Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tecrübelerime dayanarak konuşacağım o sistem şuan göründüğünden daha farklı gelecek . Batıdan mı girer daha mı doğudan girer bilemem ama değişecek. Azorun şekline ve hareketine göre maymun olacak işte . 144 h ye kadar bu şekilde istikrar devam ederse ancak o zaman bu sistem için havlu atarım .
Modelleri inceledim ve karamsarlığın sebebini anladım . Evet sistemin giriş yönü bizim için pek uygun değil . Ama ufak değişikliklerin neler yapabileceğini anlatmaya gerek yok . Vade uzun ... Ankaradayız ... Sakin kalalım sabır ile takip edelim .
-
ANGARALI hocam sonuçta az da olsa bir kar alacağız kesin duruyor
-
İnşallah hocam, ben bütün karmaşanın ssw den kaynaklı oldugunu düşünüyorum şuan stratosfer ısınması gerçekleşiyor ve modeller çözemiyor henüz, böyle olunca biraz moral bozuyor ama inanıyorum ki 3-4 güne sistemi tepemize indirecek daha sonra gün sayıcaz
-
Böyle bir makale buldum ssw ile ilgili 5 ocak felan yazıyor ingilizce bilen çevirebilir mi ? anladığım kadarıyla bugün net şekilde başladı stratosfer ısınması o yüzden modellerin kafası karışık
-
Bugün bana bir miktar 850 hPa 3 derece olduğu ve kar beklenmediği halde akşamüstü sürpriz bir şekilde kara çevirip 3-4 cm kar yağdığı 25 Aralık 2019'u hatırlattı. Tabi sözlerim yanlış anlaşılmasın, kar yağacak diye bir beklentim yok.
Evet bende hatırladım o sistemi gene böyle sürpriz olurmu diyorduk yağdı bayads tutmuştu
-
yeter demenin zamanı geldi artık bu azora büyü yapayım da ocak 20 sine kadar 10 cm kar yağışını bağlayayim azora bekle hadım edileceksin
-
Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun Anatolia06...
-
Radar 1 saat güncellenmiyor
-
40 yılda bir işe yarayacak ya
-
Abi kütleleri takip edebileceğim başka bir yer var mi
-
Kar ihtimali var mı bugün?
-
70. Sayfaya baktım geçmişi yad edeyim diye ne kar yağışı almışız o gün
-
Sistem, hatta yağış ve sistemler deyim ben ona, kendini bu kadar rahat hisseden bir benmi varım:)--
Yağmur, kar, soğuk hepsini görücez 20 günde muhtemelen. Biri kaçsa birini yakalıcaz diye düşünüyorum.
Mesela bu günkü yağış başlangıç. Daha bunun ara sıcağı, ana yemeği, tatlısı var.
Değişimler, ince detaylar, süprizler dolu dolu geçecek güzel ve heyecanlı günlere giriyoruz.
Mermileri şimdiden boşa yakmayın:gun_bandana:
-
Abi kütleleri takip edebileceğim başka bir yer var mi
Kardeşim Windy mobil uygulaması var ordanda takip edebilirsin.
-
Hava radar isimli bir uygulama var ben onu kullanıyorum .
-
https://mobil.ntvhava.com/radar/ankara
Buradanda takip edebilirsiniz radarı
-
-
-
bence hiç gerek yok, suyumuz bol maşallah
-