Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 2 sayfa yukarida kendi bolgenden yazani gorusu ne olursa olsun diye savunurken adam yaziklar olsun dedi diye terbiyesizligi mi kaldi sen kimsinler mi kaldi?

    yalnız o mesaj görüş değil, hakaret hocam.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Ben sadece dogu karadenize kar yağmısıni istiyen arkadaşları kastetmişdim,oysa herkez üstüne alınmış.

    Özür dilerim.

    Alınmadık yanlış bilinen bir şeyi düzeltmeye çalıştık

  • Burak sefer bilimi yaratan da Allah. Neyin kafası seninkisi. Herşeyin üzerine bir Yaradan var. İstese damla yere düşmez. Yemişim senin bilimini

    Kardeşim, madem her şeyi Allah veriyor ediyor da ne diye sitede kar kovalıyorsun ? Nasılsa olacak olan olur ? Konu inanç meselesi ise sadece kendi inancın doğruymuş herkes yanlışmış gib yorum yapma Hoş ddeğil. Ha yemişim bilimini diyorsan bu sayfa ile daha çok zıtlaşmış olursun.2020 yılında dinle bağlantısız bağnazca yorumlarla kendinizle çelişmeyin. Bilim ile dinin ayrı işleyişi vardır ve birbirleyle alakaları yoktur. Bu Allah'ı reddetmek değildir. Yemişim bilimini diyorsan bilim adamlarının çıkardığı ecmwf,gfs yi inceleme,hava durumu izleyip ona göre kar bekleme. Malum 10 gün sonranın tahminin yapmak senn fikrine göre geleceği görmek hatta şirk koşmak oluyor. Az mantık ,az kitap okumak,az bilgi . İyi geceler :)

  • Hayretle şu tartışmanın nereye varcağını izliyorum yarın model değişse ne olacak öbürgün değişse ne olacak yani dünya bir tarafta yanıyo ülke doğudan batıya hergün deprem yaşıyo dünya de virüsler hastalıklar can alıyo atmosfer değişiyo dünya gaflette insanlar birbirine düşmüş dünya yıkılsa kimse farketmiycek mesele kar mı bugün biri yazmış karadeniz gurubu toplansak sohbet etsek bu güzel düşünceleri uygulamaya koyacağımıza bir birimize laf yetiştirme üstünlük taslama fikirlere saygı duymama biz böylemi bir araya geleceğiz bütün mesele kar dimi beyler yağsın gitsin bitsin yani her neyse dünyanın bunca yükü varken böyle saçma sapan muhabbetlerle bir cacık olmaz bizden iyisi kötüsü doğrusu yanlışı her koşulda birlik beraberlik beyler gerisi teferruat sabah herşey güzel olması dileğimle iyi geceler

  • Bölge üyeleri siz kapatın konuyu daha yazmayın uzamasın. Bu akşam son olarak konuşulsun ve bitsin mevzu.


    Şu var ki bundan sonra kendi içimizde de bölge meseleleri ile ilgili sorun çıkaranları ayıklayacağız. Yetti artık iki tarafa da fayda sağlamayan saçma tartışmalar.

  • Üstelik renk renk yazmışız anlaşılsın diye. Bir yerden sonra limit bitiyor zaten, mevcut kısıtlamanın bir üstü sadece yöneticilerin yazması. Anlayış bekliyoruz sadece. Üzülüyorum böyle yorumları görünce. Neyi paylaşamıyoruz onuda bilmiyorum. Günlerdir uyarı yapıp, mesaj silmekten yorulduk. Her mesaj sildiğimizde mesaj yazandan daha çok üzülüyoruz. Diyeceğim fazla birşey yok. Herkese umduğunu bulacak kar dileyebilirim ancak. İyi akşamlar.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Samet bunlar yapılmışsa ne güzel ben doğru düzgün takip edemiyorum o başlığı. İstediklerimiz olmuşsa yönetime tabi ki teşekkür ederim.


    Orada akıl vermeye çalışmıyorum yazmama rağmen öyle algılamışsınız bunda benim bir hatam yok öyle anlamak istemişsiniz demek ki.


    Benim herhangi bir yere yağacak karla ilgili bir sorunum da yok niyet okumak doğru değil.

    Bu başlıkta ve diğer başlıklarda kim sorun çıkarıyorsa uzaklaştırın o zaman. Ben veya bir başkası model konusuna girip sorunlu yorum yaparsa yetkisini alın.

    Niye doğru dürüst takip etmediğiniz bir konu hakkında ukala ukala konuşuyorsunuz o zaman?


    Akıl vermeye çalışmayan adam böyle yapmak zor mu demez.


    O yüzden mi sürekli bu kısır tartışmanın içerisinden bu konudan illaki bir kaç kişi oluyor.


    Biz nerede kimin ne yapmak istediğini amacını hepsini biliyoruz ve ona göre de işlem yapıyoruz tıpkı geçen gün atılan iki kişi gibi.

  • Kardeşim, madem her şeyi Allah veriyor ediyor da ne diye sitede kar kovalıyorsun ? Nasılsa olacak olan olur ? Konu inanç meselesi ise sadece kendi inancın doğruymuş herkes yanlışmış gib yorum yapma Hoş ddeğil. Ha yemişim bilimini diyorsan bu sayfa ile daha çok zıtlaşmış olursun.2020 yılında dinle bağlantısız bağnazca yorumlarla kendinizle çelişmeyin. Bilim ile dinin ayrı işleyişi vardır ve birbirleyle alakaları yoktur. Bu Allah'ı reddetmek değildir. Yemişim bilimini diyorsan bilim adamlarının çıkardığı ecmwf,gfs yi inceleme,hava durumu izleyip ona göre kar bekleme. Malum 10 gün sonranın tahminin yapmak senn fikrine göre geleceği görmek hatta şirk koşmak oluyor. Az mantık ,az kitap okumak,az bilgi . İyi geceler :)

    Arkadaşlar uzatmayalım şu an hava durumu sayfasında din konularını tartışmak saçma olur. Herkes bu forumda bu tür düşünceleri içinde tutmalı çünkü yeri değil

  • Samet hocam siz de çok üsteliyorsunuz. farklı amacı olduğunu hissettiğiniz kişileri direkt banlayın bence, kısır tartışmalara girmeden. 'amacım ukalalık yapmak değildi ' diye yazmış zaten. lütfen kapatalım bu konuları, bıktık artık.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Samet model sayfasında herkes kurallara uysa bizim sabrımız taşmayacaktı siz zaten bu konuda elinizden geleni yapıyorsunuz ama bazı kişiler cidden uyarıdan anlamıyor olay bundan ibaret. Biraz da karşı tarafa kaldı mesele

  • Samet isteğiniz gibi anlamakta özgürsünüz tabi ama amacımın ne olduğunu yazdım ukalalık yapmak istesem sonuna amacımı yazmam. Söylediğim gibi isteyen istediğini anlıyor bunu konuşmayacağım daha.


    Benim ve bu bölgenin çoğu üyesinin tartışmayla trollükle ve başlıklara temenni yazıp tansiyon yükseltmekle alakası yok. Sözümün arkadındayım ben dahil kim yaparsa uzaklaştırılsın.


    Bölge üyelerine de tekrar ediyorum içimizden kim sorun çıkarıyorsa biz ayıklayacağız. Diğer başlıklarda da yönetime rapor edeceğiz ve herhangi bir cevap yok çünkü suçlu çıkmaya gayet açığız.