Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • manasbalasy Fransa hükümetinin yediği haltları masum halkına yormayalım ama özellikle durum tespitlerine katılıyorum. Nasıl bizim içimizde vatan haini varsa onlarda da var ama masumlar da var, Fransa karışsın ama masum insanlara birşey olması,rahmet peygamberinin ümmeti olan bizlere yakışmaz, kendisini taşlayanlara ve o anda aldığı taş darbeleriyle canı yanarken, ne olur Allahım affet onları bilmiyorlar diyen peygamberin ümmetiyiz bunu da göz önünde bulunduralım

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Kraldan çok kralcılar var ülkemizde

    Avrupa’dan çok Avrupacılar

    Ülkemiz karışsa , terör tırmansa dolar mark yükselse gülücükle bunu paylaşırlar

    Ama Avrupa’yla ilgili olumsuz bir yorumdaysa ultra hassas sensörleri devreye girer

    Hamdolsun iyice azaldılar ama

    Yine de isimlerini Hans lokasyonlarını Londra yapsınlar , bizde bilelim ve ona göre vaziyet alalım

    1991’den beri hedefte Müslümanlar ve özellikle Türkler var ( kominizm çöktüğünden beri)

    Yani bizlere anlayışlı olun alttan alın diyenler 28/30 yıllık alttan almayı görmezler göremezler, çünkü yanlış yerden bakıyorlar

  • Masum insanların zarar görmesini kimse istemez lakin 100 yıldır İslam coğrafyasını kana boğan bir devlet karışırsa bu da beni ilgilendirmez. Empati yaparlar biraz. Fransız halkının içinde elbette masum olanlar vardır lakin bugüne kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında hareket edenler yüzünden onlarda zarar görüyor.

    Lut kavminde eş cinsel ilişki yaşayanların sayısı 30-40 kişiyi geçmiyordu. Gece Teheccüd namazını mescidlerde kılanların sayısı 60 bin kişiydi. Allah hepsini helak etti. Neden mi ? O 60 bin kişi 30-40 kişiye karşı çıkıp ses çıkartmadıkları için.

    Şimdi Fransa halkı empati yapar belki ....

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Fransa masum bir ülke değil ama bunu halka mal etmekde çok acımasızca, bugün Türkiye ve coğrafyamızda ki ülkelerin bu denli gerileme, sorun yaşama nedenlerinden biri dışa bağımlılık ülke olarak üretme kapasitemiz varken birileri inatla her şeyi ithal ediyor ve bu da ülkeyi böyle doların zulmüne mahkum etmiş durumda. Birlik ve beraberlik her şeyden daha önemli o Yüzden Konuyu çok uzatıp bir birinizi üzmeyin.

  • Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı:


    "Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeni Zelandalı askerler için ne kadar bağışlayıcı olduğunu biliyoruz, Avusturalya askerlerine de aynı şekilde yaklaştı, Türkiye'yi bu şekilde düşünüp hatırlamak istiyoruz"

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı:


    "Mustafa Kemal Atatürk'ün Yeni Zelandalı askerler için ne kadar bağışlayıcı olduğunu biliyoruz, Avusturalya askerlerine de aynı şekilde yaklaştı, Türkiye'yi bu şekilde düşünüp hatırlamak istiyoruz"

    Yıllar önce bitmiş olan bir savaşı gündeme getirip kilometrelerce uzaktaki bir ülkeye hiç bir problemimiz olmamasına rağmen savaş üzerinden gereksiz ve sataşma içeren cümleler kuran mevcut hükümete rağmen sağduyulu cevap vermiş .

  • Bugün (Pazar) İstanbul'da Fatih ilçesindeki miting ve il çapında nevruz kutlamaları nedeniyle Fatih, Zeytinburnu ve Bakırköy başta olmak üzere bazı yollar trafiğe kapatılacak.


    Özet isteyenler için Avrasya Tüneli, İncirli, Kennedy Caddesi (Sahilyolu), Zeytinburnu Kazlıçeşme sahiline yakın çoğu cadde ve sokak, Cevizlibağ'dan Topkapı'ya ve Fatih'e giden yollar, Bakırköy'den Zeytinburnu'na gitmek için kullanılan Marmara Forum ve Bakırköy Adalet Sarayı etrafındaki iki bulvar. Vatan ve Millet caddeleri açık.



    Miting nedeni ile kapatılacak yollar:

    - Avrasya Tüneli

    - Atatürk Bulvarından gelip Unkapanı Köprüden Sirkeci’ye Katılım

    -Taksim istikametinden gelip Unkapanı Köprüden Sirkeci’ye katılım

    -Balat sahil Abdulezel Paşa Caddesinden gelen akım Unkapanı Köprü altından Sirkeci istikameti

    - Ragıp Gümüş Pala Caddesi

    - Cemil Birsel Caddesinden Sirkeci istikameti

    - Reşadiye Caddesi

    - Hamidiye kavşaktan Sirkeci meydan istikameti

    - Sirkeci meydan Sahil Kennedy Caddesi; Sarayburnu, Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesinden Zeytinburnu ek hizmet binası sahil kuzeye katılım arası çıkan tüm yollar, tüm cadde ve sokaklar

    - Edirnekapı, Millet Caddesi, Cevizlibağ’dan Topkapı tünele 10. Yıl Caddesi katılım ve 10. Yıl caddesi genç Osman caddesi sahil Kennedy caddesine kadar gidişli gelişli ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar

    - Zeytinburnu Demirhane Caddesinden Kazlıçeşme otopark alanı onuncu yıl istikameti ve Demirhane Caddesine çıkan tüm cadde ve sokaklar

    - Bakırköy sahil Kennedy Caddesi Ekrem Kurt Bulvarı Taşhanlar varyant ile galata köprü arası gidiş ve geliş

    - Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi sahil istikameti

    - Atatürk Bulvarı Haşim İşcan alt geçidini geçtikten sonra sahil istikameti


    Bakırköy'de nevruz kutlamaları nedeniyle kapatılacak yollar:

    Bakırköy'de Pazar alanında da yarın Nevruz kutlaması yapılacak. Bu etkinlik nedeniyle saat 08.00’den itibaren trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

    -İsmail Erez Bulvarı

    - Olgunlar Sokak ile bu yollara çıkan tüm cadde ve sokaklar

    - Alternatif Güzergahlar

    - Ekrem Kurt Bulvarı

    - İncirli Caddesi


    Alternatif Yollar

    - D-100 Kuzey - Güney Yol

    - Yeşilköy havuzlu kavşak – Atatürk Havalimanı Caddesi - Basın Ekspres yolu

    - Ataköy sahil - Adnan Kahveci Bulvarı

    - Ataköy sahil Strazburg Caddesi – Ataköy Bulvarı

    - Bakırköy Taşhanlar köprü -Ekrem Kurt Bulvarı

    - Vatan Caddesi

    - Millet Caddesi

    - Balat sahil –Atatürk Bulvarı


    Başta saydığım ilçelerin önemli yolları kapalı kısaca. Planınızı buna göre yapın, E-5 açık gözükse de çoğu sapak kapalı.

  • Hayırlı sabahlar olsun herkese. Bizim basın yine üç kağıt peşinde. İstanbul fotosu paylaşıp yoğun kar geliyor başlığı atıyorlar. Linke tıklıyorsunuz Hakkari Bitlis ve Muş da yoğun kar bekleniyor yazıyor. İnsanlar ile alay ediyorlar. Bir tık uğruna ne yalanlar ne dalavereler yapıyorlar

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Şırnak Hakkari karayolunda askeri aracın kaza yapması sonucu 2 askerimiz şehit olmuş.Başımız sağolsun, mekanları cennet olsun.