Konu hayırlı olsun, ülkemiz yaz ayına girene kadar ne yağış alır ise alsın hepsi kâr yaz ayında sıkıntı yaşamamalıyız
Posts by alperfenerio
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Aykut53 instagram hesabında paylaşabiliyor musunuz hocam
-
Zonguldak Ereğli sahilden anlık kar manzaraları
-
ALTAY KAR FIRTINASI gitmeden önce son gösterilerini gerçekleştiriyor
70 cm olduk diyebiliriz
-
Günaydın 50 cm i zorladık
-
Anlık Zonguldak Ereğli Rakım : 90Graupel yağış devam ediyor 2 saattir durmadı
-
KONUMUM ŞUAN ANLIK GRAUPEL YOĞUN ŞEKİLDE YAĞIYOR ANA YOLLAR FELÇ OLMUŞ DURUMDA
-
Devamı gelecekmi yoksa 😅 Valilik motorsiklwr için yasağı uzatmış
Yanılmıyor isem radar da sağlam hareketler var bölgemizi etkileyecek gibi duruyor Zonguldak Ereğli olarak bekliyorum
-
Arkadaşlar 21:00 Da Başlayacak Sabah VE Yarın Öğlene Kadar DEVAM edecek Kuvvetli Kar Yagısı Geliyor Dek Sorunu Olmayacak Heryer Kar Alacak Sakarya Düzce Kocaeli İstanbul Yalova Güzel Bir Yagış Bizleri BEKLİYOR Az Daha Sabır.
Zonguldak Ereğli dahil mi buna
-
ZONGULDAK EREĞLİ GOOOOOL
-
Ülkemizin başı sağ olsun, medyaya yansıma gecikebilir çünkü medya bu zamana kadar gerçeği yansıtan bir haber düşürmedi düşürmüyor eksik veya yalanlarla dolu bir medyamız var, ciğerimiz yanıyor bu ülke için canını veren mehmetçiğimize Allah mehmetçiğimizin yardımcısı olsun
-
Hocam ülke sistemi olsun da inşAllah, Zonguldak Ereğli canımı sıkıyor DEK üretimi olucak mı yağışa da bir an önce giriş yapsak da ben de rahatlasam😂
-
Zonguldak Ereğli boşluğuna bak çıldırmalık
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam
-
Zonguldak Ereğlinin boşluğu şaka mı
-
Bilgilendirmeler ne zaman yapılacak acaba
Bölgemiz için atış serbest olucak mı😂
-
Bu Zonguldak boşluğu hayret verici
-
Genel olarak bilgilendirme ne zaman olacak acaba!
-
Trolleyenler i bir zahmet dışarı alalım bu nedir böyle
-
sıcaklık uygun şartlarda olunca kıyı kesimler dek açısından çok daha şanslı hale gelebiliyor. 2021 de karasu-akçakoca-ereğli-kozlu çok güzel yağışlar alırken kütleler 35 km içeri giremiyordu
18 akşamı düzceden dönüyordum akçakoca alaplı arasında doğru düzgün kar bile bulunmaz iken plajlar mevkisinden itibaren kar örtüsü bir anda artmıştı hiç unutmuyorum o günü mükemmel ötesiydi