Yeni Yönetim Kadrosu Hakkında

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • DUYURU:


    2010 Yılından bu yana faaliyet gösteren Hava Forum, uzun yıllardır görev alan yönetim kadrosunda önemli değişikliğe gitmek zorunda kalmıştır. Dün gece saatlerinde Co Admin Umut Can Oğuz ile başta Baybars ile Bafralı olmak üzere moderatörler arasında çıkan sözlü kavganın istenmeyen ve telafisi mümkün olmayan boyutlara ulaşması sebebiyle yönetim kadrosunda değişiklik yapılmak zorunda kalınmıştır. Birkaç gün içerisinde yeni yönetim kadrosu oluşturulacak olup duyuru ile nitelikler belirtilecektir. 2018/2019 kış sezonuna yepyeni bir kadroyla ve daha büyük hedeflerle gireceğiz!


    Uzun yıllardır sitemizde görev yapan Umut Can Oğuz, Baybars, Bafralı, KarTutkusu arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.


    İyi Forumlar!
    Hava Forum

  • Çok üzüldüğüm bir haber oldu.Bahsi geçen modların hepsi bugüne kadar yönetim olarak çok iyi işler yapmış kıymetli üyelerdir.Hata yapmak insanoğlunun yaradılışında vardır.Ancak telafisi de her zaman olduğunu düşünen biriyimdir.Sebep ne olursa olsun karşılıklı uzlaşma ortamı sağlanmalı ve bu değerli üyelerin görevlerine devam etmesi en büyük isteğimdir.Pireye kızıp yorgan yakmamalı,yorgun geçen stresli bir kışın belki neticesi olarak bakarak üyelere zaman tanınmalıdır.Hemen yeni bir yönetim oluşturulmadan bu önerimi dikkate alınmasını dilerim...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • olayın içeriğini bilmediğimiz için,kendi adıma bir yorumda bulunamam..böyle bir karar alındıysa,telafisi olmayan durumlar olmuştur diye düşünüyorum..her şeyin hayırlısı olsun..

  • Keşke 1 Nisan şakası olsaydı ancak dem-ü devran demiş atalarımız; bu denli uzun süreli emek verdiğim ailemden maalesef ayrılıyorum. Uzun süre foruma girmeyeceğim umarım yönetimde yerimize gelecek üyeler görevlerini hakkıyla yaparlar. Bu forum sayesinde büyük bir ailem oldu ve büyük dostluklar kurdum. Hepiniz hakkınızı helal edin benim varsa hakkım helaldir. Allah'a emanet olun.

  • İlk başta bende nisan 1 şakası olduğunu düşünüyordum, dün, Şaban Çilesiz hocam nisan 1 şakasına hazırlıklı olun demişti. Birşey olmasını bekliyordum ama bu kadarını değil tabi. Birde bu saate kadar bir düzeltme olmayınca üzülerek inandığımı belirtmek isterim.
    Hava Foruma gönül veren bir üye olarak, sevdiğim, değer verdiğim insanların yaşadığı üzücü durum haliyle beni de üzmüştür. Her birinize iyilik güzellik dilemekten başka birşey gelmiyor elimden.


    Her ailenin içinde olur böyle şeyler diyeyim, temennim odur ki mesele her ne ise tatlıya bağlanır umarım, herşey düzelir, bizde duymamış sayarız. Sevgili Hava forum ailesi yönetimi.

  • Hepside sevdiğim değer verdiğim insanlardı.Aralarında kavga çıkması garibime gitti.Yönetimimizin verdiği karara saygı duyuyorum.Böyle şeyler arada oluyor.İnsanlık hali.HF sitemiz hep git gide büyüyecektir İnşaAllah...

  • uzun süredir aktif olamamıştım bu hava sevdamızda bayrağı yeni devamlı aktif olacak arkadaşlarımıza teslim etme zamanı gelmişti...
    görev aldığım süre içerisinde istemeden incittiğim dostlarım varsa haklarını helal etsinler insan beşer oda şaşar . . . Havaforum bi sevdadır unutmayın yeni görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum değerini bilsinler .

  • Arkadaşlar 2010 yılından bu yana birlikte olan kemikleşmiş yönetim kadrosu kolay kolay dağılmaz. Sizlere ufak bir 1 Nisan şakası yapalım dedik. Tadında bırakarak şaka olduğunu açıklıyorum :D :D

  • Ama yani bu kadar inandırıcı şaka olmaz ki. Rütbeler dahi alınmıştı :D veda konuşmaları falan. Çok şükür ki şakaymış :hfyeni (18):

  • Birileri büyük olasılıkla "zil takıp" oynamıştır :)


    ama şahsen yeni olmama rağmen çok üzüldüğüm ve etkilendiğim bir durum oldu. neyse şaka olduğuna gerçekten sevindim.


    ama yine yeni bir arkadaşınız, seveniniz olarak derim ki, " yapmayın böyle şakalar beyav" :))


    herkese hayırlı akşamlar olsun. sevgi ve selamlarımla

  • Yönetim panelini görmemek garip geldi :) 1 Nisan :P


    Ciddi olursak yönetim grubumuz bir aile gibi :) Neşemiz neşe hüzüntümüz hepimizin hüzüntüsü ve HF ailesi ile birlikte daha iyi günlere yürümeye devam edeceğimize adım gibi eminim :4722

  • Biz bir aileyiz, bu aile kolay dağılmaz,bağlarımız güçlü iyi anlaşan bir ekibiz.. Kısacası 1 Nisan şakası yapalım istedik, şakası bile kötüydü ama olsun :)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN