Yalova Sugören radar ne yapmış oyle ya sasirtti beni 51cm gözüküyor

Marmara ve Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
kocaeli izmit yoğun karlı
-
İzmit Yahyakaptan su an sulu kar mı yağmur mu anlamadım ama kar değil
-
Sakarya/Serdivan 1,9 Derece Yoğun Yağmurlu.
-
İçimde ki his bu geceden itibaren güzel şeyler olacak diyor. Semih Bey cevabı atmosfer verecek dediyse vardır bir bildiği. Aklıma 21 Aralık 2012 geliyor herkes kar yağmaz derken Semih Bey kar bekliyordu ve o gün tipi şeklinde yoğun kar yağmıştı...
-
kocaeli izmit yoğun kar
Kartepe'dir o veya Umuttepe'dir
-
Gölcükte yağış şimdi durdu ama 20-30 dakika lapa lapa tam seyirlik kar yağdi. Acaba Izmit'te sicaklik sorunu mu var ya
-
Kartepe 142 cm olmuş Türkiye de en çok kar şuan kartepe de
-
Kartepe'dir o veya Umuttepe'dir
topçular çınarlının üstü dindi şuan zaten
-
Dincer41 golcukte nasil lapa lapa yagdı ya bende Basiskelede oturuyom buraya yagmur yagyo.
-
-
İzmit Gündoğdu kar devam ediyor
-
Canakkale de kar tekrar basladi guzel yagiyi suan yine durmaz insallah
-
Dincer41 golcukte nasil lapa lapa yagdı ya bende Basiskelede oturuyom buraya yagmur yagyo.
Allah Allah ya gerçi hafif yüksek şuan bulunduğum yer ama çok fark olacağını düşünmuyorum. Ama gerçekten sıcaklık 0ın altında olsa anında örtü yapacak bi kardı nasip kısmet yer yer fark ediyor demekki
-
Sicaklık 7dk da 0,1 derece düşüyor suan 2 derece 5dk da bir camdan bakiyom ve hep yagmur,yagmur isallah kar a doncek diye 1 umut bakip duruyom.Ama umut u kescem gibi yakinda...
-
Bölge sakinleri adına sevindim.Sanırım örtü görmeyen yer kalmadı.Eğer kaldıysa 2.sistemde almaları için dua ediyorum...
-
Şu anda tekrardan kar başladı nazar değmesin sürpriz yapti resmen Gölcük bugün
-
Sıcaklık sorunu var üzücü.
-
GFS Marmara Adası-Erdek-Bandırma-Gönen hattına pazartesiye güzel kar veriyor.
ECMWF GFS'e göre pazartesi-salı ki kütle akışını daha doğulu öngörmüş.
-
Bölge sakinleri adına sevindim.Sanırım örtü görmeyen yer kalmadı.Eğer kaldıysa 2.sistemde almaları için dua ediyorum...
Sakarya merkez gram kar almadi
-