donuyoruz ayaz zirvelerde 🥶
Posts by Yusuf43
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam Domaniç 20 mm almış maşallah iyi birikim olmuştur
domaniç tamam zaten hertürlü yerden yağışı alıyor. bizdede ha saf kara çevirmek diyorum yağmura geri dönüyor
-
güzel kütle geliyor kütahya ve eskişehire sıcaklık uygun olsa keşke
keşke uygun olsa güzel birikim yapardı. yükseklerde şanslıı
-
kütahyanın yüksekleri iyi kar aldı. şu an kky var merkezde
-
Yoruldum bir 50 sayfa okudum, üşenmedim tek tek. Dört mevsim yaşattınız bana, batısıydı, doğusuydu, atlandik 'ten tutta basraya kadar tur attım kısa sürede. Tuttuğunuz altın olsun, balkonlarınız, kapılarınızın önü, caddeleriniz belinize kadar KAR ile dolsun inşallah.
Tabi herşeyden önce SAĞLIKLA...
kesinlikle öyle, işten çıktım eve geldim 20 sayfa okudum tüm yorgunluğum stresim bitti. hepinizin eline sağlık
-
O zaman bende Nasacıyım bundan sonra
şu esprimden sonra beni atabilirsiniz forumdan.
bende felak
-
Beni unuttunuz ?
3lü koalisyon ile bu iş tamamdır. sizi unuturmuyu hocam. adayımız ecmwf i ikna süreci için toplantılara başlandı. ülkemiz için hayırlı olsun..
-
cfs
sendeki bu cfs, SnowLover03 hocam da arpege aşkı oldukça kazanırız
-
2 gündür bu grubu izliyorum okuyorum. hepiniz çok değerli, bilgili ve kalbi güzel insanlarsınız. yalnız son 2 günde okuduğum mesajlardan sonra rüyalarıma giren durumları aktarayım;
1- batılı
2- egede ab
3- Girit
4- ortalamalar batılı
ironi yapıyorum bu arada arkadaşlar
dediğim gibi kalbinizin güzelliği yetiyor. tüm ege, iç batı Anadolu ve batı akdenize selamlar
-
İlk dalganın dahi direkt egeye inmesi gibi uçuk bir ihtimal. Çünkü 2-3 güncelleme daha batılasa bugünkü gibi dalganın egeye inme ihtimali doğuyor gerçektende.
katılıyorum tüm takiplerimde bunu gözetliyorum.
-
tabi hocam nispet yapar gibi demedim yanlış anlamayın 😂 SnowPaladin03
-
Okulda ruh gibi dolaşıyordum 30 aralık 2014’te nasıl moralim bozuktu anlatamam. 2 sene doğru dürüst kar yağmamış. Bir de böyle potansiyelli sistemi kaçırmışız gel de kafayı yeme. Ama şimdi daha kötü halde ah iç egem kakaolu kekim.
bende hiç unutamıyorum 35 yaşındayım hatıralarımda olan bir gün
-
şubat ayında çektiğimize bak nelere sevinir olduk 😂😂
-
ufak bir yağış geçişi yakaladık seyirlik oldu ve doldurdu
-
Güzel beyazlamış ilerleyen saaatlerde erimezse sizin oraya çok güzel bir kütle vuracak sanırım hocam valla sürpriz yapabilir takibe açık
Hocam üstüne 1 2 tane daha vurdu karda erimedi çok ayaz var.. bozüyükün üstünde var yem yeşil o gelse çok güzel olur
80 90 km dayansa ne vardı
-
Kütahya’yı imrene imrene izlemeyi özledik nerede o eski günler ahh ahh
sorma hocam son 2 senedir hatta özellikle bu sene aşırı kötüyüz. hayırlısı düzelecek inş
-
bi kaç tane dek denk geldi. havada çok soğuk yerler jilet gibi
-
bizde havada 3 5 görüyoruz başka da yok. rezalet modeller rezalet bir kış
-
yine son dakika golü yedik
-
Boşverin gitsin hocam 3cm 5 cm nin hesabına kadar düştük. Oraj sezonu kovalarız bizde
Hocam gerçekten öyle ya