28 subat 2012
.
.
.
.
.
28 subat 2022
28 subat 2012
.
.
.
.
.
28 subat 2022
Yarından itibaren Mart ayının ilk haftasını da kapsayacak şekilde neredeyse her gün az veya çok yağış ihtimalimiz var. Kar için şimdilik ayın son günlerinde şartlar daha uygun görünüyor.
Display More28 subat 2012
.
.
.
.
.
28 subat 2022
28 şubat 2012 Çok özel bir sistemdi. Ah keşke..
tam bahar havası gelmiş..
28 şubat 2012 Çok özel bir sistemdi. Ah keşke..
gerçekten çok iyiymiş.....
Şubat sonu Mart başı olan sistem şuan güzel gözüküyor gibi GFS için konuşuyorum. Ne dersiniz ? Yüksekler daha şanslı tabi ki, yine sınırda bir sistem gibi
Şubat sonu Mart başı olan sistem şuan güzel gözüküyor gibi GFS için konuşuyorum. Ne dersiniz ? Yüksekler daha şanslı tabi ki, yine sınırda bir sistem gibi
rakımlı sistemden bıktım ben şahsen..kendi adıma kar yağışı alabilceğimi sanmadığımdan beklentimi de bitirdim yağarsa süpriz olur bu saatten sonra
of çok fenaymış gerçekten..böyle bir şey göremiyoruz artık
Bı anda bahar olduk bugün resmen 16 dereceydi en yüksek benim gördüğüm aracımda.
Merhabalar. Anlık radar için en doğru sonucu veren radar hangisi acaba? Tavsiyeniz hangisi olur?
Merhabalar. Anlık radar için en doğru sonucu veren radar hangisi acaba? Tavsiyeniz hangisi olur?
Meteoroloji genel müdürlüğünün radarından şaşmamak gerek. Windy uygulamasının radarı da oldukça kullanışlı.
yarın gün içinde aralıklarla yağmur geçişleri olacak. Ciddi bir yağış beklenmiyor. Nasip olursa perşembe ve cuma günleri daha kuvvetli yağış söz konusu olabilir.
Ayın sonundaki yağışları mundar etti ECM.ozellikle ayın 25inde yağışlar baya kuvvetliydi.mart 1 ve 2 sinde kar ihtimali yüksek ama inanan varmı tabiki yok.
Ecmwf bir kaç güncellemedir Mart ayının ilk günlerine güzel kar veriyor.
Ecmwf bir kaç güncellemedir Mart ayının ilk günlerine güzel kar veriyor.
İnşallah bozmadan gelir
İnşallah bozmadan gelir
Vade çok uzun bir haftadan fazla var ve diğer modeller bu derece olumlu değil. İnşallah vade kısaldıkça işler iyiye gider.
Nata Vega tarafında müthiş yağmur var
Hava müthiş karardı bayılıyorum şöyle havalara, ne iş yaparsam yapayım motivasyonum artıyor kesinlikle.