Uzun sureli Soguklar Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu işten para kazanmak bir tarafa ömründen saatler kaybeden kişiler olarak uğradığımız bu saldırıya hiç şaşırmıyorum, zira ülkemizde başarı takip edilmez ortadan kaldırılmaya çalışılır. Bugün binlerce kişiye hitap eden ve daha önce kimsenin değinmediği konulara değinen bir forumuz. Elbette saldırılara maruz kalacağız. İnanın hiç takmıyorum. Sadece beni rahatsız eden tek şey, şu satırları yazmak yerine bir çok makale devirebilirdim, bir çok yabancı uzmanın twitlerini okuyabilirdim. Kaybettiğim zamana acıyorum ve bir de üstadımın konu edilmesine.

    ewet bu çatışma bitmeli artık yıpratıcak yoksa formu sadece kişisel olarak üşünmeyin ne siz ne semih bey formunuzu da düşünmelisiniz

  • Hava_Forum bünyamin İnstagram da canlı yayın yaptı. Bu sistemler gelmezse bırakırım diyenlere itimat etmeyin, onların meslekleri başka falan gibi gereksiz anlamsız şeyler konuştu. Ama o arada efsane semih adamdır kraldır onamı laf söylüyorsun diye yazışmalar hemen döküldü:D Anlamadığım şu eyyy bünyamin adı üstünde tahmin bu sende çok yanıldın. Efsane semih de yanılabilir gökhan abur da siberian hoca da. Zaten hava işi kavun olsa koklayıp söylerdi herkes, hava “Tahmini” diye bir lügat olmazdı. Bİz burda sinerji bilgi totem eğleniyoruz sanane. Sistem gelirse süper gelmezse gendi bülü ;)

  • Bu forumdaki hocalarımızın hepsi saygıyı hakeden insanlar yeri geliyor 1 ay öncesinde soguk hava uyarısı yaptılar.metoroloji mühendisi geçinen proflar sözüm size sistemin girişine 24 saat kala tahmini afedersiniz ebemde yapar.Ha birde yagış sıcaklığa oranla tahmini daha zor bi olay son 12 saatte bile degişebilir atmosferi biz yönetmiyoruz sonuçta yüce mevlam ne dilerse olur.

  • Ne gerekiyorsa yaptım zaten problemim sizlerle değil zaten iletişime geçmeye çalışıyorum ne konuşacağıma siz karar veremezsiniz bu arada muhattap bir yönetici arıyorum şuan

  • iyi geceler, ama burda tartisma konusu okumak istemiyoruz, Efsane Semih ve diger yazarlari begenmeyen foruma girmeyiversin, tutturdun bildin bilemedin tahmin edemedin gibi dertleri olanlar lütfen forumu luzumsuz yere isgal etmeyin..

  • HavaForum olarak hiçbir kurum veya şahıs hakkında hakaret içeren mesajlara bu güne kadar izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz.Fakat her bireyin eleştiri özgürlüğü olduğunu da kimse unutmasın.Kurum veya kişileri hakaret etmeden veya rencide etmeden eleştirmek en doğal haktır.Adı tahmin olan bir olgunun %100 doğru olması gerektiğini beklemek ne kadar büyük bir hata ise hata yapanı saygı kuralları çerçevesinde eleştirmekde bir o kadar doğaldır.Bütün HavaForum dostlarının konuya bu açıdan bakmalarını rica ediyorum.Herkese iyi forumlar..

  • Her sistem gözüktüğünde en soğuk senaryoyla başlıyor ve ümitlenip seviniyoruz.Birde şimdi ki haline bakın sıcaklıklar saf kar için yeterli değil belki de günün yarısı kar yarısı yağmur şeklinde olacak :)

    Bağırganlı

  • Bence elestiri olacaksa eger bu konular içinde olmamalı,elestirisin yapsın ama gitsin serbest bölüm var orada yapsın, birşeyler paylaşıp bilgilendirmek isteyen insanların sayfasında da onları açtıklarına pisman etmesin

  • Üye arkadaşlar sizlerle problemim yok dedim altını çizerek gereken kişilerle görüşüyorum

    Şimdi ben şunu anlamaya çalışıyorum. Bahsettiğiniz uzman dedi ki kartopu oynayamayacaksınız. Biz de dedik ki; Yarım metre yağacak. Şimdi 20 cm yağarsa; Biz mi kazanıyoruz yoksa kendisi mi? Yani her koşulda kendisi mi kazanıyor? Kartopu her hâlükarda oynayacağız. Bizim derdimiz o değil. Bizim efsane beklentimiz var. Neden 10 skorun 9'u onlara da 1'i bize? Neden biz tam sayı bulmak zorundayız da onlar 5 yaklaşık bile bulsa oluyor?