9 Aralik Polar Atak

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • o zaman uygun konu ve uygun zamanı bekliyormus pusuda hepsi demek

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

    Einmal editiert, zuletzt von Sedat ()

  • Hayırlı olsun hocam. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparsınız. Yoksa geçen yıllarda olduğu gibi birçok kullanıcı pusuda bekliyordur büyük ihtimalle. Allah utandırmasın.

    Taaa konu açıldığında yazmışım, Semih hocamıza da söylemişim. Tam da yazdığım gibi oluyor, pusuda bekleyen troller piyasaya çıkıyor.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Bu garip insan grubu niye böyle hiç anlamam. Hem hic birseyden anlamazlar hemde işini hakkıyla yapan müstesna kişilere dil uzatmaktan da geri kalmazlar. Trol bozuntulari boş konuşup dolu insanları meşgul etmeyin, bı zahmet uzayın

  • Arkadaşlar,

    Artık şu karalamaları yapmak yerine daha iyisini yapmak için çabalasanız. Millete biraz faydanız dokunur.

    O kadar çok tahmin yapan kişi var ki, benim yıllardır takip ettiğim Üstad. Başkası yok.

    Sizde kendinize böyle birini bulun ve takip edin. Daha iyisini yapamıyorsanız.

    Selamlar

  • 7-8 senedir burdayım hocamızı bire bir her konusunu elimden geldiğince her mesajını kaçırmam takip ederim.


    Adam yeni üye olmuş onu da geçtim daha üçüncü beşinci mesajında bize coğrafyamızı , atmosferimizi ve önemlisi de sabrı öğreten adama laf edecek öyle mi ? YOK öyle bir dünya...!


    Ben ve arkadaşlarım sizden ve havaforum ekibinden bir ricamız var.


    Böyle büyük ustaların açtığı konulara bu forumda belli bir süre geçirmiş (4-5 sene) üyeler sadece mesaj atabilsin.


    Gerekirse ve uygun görürseniz bir anket ile biz havaforum üyelerinin bu konuda hem fikir olduğumuzu gorebilirsiniz .


    Havaforum koskoca bir ailedir ve bu ailenin hiç bir bireyine hiç kimse çamur atamaz !

    Karın ilk düşüşü sıradan değil, sihirli bir olaydır. Uyandığında yattığından daha farklı bir dünyaya gözlerini açarsın


    Priestley

  • semih üstat başarıların bu gibi insanları deliye çevirdiği gün gibi ortada.bence modaratörler bır trol sayfası açsa ve bunlar klavye delikanlılığını orda gösterse

    biz takip edip bir seyler öğrenen kişileride engellemeseler daha ıyı olur dıye düşünüyorum.

    saygı ve sevgilerimle hava forum ailesi...….

  • Semih hoca'nın savunulmaya ihtiyacı yok, sayfayı böyle yazılarla doldurmaya gerek yok. Boş yapanı sayfa yöneticileri siler atar. Lütfen sistem kovalamaya, model takibine devam edelim. Semih hoca gerek gördüğünde yazar çizer. İyi forumlar.

  • Yaklaşık 2 Yıldır Formdayım. Mesut Hocama Güvenim Sonsuz. Son 24 Saatte Bile Değişimlerin Olduğunu Gördük Görmeyede Devam Edecez. Atmosfer Her An Sürprize Açıktır. Ben Modellerin Döneceğini Düşünüyorum. Hava Sevdalıları Olarak Takibe Bıkmadan Usanmadan Devam. “Bakalım Mevlam Neyler Neylerse Güzel Eyler”. Sağlıcakla Kalın.

  • bakıyorumda daha sezon başında millet başladı trollüğe her sene aynı hikaye. Bırakın kardeşim bu işleri boş boş konuşmayın bismillah daha iki gün oldu kış başlayalı.

  • Semih kardeşimizi Arif hoca zamanından beri bilirim, kendisi dişe dokunur tahminler yapar köşesine çekilip avını bekler. Eğer diretiyorsa beklemek lazım, eleştirmeden önce sabretmeyi öğrenelim...

  • ya arkadaslar kusura bakmayinda buraya bos bos konusmak icin gelenleri sanki bizler buyutuyoz dikkate almamak lazim.bende yaklasik bir senedir burdayim bu bos yorum yapanlari fazla buyutmeyin.elbetteki tahminci degerli hocalarimiza destek olup arkalarinda durucaz.tahminler tutsuz tutmasin burda bi cok tahminci arkadasin tvlerde kendini meteoroli muhendisi diye tanitan bi cok kisiden daha bilgili olduklarina sahit oluyoruz hep birlikte.koskoca mgm tahmin tutturamazken bu isi bir hevesle bir merakla yapan hocalarin tutturamamasini dogal karsilamak lazim.zaten forum adminleri gerekeni yapmaktadir.tesekkurler.

  • bi bitmiyorlardı!

    Hava_Forum hocam ama siz de bizim gibi yapın bence sizi takip eden çoğu kişi böyle yapıyor. ben konunuza girip direk sizi arıyorum ve yeni bir şey yazmışmısınız bakıyorum, yazmışsanız okuyup çıkıyorum o trollere hiç bakmıyorum bile hem bence cevap bile vermeye değmezler, seviyelerine inmeye bile gerek yok kendi kendilerine kudursun dursunlar! Meyve veren ağaç taşlanir gibi bir atasözümüz varken böylelerini ortalıkta bulmak çokta şaşırtıcı olmuyor benim için çünkü bunlar hayatımızın her anında mevcut, varlar yani hep yanı başımızdalar, bizimle aynı havayı soluyorlar lakin onların ki ziyandan öte birşey değil malesef 🤣🤣🤣