Teşekkürler HavaForum Severler

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu kaliteli ortamı sağlayan tüm yöneticiler büyük bir alkışı hak ediyor. Foruma siyaset bulaştırmadan, kavgaya ve gürültüye izin vermeden yola devam. Tüm yönetici arkadaşlara ve forum ahalisine bulundukları katkıdan dolayı bende teşekkür ediyorum.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • 2012 de geldiğim ve 4 senedir moderatörlüğünü yaptığım forumumuzun her geçen gün giderek büyüdüğünü görmek mutluluk verici. Biz hep şunu söyledik kimseye bakmıyoruz sadece önümüze bakıp işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz.Hatalarımız elbette oluyor olacakta ancak değerli üyelerimizin ve takipçilerimizin herşeyin farkında oldukları aşikar.. Emin olun ki birbirini tanıyan iyi bir yönetim ekibi var ve bu ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.


    Durmak yok yolumuza devam, dahada büyüyeceğiz, biz Türkiyenin ilk meteorolojik forumuyuz,ilk olmak hem güzeldir hemde zor, bu güzellikleri beraber yaşayıp zorlukları siz değerli takipçilerimizle alt edeceğiz..


    iyi forumlar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Biz size teşekkür ederiz gece gündüz demeden burada bıkmadan usanmadan hizmet veriyorsunuz bu kolay bir şey değil.Forumda 2.yilim ama sanki 10 yıldır burdaymisim gibi hissettiriyor HF

    Allah başarılarınızın devamını nasip etsin.

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Bu forumun bir üyesi sizlerle onur ve gurur duyuyorum. İyi günde kötü günde ömrüm yettiğince bu forumda her daim bulunmaya gayret göstereceğim. Hepinize sevgiler saygılar kardaşlar. Başarılarınızın devamını dilerim. :)

  • Böyle Güzel Bir Sayfayı Kurduğunuz İçin Allah Razı Olsun Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Daha Da Büyüme Dileğiyle

    La Galibe İllallah

  • 5-6 senedir takip ederim ve günlük dozumu almadan uyumam o derece aile gibi bağlıyım, başta moderatör ve tahminci hocalarımız olmak üzere yapımda emeği geçen herkese teşekkürler hepimiz aileyiz bundan 10 yıl 20 yıl geçse bile HavaForum her zaman dimdik ayakta duracak nice sistemler inecek ülkemize Allahın izniyle herkese hayırlı geceler.

  • Asıl biz teşekkür ederiz böyle bir siteyi kurduğunuz için. Yeniklerle, düzenle ve işleri haklıyla yaparak devamlılığı sağlıyorsunuz. Emeği geçen herkese teşekkürler. Daha nice başarılar elde etmek dileğiyle...:)