🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • herkesin bakkalı fırını 5 dk uzaklıkta ülkeyi tamamen kapatamaz.

    Kapatan birçok ülke var ve bunun karşılığını iyi aldılar ,neyse yine ekonomi var işin ucunda oraya da girmeyelim umarım faydası olur kardesim..

  • Spor Salonlarının kapatılmaması adına, Sayın Spor bakanımızla birebir iletişim halindeyiz. Spor salonlarının bulaş kaynağı olmadığı konusunda zaten bizimle hemfikirdi. Sonuç olarak Spor Salonlarının açık kalmasını sağlayabildik. Umarım Salon sahipleri bu durumu iyi değerlendirip tedbirleri elden bırakmayarak hizmet vermeye devam ederler.

    Aksi takdirde kapatma gelebilir.

  • Spor Salonlarının kapatılmaması adına, Sayın Spor bakanımızla birebir iletişim halindeyiz. Spor salonlarının bulaş kaynağı olmadığı konusunda zaten bizimle hemfikirdi. Sonuç olarak Spor Salonlarının açık kalmasını sağlayabildik. Umarım Salon sahipleri bu durumu iyi değerlendirip tedbirleri elden bırakmayarak hizmet vermeye devam ederler.

    Aksi takdirde kapatma gelebilir.

    Yanlış yapıyorsunuz, 2 haftadır zararına çalışıyoruz insanlar gelmiyor ne yaparsak yapalım.20 yaş altı 13-16 arası hariç yasak en büyük müşteri kaynağımız yasak ama salonlar açık.Spor salonları bulaş kaynağıdır.Havalandırması, penceresi dahi olmayan onlarca merdiven altı salon var memlekette.Daha yeni 74 kişi tespit edildi ABD'de GYM yüzünden minik bir kasabada.

  • Bence genelgeyibekleyelim. Dediğiniz gibi tüm esnaf açık olacaksa , bu sokak ,cadde hareketliliği demektir. Yani kolluk kuvvetleri sadece araçla ile bir yere amaçsız gidenlere ceza yazar. Çünkü dışarıda olan herkes bakkala ,markete gider memurlar sorduğunda.


    Umarım sadece fırınlar açık olur. Yoksa tedbirler boşuna olur.

  • Yanlış yapıyorsunuz, 2 haftadır zararına çalışıyoruz insanlar gelmiyor ne yaparsak yapalım.20 yaş altı 1-4 arası yasak en büyük müşteri kaynağımız yasak ama salonlar açık.Spor salonları bulaş kaynağıdır.Daha yeni 74 kişi tespit edildi ABD'de.

    Hocam olur mu yanlış. Spor salonu sahibi yüzlerce meslektaşımız mevcut. Bunların çoğu, tedbirlere son derece özen gösteren kişiler/sporcular.

    Bunların içersinde butik salonu olup birebir ders veren azımsanmayacak bir kitle de var.Zaten ciddi anlamda onların destekleri saysesinde bu ricalarımızı Bakanlığa sunabiliyoruz.

    Ayrıca Hes kodu kullanan salonlar var ve bunu yaygınlaştırmaya çalışıyoruz.

    Gerekli önlemler alındığı takdirde Spor Salonları bulaş kaynağı değildir.


    Camı penceresi olmayan, mikrofiltreli bir havalandırma sistemine sahip olmayan salonlar, Spor Salonu değildir. Ben her yönden sağlıklı şekilde Spor yapılabilecek yerlerden bahsediyorum.

  • O zaman adam akıllı gelip tespit edilip kapanması gerekiyor, spor salonu değildir demişsiniz hocam ama ülkede bu tür apartman altı minnacık salonlardan bolca var bizim burada minnacık ilçede bu tür 3 salon var.İnsanlar gelmiyor hocam salona bıçak gibi kesildi müşteri sayısı şuan kapatılsa daha iyi olacak benim gibi düşünen bir sürü salon sahibi var en azından çalışanlar kısa çalışma ödeneği alır diye.


    Ayrıca cidden inanıyormusunuz hiçbir belirtisi olmayan bir covid hastası salona gelecek kardiyo yaparken, bench altında nefes nefese kalıp tüm salona bulaş yapmayacak... Zonguldak da bunun örneği var tanıdığım tarafından öğrendiğim.

  • Oxal Akşamları sokağa çıkma yasağı 21'de başlıyor salonları 20'de kapatmamız lazım, ayrıca hafta sonu komple yasak, ayrıca 20 yaş altı 13ve 16 saatleri arasında gelebiliyor sadece.Cidden soruyorum size bu ortamda açık kalarak nasıl para kazanacağız? Salonların kapatılmasını engelleyerek bizi zararına çalıştırıyorusunuz devlet desteği almamızı engelliyorsunuz.Butik PT 1-1 çalışan salonlar ile normal salonları aynı kefeye koymasınlar bari kararları verirken.