Canımı sıkan birşey var ama.Diyagrama bakınca sanki yaza gidiyormuşuz gibi sıcaklık artıyor hafiften.Düşüşe geçse bir diyagramlar da rahatlayacaz.Az kaldı.

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
-
-
Canımı sıkan birşey var ama.Diyagrama bakınca sanki yaza gidiyormuşuz gibi sıcaklık artıyor hafiften.Düşüşe geçse bir diyagramlar da rahatlayacaz.Az kaldı.
Bütün Kasım soğuk geçecek diye bir kaide yok . İllaki dalgalanmalar olacak ...
-
-
ANGARALI hocam kasım ilk yarısında yükseklere kar bekliyordunuz da sanki şuanki durumda yağacak gibi durmuyor. Bu beklentiniz geçerli mi hala ? Kasım 2.yarısından itibaren çok güzel şeyler bekliyor bizi gibi.
Genel de Kasımın ilk yarısı zaten Elmadağ kayak merkezi az ya da çok ilk karını alır . Kasımın 2 yarısına daha 3 hafta var neredeyse . Sen gözünü çok uzaklara dikiyorsun ben onun için sana heyecanlanma dedim . 24 h de bile modeller birbiriyle çelişiyor . Kaldı ki 3 hafta sonrasını tartışalım ...
-
Genel de Kasımın ilk yarısı zaten Elmadağ kayak merkezi az ya da çok ilk karını alır . Kasımın 2 yarısına daha 3 hafta var neredeyse . Sen gözünü çok uzaklara dikiyorsun ben onun için sana heyecanlanma dedim . 24 h de bile modeller birbiriyle çelişiyor . Kaldı ki 3 hafta sonrasını tartışalım ...
Yaw hocam bu Elmadağ Kayak Merkezi Rakımı Kaç ? İnternette 1320 diye gördüm.O yüzden size soruyorum. RAKIMI KAÇ ACABA ? 1300 ile ne karı ona şaşırdım bende.
-
-
Yaw hocam bu Elmadağ Kayak Merkezi Rakımı Kaç ? İnternette 1320 diye gördüm.O yüzden size soruyorum. RAKIMI KAÇ ACABA ? 1300 ile ne karı ona şaşırdım bende.
Zirvesi 1850 metre kayak merkezinin ben de ordan bahsediyorum zaten . Hitap şekline dikkat et yavlı mavlı konuşma .
-
Zirvesi 1850 metre kayak merkezinin ben de ordan bahsediyorum zaten . Hitap şekline dikkat et yavlı mavlı konuşma .
Özür dilerim bu aralar hep yanlış anlaşılıyorum.Konuşma şeklim öyle de yazıya dökünce kötü oldu özür diliyorum. Aralık ilk yarısında Elmadağ Kayak Merkezine gitmek güzel olur mu ?
-
Özür dilerim bu aralar hep yanlış anlaşılıyorum.Konuşma şeklim öyle de yazıya dökünce kötü oldu özür diliyorum. Aralık ilk yarısında Elmadağ Kayak Merkezine gitmek güzel olur mu ?
Sorun yok kardeşim . Kar durumuna bağlı . Ama genel de Ocak ayın da açılır sezon . Benim evim kayak merkezine yakın , o zaman sorarsan daha sağlıklı bilgi verebilirim .
-
Sorun yok kardeşim . Kar durumuna bağlı . Ama genel de Ocak ayın da açılır sezon . Benim evim kayak merkezine yakın , o zaman sorarsan daha sağlıklı bilgi verebilirim .
Teşekkür ederim tekrardan özür dilerim birdaha böyle hatam olursa lütfen kusura bakmayın.Aralık ayında tekrar sorarım.Aralık ayında nasıl oluyor durumlar giden oluyor mu ?
-
Teşekkür ederim tekrardan özür dilerim birdaha böyle hatam olursa lütfen kusura bakmayın.Aralık ayında tekrar sorarım.Aralık ayında nasıl oluyor durumlar giden oluyor mu ?
Kaymak için Aralık ayı genelde müsait olmaz , kar görmek isteyenler gidebilir . Aralık sonu - Ocak başı makinalarla pistteki karı düzlestirirler ve o şekilde kayılabilecek hale gelir. Yine de ilk ciddi kar yağışı daha erken olursa durumlar değişir .
-
-
etimesgutta tatli bir saganak var 10 dakikadir
-
Kütleler küçük ama dünden beri radarda göründüğünden etkili yağış bırakıyor.Yağış anında hafif sis de çöktü konumumda,ilk defa kışın yaklaştığını hissettirdi bana Ankara
-
sonbaharın son yağmuru gibi yağış var ama son değil işte
-
batidan daha etkili bir kutle yaklasiyor suan eskisehir yolundanda gorulmekte.
-
Sincan'da etkili bir sağanak yağış var şuan.
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 328
- Interstellar
-
- Replies
- 328
- Views
- 15k
328
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 718
- Aytac
-
- Replies
- 718
- Views
- 137k
718
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 8.3k
- Samet
-
- Replies
- 8.3k
- Views
- 418k
8.3k
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 805
- Samet
-
- Replies
- 805
- Views
- 74k
805
-
-
-
-
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar 2.4k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 2.4k
- Views
- 185k
2.4k
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Mart 2021) 335
- Samet
-
- Replies
- 335
- Views
- 51k
335
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 15 (13.03.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 162
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 15 (13.03.2021) Genel Yorumlama 5
- Samet