🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • sicaklik yuksek nem dusuk yerlerde virusler yasayamiyo yada uykuya cekiliyo bunun icin yazin grip olmayiz birden sonbahar basladimi lodos yagis nem artmasi ani sicaklik degisikligi ile birden grip virusleri uyanir sadece insandan insana bulasma ile de degil rugar toz nem ilede bi ulkeden baska ulkeye tasinir mayis aylari gibi virus etkisini kaybedecektir tahminime gore tabi bu cok farklu virus mutasyona ugrayabilir ama cok dusuk ihtimal mayis haziran gibi virus kalmaz ama bu yok olcagi anlamina gelmez tekrar sonbaharda ortaya cikabilir hata daha mutasyon ugramis ve daha etkinde olabilir yasayip gorucez artik

  • saçmalığı anlayanız yok mu hiç aranızda, zaten her ateşli hastalığı corona diye ihtimal dahilinde

    Kontrol ederler. Bu kadar algı yaratıldıysa heleki ülkemizde, artık en az 10 yıl boyunca bu virüs konuşulur, 2002 yılında da SARS vardı.

    Normal gripten ölen bile var. Hele ki bu durum yaşlılarda daha çok görülür. Şimdi öyle bir algı yaratılıyor ki kim alınıyorsa alınırsın hak edeniz vardır illahaki, "bu virüs ne zaman ülkemize girecek, her yerde var bi bizde yok" gibi ve vb. Böyle sacma sacma konusup algı yaratanınızda var. He diceksiniz ki haddini aşıyorsun, ben saygı ve rtük çerçevesinde had mad tanımam.

    Haddini bilenin kazandığını tarih yazmadı arkadaşlar.


    Her ülkede yeni bir vaka oluyor dimi? Yok şurdan gelmiş biri yok burdan gelmiş biri, sonra kime bulasiyorsa o kişi ölüyor. Eee, bulaştıran kişinin , siz haberlerde hiç öldüğünü duydunuz mu? Ya da illaha ki ölen vardır, ozaman hepsi ölmeli, virüs yine bulaşır değil mi? Burada bile bu kadar algı bile çürütülüyor. Devam devam, laf ile ülkemize sokmaya devam.


    Yok neymiş elimizi 20 saniye boyunca sabunlucaz yok bilmem ne yapcaz, bunlar zaten yapilmali. Bunlar yapilmazsa zaten hastalık gecirirsin er ya da geç. Onun için her haberi gerçek zannetmeyin resmi bir kurumdan açıklama gelmedigi sürece..

  • 52 ölüm, 409 yeni vaka açıklandı.

    Toplam vefat edenlerin sayısı ise 2763.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Aşı ha

    Dikkatimi çekti Virus Güneyyarımküre'de neredeyse hiç yok olan vakalarda Çin'den gelen turistler, onlarında çoğu iyileşti.Acaba cidden yaz mevsimi,Güney ışınları vb şeyler virusu etkisiz halemi getiriyor? :/

    30-35 derecelerde virüsün etkisini kaybettiği ilk zamanlardaki söylendi

  • İmzamı koyarım 👍

  • Soylediklerin kismen dogru olabilir ama onlem alinmasinin istenmesi, tedbirsizlige sitem gayet normal ve hak degil mi?

    Hem bu virus senin yansittigin kadar normal sureci olan bir virus olsa idi diger ulkeler bu kadar onlem almazdi. Cin ister miydi uretimlerini durdurmayi?

  • Virüsün Amerika oyunu olduğunu mu düşünüyorsunuz yani? Böyle bir şey olsa Amerika'nın elinde virüsün aşısı da olurdu bu kadar uğraşılmazdı aşı üstünde.

    Virüsün aşısı olsa herkese vermek zorunda olur vermezse zaten anlaşılır biraz düşünün adamlar kendisi virüsü çıkartıyor zaten aşısını da mı yapacaklar

  • Virüsün aşısı olsa herkese vermek zorunda olur vermezse zaten anlaşılır biraz düşünün adamlar kendisi virüsü çıkartıyor zaten aşısını da mı yapacaklar

    Profesörlerin dediği aynen yazdığım mesaj ben demiyorum. Bence siz de bilime kulak verin :). Komplo teorisinden öteye gitmiyor bu iddialar.

    Einmal editiert, zuletzt von Onur35 ()

  • Çinden ABD ye sıcradiysa bizim ölmemiz lazimdı. He diceksiniz ki adam çinden abd ye bizim uzerimizden degilde ters taraftan gitti. Ne diyim daha. Çinde aşı bulunmuştu , bari piyasaya sürülse.


    Ya da bu yazdiklarimin aksine corona virüsü her yerde uyuyan hücre gibi. Uyandırılmış demek ki.