🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Umarım otogarda virüslü insan yoktur. Yoksa her bölgeye yayılabilir. Herkes otogarlara hücum etmiş. 1 kişi virüs 50 kişilik otobüs+ min 3 kişilik kendi ailesi böyle böyle baya yayılabilir. Seyahatten kaçının diyorlar herkes işi fırsata dökme derdinde. Dalgaya alıyor milletimiz hala.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Şu saatlerde şehir dışına çıkmak isteyenler tarafından terminaller'de yoğunluk yaşanıyor.Söylecek söz bulamıyorum artık...


    Arkadaşlar, Üniversiteler aynı zamanda yurtlarını da kapattılar. En basit örnekle, 1 üniversite yurdunda, 3000 öğrenci var. Bu 3000 öğrencinin 2000 tanesi memleketlerine, geri kalan 1000 yabancı öğrenci ise, ülkelerine geri dönüş yapıyor. Bu 1000 yabancı öğrenci 3 hafta sonra geri dönecek. Bakın, yalnızca 1 üniversiteden bahsediyorum. Varın hesabı siz yapın.

    Einmal editiert, zuletzt von Oxal ()

  • arsenal teknik direktoru artetada da corono virudu cikmis ve antreman tesislerini kapatip futbolculari karantinaya almislar.


    Ingiltere icin de maclari ertleme karari gelebilir.

  • Premier league in durumu yarın sabah yapılacak acil toplantıdan sonra belli olacak. Artetanın sonucundan sonra acil toplanma kararı almışlar.


    ec65920.png

    BORN IN WINTER

  • Arteta'dan sonra Chelsea'li Hudson-Odoi'de de virüs çıkmış. Premier lig muhtemelen askıya alınacak. Çok geç bile kaldılar.


    Juventuslu Dybala'da da virüs çıktığı rapor edildi.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Oradan sirkeyi kaldırabilirsiniz, alkollü yüzey dezenfektanı veya çamaşır suyu kullanmanız gerekiyor. Ama halk sağlığını düşündüğünüz için tebrik ederim.

  • Ligler iptal edilmeliydi boşuna demiyoruz. Seyircisiz oynayanların hali ortada. Dybala,arteta,hudson, Almanya'da ki futbolcular,rugani, basketbolcular virüs her yeri sarmış. Ligleri herkes ertelerken bizde ertelemeliydik. Zaten Avrupa maçları ertelendi. 2020 şampiyonası seneye alındı. Fikstür sıkıntısı da yok. Umarım erteleme kararı gelir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun eşi Sophie Trudeau'ya yapılan corona virüs testi pozitif çıktı

    :huh::huh:


    Ingiltere'den yakın zamanda dönmüşlerdi, oradan bulaştığı düşünülüyor. Ve bu adamlar hala premier ligi tatil etsek mi etmesek mi diye düşünüyor...

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • DÜN AKŞAM sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz.

  • benim bi sorum var aslında düşünce 31 aralık da çin bu virusu bildirmeden evvel veya ülke olarak cidiiye aldığımızı ocak sonundan evvel ülkemize bu virüsün gelip birçok kişiye bulaşmış olma olsaılığı yokmu.

    medyada bile çıkan bu sene etrafımızda dolaşan tamda coronavirüse benzeyen bir salgın oldu ülkemizde