Taşdelende nasıl mübarek bir kütle geçtiyse artık güzel örtü yapmış

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
- Samet_113
- Closed
-
-
wildleo1907 hocam balkonum dolmamış, sistem fos (!)
-
Mutlu sabahlar
Pendikte Pendikte 2cm kadar örtü ile uyandik. Simdi hava açık ama 0 derece
-
Arkadaşlar bu saatten sonra kayda değer yağış olmaz umutlanmayın
-
Galiba radara bakmıyorsun
-
-
Anadolu Yakası en son 6 Ocak 2015 sisteminde Avrupa Yakası'ndan fazla kar almıştı bu tarihten sonra gelen dillere destan 17-18 Şubat 2015 sisteminde başta Bermuda olmak üzere Avrupa Yakası efsaneyi yaşamış Bakırköy'de bile 45 cm kar tutmuştu bu bir işaret mi dersiniz
-
Bakıyorumda ben bişey göremiyorum
ufak tefek geçişler olabilir okadar .
-
Yüksek basınc iceriye iyice giriyor o gördüğünüz küçük kütlecikler karaya vuramadan dagılıp gidicek boşa ümit yaşamayın daha bu saaten sonra kütle akımı için yeterli bir rüzgar seviyesi yok onu geçtim zaten rüzgarda karayele meyil etti mevcut olan örtünün tadını çıkarın bence
-
Uykusuz olduğum icin erken uyuduydum suan disarida 5cm den fazla örtü var.
-
Radarda bir tek Çatalca hattında kütle var diğer türlü bomboş bir radar
-
-
Uykusuz olduğum icin erken uyuduydum suan disarida 5cm den fazla örtü var.
Neresi orası hocam
-
Soğuk var ise yağış. Yağış var ise soğuk sıkıntı. Bu soğukta eğer yagmis olsaydı 30 cm si vardı. Hayırlısı
Büyükçekmece
-
Neresi orası hocam
Cekmekoy
-
Günaydın millet!
Hocalardan biri şöyle guzel bir yorum yapsa ne ala olacak! Birileri radar dolu diyor, birileri fos onlar buraya gelmez diyor! Tamam mı devam mı? Bu yeni gelecek kutleler hangi yöne gelecek avrupa yakası beylikdüzü tarafına yine vurmaz mı direk anadolu mu? Bunları şöyle bize bir anlatsa? Hocalarımızdan burada olup bizi aydınlatacak olan kimse yok mu?
-
bu yorumunu karalama tahtasında yaz
-