İnşallah barajlarımızın dolduğu ve su sıkıntısı çekmediğimiz güzel dönemler geçiririz
Posts by DarthAlperius
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Eryamanda durdu kar, kar tutmadı hiç.
-
Eryaman ince ince yağıyor tutan bir şey yok.
-
Eryamanda birşey yok
-
Eryamanda kesilmek üzere
-
Yarım saat dursa 3-5 cm bırakır gibi
-
Pazar günü gerekmedikçe çıkmayalım dışarı diye anlıyorum ?
-
Bi görüntü vereyim dedim
Bekliyoruz yorumlarını hocam hevesle
-
-
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN
-
Hayırlı olsun yeni konu.
-
Allahım konuyu biliyorsun amin.
-
Yalnız sosyal medyada özellikle Twitter'da acayip bı çekememezlik var havaforum hakkında.twitterda 300 500 takipçisi olan bazı havaforum dışından amatör meteorolog diyen kullanıcılar kimisi fırtınaya kendince isim takmış kimisi havaforumun bu fırtınayı çok abarttiginin peşinde koca koca profesorler bile.ulan İstanbul'un kalbi sayılabilecek bazı lokasyonlarda hemde Mart ayında en az 10 15 cm kar birikimi olmuş bunlar daha geçen seneye kadar ısı adası tartirmasi yapan bundan sonra acaba havada tek tük kar gorurmuyuz endişesi taşıyanlar da aynı kişilerdi.şu bı gerçek hava forum hem tahminde hemde isim konusunda gündem yaptı ve başarılı oldu.
5 yıldır üyeyim foruma, daha önce da misafir olarak takip ediyorum. Çok değerli kişiler var çok doğru tahminlemelerde bulunuyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz !
-
Oran arabanın üstü 5 cm olmustu, yollar bembeyazdı yarım saat önce. Baya yoğun yağış vardı. Eryaman’a geldim şimdi yerler kupkuru yağış yok
-
Oran da ince ince yağıyor. Araçların üstü tursil oldu.
-
GFS'nin dediği olursa Ankara çevre ülkelere kar ihraç eder. Öyle söyleyeyim.
Durduk durduk turnayı gözünden vurduk inşallah.
-
Kara gömülüyor muyuz gençler, kendini genç hissedenler ?????
-
Oran'da yarım saattir kar'a çevirmişti ama yeniden yağmura döndü. 1-2 saate kara çevirir tam olarak ve buralar beyazlar.
-
Bugün yüksekler kar yağışı alır mı ?
-
Oran kar yağışına çevirdi yarım saattir.