Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • yapan kendine yapar, olan oldu. size yakışan haklı olduğunuz halde efendilik den ödün vermemek, gideni çekiştirmemek olmalı. hele ki bu güzel gecede. şimdiden hayırlı Cumalar beyler.

    fitne açıksa mücadele açık olur

    İsyan varsa isyan açıkça söndürülür

    En azından ilk dönem toplumun bilinçlenmesi için gerektir bu

    Konuşulanlar davranışlardır. Ayrıca

    Şahıs ve izzeti nefsiyle işimiz yoktur

  • Enes Güleç(17) model yorumlamasında çok iyisin zaten bunu biliyoruz ;) model sayfasında sık sık dile getirdim zaten en ince ayrıntıyı bile yakalayıp ona göre yazıyorsun. Sende ışık var ;)

    Çok teşekkürler abi tekrardan

    Artık model yorumlaması üzerine koymam gerek.Forumda bulunduğum süre zarfınca ilerleyebildiğim kadar ilerleyebildim.Bundan sonra kendi ayaklarım üzerinde yürümeye çalışacağım.Bu işin Üniversitesini okumak ilk ve en büyük hedef benim için şuan

  • Yaptığı bence büyük ayıp ama çok o konuya girmiyeceğim herkezin kendi tercihi sonuçta. Bu kış anlaşılan tahminler tutmayınca ve adam akıllı kar yağmayınca milletin piskolojisi bozulmuş. Bi arakış sonlarına dogru benimde gidiyordu gibi oldu kendimi makara kikiriye verdimde ucuz atlattım ^^ Onun için hayırlısı olsun ne diyelim.

  • Yazılanları okuyorumda, arkadaşlar destek oluyorsunuz eyvallah bizi zaten iyi forum yapan bu konuda en iyi yapan bu birlik ve dirliktir ancak nacizhane bizim oralarda ölenin arkasından konuşulmaz. Konu forumumuz adına kapanmış gereken yapılmıştır.


    Bu forum neler gördü neler ama buradan gidenler yada gönderilenler bu forumun birşey kaybetmesine sebep olmadığı gibi biz yolumuzda yürümeye devam ettik, yine edeceğiz, siz siz olun bu forumun kıymetini bilin, 2012 den beri forumdayım giden herkesin kaybettiğini sonra binbir takla ile dönmek istediğine şahit oldum. Ve adım gibi eminim şuanda forumdan atılan birçok kişi başka forum açanlar vs hepsi burada çünkü bu fprum bir alışkanlık buraya gelip sövende küfür edende sessiz kalanda takip etmeden duramıyor, buda bizim ne kadar büyüdüğümüzü gösteriyor.. Bizde yazar bitmez her sene birileri kendini parlatabiliyor bunlar hep yönetimin farkında olduğu şeyler, bir Vintersaga var gelişerek geliyor boşuna şehir sorumluluğu verilmedi, bir Silverhand var hem mod hem analizci hemde bilgili, bir Samet var her foruma lazım, hayatını foruma veriyor, bir Cold.EFso var tam bir tahminci, bu şekilde ismini sayamadığım hatırlamadığım çok isim var. Bize hiçbirşey olmaz büyümeye ilerlemeye devam..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İstanbullu dostlardan özür dilerek yazıyorum afedersiniz İstanbul'a sistem vermeyince gecenin bir yarısı model paylaşıımı kestiren sen değilmiydin de şimdi utanmadan algı yaratmaya çalışarak 81 ili kucaklacağım bir forum kuracağım diyorsun yuh be bu kadar ikiyüzlülük olmaz :D Ayrıca forum kurmakta özgürsün buradan giderken "forum kuracağız" diyenler halen bu forumda fake hesaplarla takılıyorlar biliyoruz yönetim olarak.Ayrıca terörü destekleyen bir hashtag ile yazıp sonra "kuzenim yazmış ehehe" tavrına benzer şekilde olaydan kaçabileceğini sandı.Senin o mesajını EGM'ye şikayet etmiştir zaten millet.

  • vay be neler dönmüş. Allah herkesin kalbine göre versin. biz buradayız. forumdan uzaklaştırılan şahıs fake hesaplarla manipülasyonlar yapmaya çalışabilir bundan sonraki süreçte. kendi etrafında toplayacağı yandaşlarla ve kendini ele vermemiş kripto elemanlarla burayı karıştırmaya kalkabilir. çok dikkatli olunmalı. herkese güzel geceler...

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Ya biz ne ara böyle olduk? Yaşım 21, bir kısma göre abi, bir kısma görede kardeşi yaşındayım. Yine çok büyük bir tecrübe yaşadım.


    Birkaç gündür olanları ağzım dilim açık şekilde takip ediyorum. Ben bu yaşıma kadar hiçbir şey öğrenememişim gibi hissediyorum; 2 yıl sonra tekrarlanan bir olay oldu. Allah forum yönetimimize ve forumdaşlarıma kolaylık versin. Bu işe karşılıksız gönül veren herkesi selamlıyorum.


    Tekrardan kandiliniz mübarek olsun, iyi akşamlar değerli dostlar.

    Dostum Boşuna dememişler "tarih tekerrürden ibarettir" :)


    Bu arada herkesin kandili mübarek olsun

  • Haklısınız Narsil hocam , kervan yürüyor fazla takılmamak lazım

    Dediğiniz gibi çok değerli üyeler var

    Saymakla bitmez , hangisini sayayım

    Yazarlarımız wildleo1907 ve Hava_Forum , başarılı adminler ve moderatörler bile yeter ülkeye

    Bir @4 Şubat , arada bazı mevzularda ters düşsek de önemli bir değer

    Enes Güleç(17) çok önemli bir tecrübesiz yetenek 😀 Sinoptik uzmanı

    Chronic53 hocam sinoptik prensi

    ExcuseMe tam bir sistem avcısı

    divane sistemlerin en vicdanlı yorumcusu, temkin şart usta

    ilker.gunebakan hocamız çok önemli bir analiz ustası , kaç tane var ki piyasada

    tahminci bazı sosyal konulara girmezse önemli yorumları var

    Seyyah hocam doğa/kış dengesinde küresel bir marka adeta

    Vintersaga analiz ve yorumları Harika

    Yusuf Eskinazi arkadaşımız da iyi yorumları var

    Endless , Takuma_Sato başarılılar hep

    Dün storm chaser nikli arkadaş ta güzel tahmin yapmıştı

    Ayrıca ismini şu saatte yazamadığım birçok başarılı üye var

    Atmosfer sevgisi kendi nefsinin önünde olan Kibirli olmayan herkes baş tacı

  • Arkadaşlar şahsen ve bazı arkadaşlarımla uzun zamandır beklediğimiz adımı birileri tarafından sonunda gördük.


    Bu kişi ile son futbol konusunda yaşadığım gerginlik sonrası rütbesini bizzat aldım ve sonrada kendisi hakkında disiplin süreci başlatıldı. Yine bu şahıs sizlere burada rütbe peşinde değilim rütbe olmadan da yazarım derken özelden yönetime rütbemi geri istiyorum diyerek iki yüzlülüğünü bizzat gösterdi. Bugün ki olayla sabır testini bastıran nefsini hep beraber gördük.


    Son bir aydır bu şahısla yaşadığım gerek paralel/ana çıktı gerek futbol konusunda ki tartışma sadece birer ikişer öne sürdüğümüz piyonlardı ve oyun aslara kalmadan sonuçlandığı için oldukça mutlu olduğumu belirtmek istiyor, her zaman şahsım veya yönetim burada kiminle bir tersliğimiz olursa altında buzdağının arkası misali kendisi göstermediği sürece bazı göremeyeceğiniz sebepler olacağını unutmamanızı rica ediyorum.


    Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyor, hayırlı geceler; hayırlı kandiller diliyorum.

  • Osman Karatay yazmış çokta güzel yazmış;


    "Türkçüler tarihteki en büyük Türk devleti olan Osmanlı'ya karşı çıkmaz. Türkçüler Osmanlı'dan ibaret ve öncesiz bir tarih anlayışına karşı çıkarlar. Öte yandan, Osmanlı'yı Türk tarihinden çıkaran bir sözde Türkçülüğe de karşı çıkarlar. Bütün Türkler ve bütün Türk tarihi bizimdir."