Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hazırım gardaşım hak eden kazansın peki ya sen hazırmısın :hfyeni (18):

    ben pek hazır sayılmam abi 1/kahkahas23s1

    bizim için o deplasmandan 1 puan yeterli olur abi, ancak sizin mutlaka kazanmanız lazım Hekimoğlu gümbür gümbür geliyor.

  • ben pek hazır sayılmam abi 1/kahkahas23s1

    bizim için o deplasmandan 1 puan yeterli olur abi, ancak sizin mutlaka kazanmanız lazım Hekimoğlu gümbür gümbür geliyor.

    Haklısın bi maça bakar biliyosun biz play-offta gelen geçene yeniliyoruz o yüzden eğer liderlikten düşersek bidaha dönüşü olmaz Hekimoğluda manyak ayarsız onlarda hiç istek yok :hfyeni (18):

  • Haklısın bi maça bakar biliyosun biz play-offta gelen geçene yeniliyoruz o yüzden eğer liderlikten düşersek bidaha dönüşü olmaz Hekimoğluda manyak ayarsız onlarda hiç istek yok :hfyeni (18):

    bakalım abi hayırlısı, lig çok karışık.

    10ur 🇦🇷 on Twitter
    “Enner Valencia kırmızı yedi ag bu nasıl kırmızı”
    twitter.com

    Ligin ilk yarısında ki Çorum-Sakarya maçından bir video bırakayım buraya :/8103*

  • Biz tatangalarız güzel gardaşım 😂😂

    Sakarya futbol şehri abim ben yatıştırmak amacı ile atmadım ^^

    Çorum bu kültürü son 2 senedir yeni yeni kazanmaya başlıyor ancak Tatangalarda eski gücünde değil kabul etmek lazım.

  • Sakarya futbol şehri abim ben yatıştırmak amacı ile atmadım ^^

    Çorum bu kültürü son 2 senedir yeni yeni kazanmaya başlıyor ancak Tatangalarda eski gücünde değil kabul etmek lazım.

    Eski hali hiç yok bakma sakaryayı gelen sömürüyor giden sömürüyor başkanlarıyla kaldık belaya eski demir başlardan bı kaç tanesi var ama nafile uzaklaştı bı hayli dostum malesef. Çorumda yeni yeni başlıyorsa emin ol gençleri iyi işler çıkarıcak iler ki senelerde.

  • Sakaryaspor, Kocaelispor, Samsunspor, Zonguldak kömürspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Erzurumspor, çaykur Rize spor, göztepe, mersinidmanyurdu, gaziantepspor, maltyaspor, koy yanına 3 İstanbul, 1 Karadeniz takımını, şikesiz, adaletli, eşit şartlarda mücadele etsinler primier ligten daha keyifli, daha dolu olacağından adım gibi eminim.

  • katılırsınız ve ya katılmazsınız bilmem ama bizim ülkemizde demokrasi denilen şey aşırı fazla. 500 tane siyasi parti var. Demokrasinin beşiği denilen Amerika da 2 tane. Cumhuriyetçiler ve Demokratlar. Gerisi tırıvırı.

    Benim düşüncem Demokrasi bizim millete göre bir yönetim biçimi değil. Parlementer sistem ayrı bir dert , başkanlık sistemi ayrı bir dert. Kanunlarımızın her tarafı yamalı bohça. Kanun hükmünde kararname denilen şey dünyada başka bir ülke de var mı bilemem ... Adam aleni yağ stoklayıp piyasayı manipüle ediyor aldığı cezaya kargalar bile güler. Çözüm belli devlet el koyacak ama gel gör ki yapamıyorsun. Kanunlar elini kolunu bağlıyor. adam akıllı oturup kanun yapacaksın. Stok yapan, manipüle eden, mal kaçıran vs kim olursa olsun devlet el koyacak. Gerektiğinde piyasaya müdahale edip tavan fiyat belirleyecek. Uçak ve otobüs biletlerine nasıl tavan fiyat yapıyorlarsa piyasaya da aynı şekilde müdahale etmeleri lazım diye düşünüyorum ama gelin görün ki serbest piyasa ekonomisi diye bir duvar çıkıyor karşımıza.

    Gurbetçilerin oy kullanmasına ben de karşıyım. Hele buraya gelip '' Ay avrupa çok berbat ülkenin kıymetini bilin. Düzenimiz var orada yoksa durmayız'' demeleri yok mu lahmacun küreğini gırtlaklarına sokasım geliyor. GabelBerg10 bu konuda haklı ama 70 yaş üzerine oy kullandırtmama konusunda haksız. Konu yaşlı vatandaşlarımız değil siyasette ki Dinozorlar . Koltuğa oturan kalkmıyor. Seçim kazanan da aynı kaybeden de aynı. La bi o koltuktan kalkın gidin bakalım ne olacak.

    Beni az çok biliyorsunuz . Hükumet yanlısı biriyim. Bu konuda gizlim saklım da yok ama şu mevzuya da ayar oluyorum . Tayyip Erdoğan giderse bizi kim yönetecek. Muhalif düşünce de olan ve olmayan arkadaşlar. Bu ülke bu millet hiç bir zaman lidersiz kalmamıştır. En kötü olduğumuz halde Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider çıkıp küllerinden doğan bir devlet ortaya çıkartmıştır. Biz lidersiz kalmayız. Recep Tayyip Erdoğan gider başka bir Lider gelir bu ülkenin başına. Bizim insanımız da bağnazlık derecesinde bağlılık var. Bu her alan için geçerli . Sanat siyaset spor her alanda sorgulamadan bağlılık var. Bunu eleştirmemiz lazım. Bunu değiştirmemiz lazım .

    Konu biraz dağıldı belki kusura bakmayın . Uzun da yazdım onunda farkındayım hakkınızı helal edin .

  • Kuran'ın iki kapağı arasındakileri okudum. 90 yerde rızka kefil olduğunu gördüm. Sadece bir yerde şeytanın insanı fakirlikle korkutcağını gördüm. Ve Rabb'inin 90 yerdeki vâdini unutup sadece bir yerdeki şeytanın yalanına inandığınıda gördüm.

    Hasan Basri Hz.