84.saat toplam kar
Ben acilinden çaya mı kacsam ya ucundan 35 cm falan
84.saat toplam kar
sistemin en kötüsü olmaya adayız kütahya olarak
Mgm nin görüp de bizim göremediğimiz ne var hala afyona yoğun kar veriyor
Kuzeye çıkmış sanki yağışlar biraz daha çıksa Uşak Afyon da faydalanır ama bakalım inşallah son dakika sürpriz olur da yağış esnasında batılar biraz daha
Kuzeye çıkmış sanki yağışlar biraz daha çıksa Uşak Afyon da faydalanır ama bakalım inşallah son dakika sürpriz olur da yağış esnasında batılar biraz daha
Evet hocam sabah gem kuzeyletmiş Gfsde de hafif bi kuzeyleme var değişik bi sistemle karşı karşıyayız bakalım ne olacak
sistemin en kötüsü olmaya adayız kütahya olarak
Şu egeden ankaranin doğusuna kadar olan boşluk kafayı yemelik ortada kaldık resmen
Denizli'de dağa yakın mahallelerde ilk kar taneleri düşmeye başladı.
Gfs yine yağış yükseltti. Sistemin yıldızı olmaya adayız.
1 günde bozan modeller neden 1 günde düzeltmesin 27 Aralık 2016 sisteminde yanlış hatırlamıyorsam sistem anında batılamasıyla Uşak kara gömülmüştü en azından bir siklonumuz var oda olmasa ne yapardık akşam güncellemesinde düzelticez hocam ben inanıyorum
Denizli'de dağa yakın mahallelerde ilk kar taneleri düşmeye başladı.
Gfs yine yağış yükseltti. Sistemin yıldızı olmaya adayız.
Gerzele 650 rakımda seyirlik üstü bi kar var hocam bekliyoruz
Kütleler neden yağış bırakmıyor
Nem oranıyla ilgili olabilir mi Denizli'deki
Bence kaç hocam. Merkez izleyecek muhtemelen. Çekilmez burası.
Kütleler neden yağış bırakmıyor
Nem oranıyla ilgili olabilir mi Denizli'deki
Virga mevcut
Benim hal evin koltuğunda böyle oturup duruyorum.
Bence kaç hocam. Merkez izleyecek muhtemelen. Çekilmez burası.
Keske hocam ama kaderimiz bu sistemde merkezde kalmakmış
Denizli başkarcıda kar an ihtibariyle başladı
Virga mevcut
Virga ne oluyordu 🙄
Virga mevcut
O ne anlama geliyor hocam?
O ne anlama geliyor hocam?
Yağış bırakmayan bulut en basit tanımıyla.Siklon nem pompaladıkça değişecek durum
Şu egeden ankaranin doğusuna kadar olan boşluk kafayı yemelik ortada kaldık resmen
bende anlamadım hocam ama şanssızız ya girmez merkeze sistem. yalnız hocalarım uşak afyona gircek Göreceksiniz. kütahya olarak foto beklıyoruz donuyor olacaz
bende anlamadım hocam ama şanssızız ya girmez merkeze sistem. yalnız hocalarım uşak afyona gircek Göreceksiniz. kütahya olarak foto beklıyoruz donuyor olacaz
Hocam seneye öyle bir kış yaşayalım ki tüm acılarımızı bize unuttursun. Her sistemde efsane yaşayalım. Artık hakettik. Allah seneye kışın bu acıları unutturacak bir kış yaşamayı nasip etsin hepimize.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!