Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Günaydın Havaforum mutlu sabahlar güzel bir hafta diliyorum herkese. Yeni ay,kalkan yasaklar,yazın başlangıcı olan Haziran'ın hepimize hayırlar getirmesi dileğiyle.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Yahu protestoyu anlarım, haklısındır eylem yaparsın ama , yakmak yıkmak , yağma nedir ?


    hadi diyelim ki yakma yıkmayı da anlayalım , (ki hiç tasvip etmem şiddeti) kolluk kuvveti sana orantısız güç uygulamış olsun. Cevap vermiş ol.


    ama yağma başlı başına bir terör olayıdır. Hiç bir açıklaması olamaz. Haklı olayı haksız yapar . kimsenin malına ve canına kast edemezsiniz.


    medeniyet sadece holywood filmlerindeymiş amerikada. Güzel ülkem çok zor zamanlardan geçti, ama yağma olayı bizim kültürümüze ters.

    Hocam Dünya üzerinde neredeyse bütün protestolar haklı başlayıp haksız duruma düşüyor provakatifler yüzünden. Bizdeki Gezi olayları da buna en güzel örnek. Tepki gösterilen şey hak aramaktan yakıp yıkmaya ve hükümeti düşürmeye dönüşüyor o yüzden böyle olaylar olduğunda karışmamak en iyisi

  • Tüm dünyada darbeleri el altından destekleyen, Ülkelerin iç işlerini karıştıran, bir yandan terörle mücadele için teröristlerle işbirliği yapan, demokrasi getireceğim derken ülkelere acı gözyaşı ızdıraptan başka birşey getirmeyen, dünyayı sürekli ekonomik tehdit eden ve kendini bu dünyanın patronu olarak gören ırkçı Amerikan devleti için bir gram üzülüyorsam namerdim. Beter olsunlar.

    Hepinize iyi pazarlar

    Bu olaylari cikaranda abd. Devlet icindeki trump karsitlari. Bir nevi derin devlet. Trump nasil ki suriyedeki askerleri cekecegiz dedi ama tam olarak cekemedi. pentagondaki derinciler izin vermedi. Olaylarin arkasinda demokratlar var. Fetocu enes kanterde. Gulen serefsizi secimlerde demokratlarin adayi hillary clintona maddi destek verdi. Trump soyle ruh hastasi vs. Diyoruz ama bu adam abd nin basinda kalmali. Demokratlat bunlardan daha tehlikeli. Suriyede irakta afganistanda kalmak isteyen derin devlet. Trump ise eve donmeliyiz diyor. Oyuzden koltuktan indirmeye calisiyorlar. Muhtemelen trumpa son uyari bu. Italya nasil gladyoyu bitirdiyse biz nasil fetodan kurtulduysak abd de tum dunyada karisiklik cikarip darbe yapan derin devletinden kurtulmali. Ozaman dunya bir parca daha iyi hale gelecektir.

  • 6 saat önce Washington'daki tüm bağlantılar kesildi, şehirdeki kimseye ulaşılamıyor. Sokakların kan gölü olduğu iddia ediliyor.

  • Çayımı aldım abdde yaşanan olayları izliyorum valla heryeri karıştırdılar şimdide onlar karışmaya başladı ha ordunun sahaya inmesiyle fazla uzayacağını sanmıyorum orası ayrı. Bide Ruslarda şu benzeri olaylar olsa keşke heryerde karşımıza çıkıyolar Libya/Suriye olsun ve hep karşı politika. 33 askerimiz şehit ettikleri günü unutmadık. Curcuna pazarı resmen sanki bombalı araç varmıscasına herkez kaçmış tabi sonrasında tır şöförünü alaşşağı etmişler.

  • ABD'de iç savaş bile çıkabilir. Siyahilerin duracağı yok çünkü haklılar, sürekli bri ayrım var ülkelerinde. Bunun sonuçu silahlı çatışma yani iç savaş. Ve ölümler olursa iş dahada karışır. Ayrıca Korona virüs de var. Hepten düğüm oldu ABD.

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • ABD polisi Siyahi bir vatandaşı göz altına aldıktan sonra FBI çalışanı olduğunu öğrenip kelepçelerini çıkardı ve özür diledi. 😂