordu
-
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Özçekim Kastamonu’dan 😁❄️
-
-
Bugün ülkenin en sıcak yeri olmuş.
Zonguldak, Devrek, DEVREK 32,0 -
-
KAYNAŞLI
16 Mart - 14.50(Yükseklik: 296m)30,0 41,0 -
10 Nisan a kadar Bolu'da olacağım, özellikle 8-9 Nisan tarihlerinde muazzam bir kar yağışı görünüyor yılın sürprizi olacak inşallah benim adıma
-
Batı Karadeniz'in İç Kesimlerinde Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Kastamonu'nun kuzeyi, Bartın, Karabük ve Sinop illerinin 400 metre rakım üzerindeki yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
12.04.2025 21.00-13.04.2025 18.00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Kar
-