Çok fazla negatif bilgi geldi öyle hissettim.
Kimden gelmiş o bilgi. Sisteme 1 2 gün var beyler. Şuandan itibaren gfs veya ecm bırakın. Sınırlı alan takibi ve rüzgar şiddetine bakmamız lazım
Kimden gelmiş o bilgi. Sisteme 1 2 gün var beyler. Şuandan itibaren gfs veya ecm bırakın. Sınırlı alan takibi ve rüzgar şiddetine bakmamız lazım
Tahmini olarak kaç cm arası sadece tahmini olarak
Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde havanın soğuması ile 20-25 cm civarı örtü bekleniyor (Fazlası olur ama eksiği olmaz)
Sistem hakkında olumsuz düşüncelere sahip olup çevrelerine de bu negatif enerjiyi yayanlar GFS'nin son çıktısının kar haritasına baksınlar bir zahmet,daha yeni başlıyoruz
öğlene kalmıcak gibi
Böyle bekleniyordu zaten hocam. Hadi yarına odaklanalım
GFS'ye göre kütle girerken kuvvetli poyraz var. Bu da sıcaklıkların uygun olacağına işaret olabilir
ALLAH'ım sen bize sabır ver. Kardeşim hangi veriyi kullanıp sistem patladı diyorsun. Doğru sistem patladı ama bu patlama sizin anladığınız patlama gibi değil. Sistem yaydan çıkmış ok gibi yıkmaya geliyor. Pazar ve Pazartesi günü siz bile şaşıracaksınız ne kadar çok kar yağacağına.
Arkadaşlar lütfen elinizde hiçbir veri olmadan yorum yapmayın dün geceden beri forumda cidden çok olumsuz bir hava var
gidişat bence gayet iyi(mgm fatih terim stadyumu tahmini)
GFS'ye göre kütle girerken kuvvetli karayel var. Bu da sıcaklıkların uygun olacağına işaret olabilir
Poyraz değil mi bu ben mi yanlış görüyorum
Arkadaşlar lütfen elinizde hiçbir veri olmadan yorum yapmayın dün geceden beri forumda cidden çok olumsuz bir hava var
gidişat bence gayet iyi(mgm fatih terim stadyumu tahmini)
Hocam yüksekler için sorun yok zaten.Biz kıyı kesimi olarak umduğumuzu bulamadık,hayal kırıklığı oldu
Poyraz değil mi bu ben mi yanlış görüyorum
Evet hocam poyraz yanlış yazmışım
Hocam yüksekler için sorun yok zaten.Biz kıyı kesimi olarak umduğumuzu bulamadık,hayal kırıklığı oldu
Hocam bu gün için kıyı kesimlerin örtü planı yoktu zaten
Güzide kar ilçemiz bakırköy'de havada bile göremedik nerdeyse. Cıvık örtü aldık, çok ince örtü aldık diye hayıflanan arkadaşlar üzülmesin o kadar; beterin beteri var gördüğünüz gibi
bakalım haftasonu neler olacak
alıştım artık bakırköye beklemiyordum zaten havada karla kapatsak yeter bana
Arkadaşlar daha sistem girmedi bu sabahki sadece çerezlik bir kar yağışıydı pazar günü kar yağmazsa o zaman dersiniz sistem çöp oldu vs. şimdi noldu da birden sistem yok oldu diyorsunuz
Hava durumuna baktım çatalca için cumartesi gecesi olan yağışı baya azaltmış kar fırtınası yazıyordu dün şimdi hafif kar yağışı
Arkadaşlar beklentinin aksine her zamanki gibi avrupa kar aldı. Anadolu ne zaman şanslı olcak bu konuda