İstanbul Özel Meteorolojik Yorum Konusu (2017-2018 Arşiv)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Gerginlikten uzak duralim arkadaslar yoksa konuyu kapatip gerekli gordugum mesajlari silecegim..


    @catalcaradar gunduz yasananlardan sonra hala cevap pesinde olursaniz tartismalar bitmez dolayisiyla el koyup mesajlarinizi teker teker sildirtmeyin,konu kapanmis tekrar acmanin anlami yok.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Gerginlikten uzak duralim arkadaslar yoksa konuyu kapatip gerekli gordugum mesajlari silecegim..


    @catalcaradar gunduz yasananlardan sonra hala cevap pesinde olursaniz tartismalar bitmez dolayisiyla el koyup mesajlarinizi teker teker sildirtmeyin,konu kapanmis tekrar acmanin anlami yok.

    Her hangi bir cevap verilmedi zaten bir konu da açılmadı . Bizim için sıkıntı yok silinip silinmeme konusunda

  • şimdi bu forumda kimin ne olduğunu kimse bilemez güzel bir insan çıkıp foruma geliyor ve güzel açıklamalarda bulunuyor ve bu açıklamalar farklı yere çekiliyor kimse büyük değildir ben insanım sende insansın tek allah büyüktür kul ise küçüktür bu adamın yazdıklarında ben hiç bir sorun yada yanlış bilgi görmedim adama cephe almanın anlamı yok hee birde farklı acıdan bakarsam birilerinin ekmeğine yağ sürmüş görüntüsü çıkarılıyor görünen köy klavuz istemez ne olursa olsun saygı duyulması hemen cephe alınmamalı özgür bir ulkede yaşıyorsak herkez eleştiri yapabyapabilir ama üslubunu bozmadan ben şimdi bunu yazdım amacım birilerine laf sokmakta değil mesaj sılinebilir önemli değil ben burada düşüncelerimi forum kurallarina uygun bir şekilde yazıp paylaşmıyorsam burada durmanın da bir anlamı yoktur üyeliğimi iptal eder çeker giderim hayırlı forumlar yanlisim varsa affola

  • @catalcaradar a bence saygısızlık yapılmış. şuana kadarki yazıları, paylaşımlarında hiçbir saygısızlık yanlışlık görmedim. tutar tutmaz orası ayrı dava.ona bakılırsa çoğu tahminci hocalarımızında tahminleri bu sene tutmadı herkes/hepimiz ters köşe olduk. bu bir suç hata değil. işin içine ego girip , kim bilgili kim bilgisiz kıyaslaması girerse tartışma çıkar. gerek yok hiç

  • Bilim çelişkili bir konudur zaten oyuzden bir değil birçok bilimadami var.Galile dunya yuvarlak ve donuyor dediginde tek basinaydi unutmayin .

    Dunya hala düz diyen milyon insan var. Haklimi diyecegiz. Bilimadami sôzü bilenler icin soylenir. Bilmeyip sallayanlar icin degil. Elma ile armutu karistirmamak lazim.

  • Arkadaşlar konuyu kapatalım artık boş yere yer kaplıyor kim ne düşünüyorsa artık kendine saklasın.



    Birkaç birşey diyip açılmamak üzere konuyu kapatıyorum;



    Çatalcaradarcılar forum yönetimi herşeyin farkında kimlerin ne peşinde olduğunu biliyor, buraya ahkam kesip fikrimi söyledim diyenlerinde gün içinde bizi saygısızlıkla suçlayanlarında ne yaptıklarını biliyoruz. 5 mod 3 admin var burada yazılanları kendi aramızdada istişare ediyoruz.



    Adam foruma 1 hafta evvel gelmiş birsürü yanlış bilgi tabii bu bilgiler sistem bekleyen ve durumdan bihaber olan saf üyelerimizide etkiledi çünkü yazılanların olmasını istediler. Şimdi bu adam gelmiş size sorarım sistemi takip eden yazarlarımız başta @Efsane-Semih olmak üzere bunun dışında ilgili konularda yazan @Cold.EFso ya @4 Şubat a @SiberianTiger a ayıp değil midir? Siz ne bilirsiniz bu adamın çatalca radar sahasında çalıştığını? Hemen herşeye inanmayınız..



    Şimdi daha başka bir durumsa bu forumda bazı yazılanlardan dolayı şikayetçi olanlara; ben yada bir başka yönetici arkadaşım sizin mesajınızı siliyorsa bunda forumca haklılık sözkonusudur. Ben ve hiçbir arkadaşımın kimseye saygısızlık yaptığını görmedim ama daha geçen gün adamın teki benim anama bacıma benim duvarımda ağıza alınmayacak küfürler etti, hanginiz gördünüz? Biz gün içinde birçok mesajı inceliyoruz görüyoruz yorumluyoruz bilmediğiniz görmediğiniz farketmediğiniz şeylerde oluyor emin olabilirsiniz.



    Bunları şundan dolayı yazıyorum ben işimden vaktimden çalıp burada vakit harcıyorum sadece forum iyiliği için, hiçkimseyi kırmak üzmek yada onurunu kırmak için yazmıyorum, dilim serttir elbette yaşımdan dolayı ama yeri geldiğinde de kibarlığımı çokça görmüşsünüzdür. Bu sadece benim için değil tüm modlarımız için geçerlidir hepsinin işi gücü var ve kendilerinden çalıp burada vakit geçiriyorlar ne için? herhalde kendini tatmin etmek için olamaz değil mi?



    Eleştiriye asla kapalı değiliz bende dahil her yönetici arkadaşım hakaret-saygısızlık vs olmadıkça abuk sabuk manasız bir nedeni olmadıkça yapılan eleştirilere açıktır. Ama eleştrilerin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olursa buna müdahelemiz kaçınılmaz oluyor.



    Bizlerde sizin gibi bu forumun üyesiyiz, bizde sizin gibi burada keyif alıp yararımız dokunsun istiyoruz. Lütfen bazı şeyleri mantık süzgecinden geçirmeden hemen yorumlamayınız. Sizden üye olarak istediğimiz çok bir şey yok adam gibi forum takibi yapın eğlenin konuşun saygılı tartışın size müdahele eden yok.



    Aslında çokta doluyum bugünlerde kendi adıma birçok tatsızlık yaşıyorum forumda, ama daha fazla yazmayacağım sadece lütfen buradaki moderatörlerin adminlerin işlerine saygı gösterin.



    Çatalcaradar konusu lütfen kapansın dahada bu konuda yazan olursa sorgusuz sileceğim,zor bir kış geçiriyoruz birde bunlarla uğraşmayalım



    Saygılarımla

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN