Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kar yağarken Koyu gri sis var ya ona bayılıyorum o kopacağının teminatıdır.O sis gördükten sonra otur şovu izle.:) O sisli havalarıı bende çok severim ama uzun sürüncede ve yağışsız kalınca ayrı bir sıkıntı.

    Biz Türk'üz yani Kurt ve kurtlar puslu havaları sever:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Saygıdeğer forumdaşım Seyyah (Kastım özellikle kış ayları için) yazımı tahminler yapılmadan önce yazmayı daha mantıklı bulduğum ve herkesin görmesini istediğim için buradan yazdım.Çünkü hareketli zamanda yapılan tahminler üç aşağı beş yukarı tutmadığı zamanlarda bile ister istemez olumsuz eleştiriler oluşmaya başlıyor.En basitinden şu ilçeye yağmadı, şu semte fena yağdı,kapımın önüne yağmadı gibi... Sonuç olarak siteyi takip etmek isteyen ama iki olumsuz eleştiri yüzünden siteden atılmak durumunda kalan üyeler de oluyor.Benim amacım yerli ve yersiz eleştiriler de bulunan üyelerin birbirinden ayıklanması, kimin trol yada trol olmadığına iyice karar verildikten sonra işlem yapılması.Ayrıca bu siteye kuruluşundan beri emek veren açık kalmasını sağlayan, işinden gücünden vakit ayırıp sayısız veriyi inceleyip tahmin ve yazarlık yapan arkadaşlara saygım sonsuz fakat forumsal ve kişisel bazda hakaret içermediği sürece eleştiri hakkımızında olduğunu düşünuyorum ve buna karşı çıkacağınızı da sanmıyorum.Forumumuzun daha ileri gitmesini sağlayacağını düşünüyorum. NOT:Özellikle vazifeniz mi ,maksatınız ne, algı oluşturmaya mı çalışıyorsunuz gibi ifadeleri üzülerek karşıladığımı belirtmek istiyorum.Yazımın şahsınızca yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.

  • Okan35 sevgili üyemiz ,

    Havaforum olarak eleştiriye açık bir forumuz ,

    tabiki olumsuz eleştirileriniz de olabilir .

    Olumsuz eleştiri ile trollük arasındaki ince çizgiyi ayırt edecek adaletli bir yönetime sahibiz hamdolsun .2 olumsuz eleştiri ile forumdan uzaklaştırılan hiç üyemiz olmadı hamdolsun . buradaki uzaklaştırma kararları tek başına alınmamaktadır, yönetimce değerlendirilip ortak karar alınarak uygulanmaktadır. 8 senelik bir forumuz ve uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile de yapılan her yorumun iyi niyetli olup olmadığını ayırt edebilecek tecrübeye sahip yöneticilerimiz var .

    sadece forumsal ve kişisel bazda saldırı değil aynı zamanda yorumlardaki niyetleri de analiz ederek , yorumlarin doğruluk payını göz önüne alarak , aynı zamanda yorumu yapan üyenin geçmiş forum hareketlerini de analiz ederek alacağımız kararları ortak bir platform üzerinde konuşarak alıyoruz . Keza sonrasında da aldığımız kararların nekadar doğru kararlar olduğunu zaman bize çok iyi gösteriyor .

    tekrar ederek söylüyorum "Havaforum yönetimi olarak adaletli bir yönetim gösterdiğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ."

    Hayırlı sabahlar iyi forumlar

  • Günaydın. Çalışmak cidden çok zor

    Günaydın . başlarda zor gelir ama alışıyor insan . dün sabah 9dan beri nöbetçiyim ve 1 saat sonra nöbetim bitecek inşallah hocam :) çalışmak zor olsa da kimse çalışmadan maaş vermiyor maalesef . Allah hepimize alınteriyle hayırlı geçimler sağlamayı nasip eylesin ...

  • 2012 den beri uyesi oldugum bu forumda yonetim bazinda cok insan geldi gecti normal uye iken ve suanda yonetimde birisi olarak gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki elestriye her daim acik bir yapiya sahip anlayisimiz var. Sinirini aşmayan ve hakaret icermeyen tum elestriler forumda yerini alir.


    Atilma konusunda da cok tecrubeli bir kadro var suanda bir uyenin ne yazdigini neden yazdigini nelere vurgu yaptigini yakindan takip eden ve anlayan uyelerden olusuyoruz yonetim olarak. Bende seyyah gibi bu cikisin yersiz ve manidar oldugumu dusunuyorum.


    Amacimiz guzel vakit gecirmek ve birseyler ogrenmek olmali..


    Herkese gunaydin ve guzel gunler HF..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN