Kuşa döndü kardeş ne gelmesi bu döngü hep böyle işte 10 gün öncesinden umutlaniriz güzel yorum yaparlar 3-5 gün kala sistem bizi sıyırdı olur ben artık kendimi sartlandirmiyorum sizde sartlandirmayin kimsede bana kızmasın gerçekler bu
Karsızlık Sendromu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Döndük dolaştık yine geldik buraya..
-
Bir model bu kadar mı kötü cikar
-
Sevgili Gfs
1 (bir) güncellemede de şu sistemi indirsen günaha girmeyeceksin emin ol. Ayrıca bize saçma fake ler atman da hiç hoş değil. Geçen hafta kuzeyimizde - 20 ve alt değerleri gösterirken şimdi -10 bile vermemen bizi sinirlendiriyor. Ayağını denk al yoksa 82 gfs 83 ecm
-
Bu senede olmayacak heralde
Ne yapalım Hayırlısı olsun
-
4 Sinoptik DemekmFirildak Dmek.Cuma Akşamı Konuşalim
-
Modellerde pek bi ışık yok gibi kıytrık soğuklar
-
İllaki aldığımız s 400 leri fırlattıracak bize gfs. Her güncellemede başka bir kılığa sokuyor bizi
-
Pek bir halt olacağı yok gibi görünüyor 22'si civarı, doğalgaz yaktırmaktan başka bir işe yaramayacak cılız soğuklar geliyor. Diyagramlara bakacak olursak da ay sonu da pek bir ışık yok. Yine bölgem adına rezil bir kış oluyor.
-
Artık sendrom olmaktan çıkıp krize dönüştü.Acil müdahale(kar) olmazsa sonuçları kötü olacak.
-
Hava_Forum bey siz ne düşünüyorsunuz son çıktılar eşliğinde azlağ için hala ısrarcımısınız?
-
Dİyagramlarda berbat çıktı heryere kararlı bize kararsız hersene aynı terane sırf bu yüzden araç değiştirdim 4*4 aldım dağa bari çıkalım.cidden diyorum artık nerede o eski kışlar.
-
Yok arkadaşlar yok bu iki senedir bişey oldu ama anlam veremiyorum. Kar mar yok olacağı da yok. Heralde küresel ısınma ve iklim değişimi iyice belirgin bir hal aldı ve bu duruma alışmamız lazım yapacak bir şey yok.
-
Arkadaşlar son 96 saat kala değişen modelli 240 saat sonrası için küsmek darılmak çok saçma. Şimdi 240 saat sonrası için metrelik kar verse geleceği kesin mi ki vermeyince kesin olsun. Ben @Azlağ gelecek diyor ve Hava_Forum gelecek diyorsa vardır bir bildiği. (Gelmesede Kıyı Ege olarak gelme ihtimalini bizden daha çok seven yoktur herhalde)
-
yok aga olacak gibi değil
-
Hava_Forum bey siz ne düşünüyorsunuz son çıktılar eşliğinde azlağ için hala ısrarcımısınız?
168 sonrasi hala net degil. Cumadan oncede netlesmez.
-
Hocam Bu Azlağ Gelirse Tüm Ulkeye mi Yarar Yoksa Kıyılar icin mi ?
-
peki semih üstad senin öngörün nedir ferahlatıcı birşey yok mu? değişmesi yönünde etkenler neler
-
peki semih üstad senin öngörün nedir ferahlatıcı birşey yok mu? değişmesi yönünde etkenler neler
Evet Hava_Forum abi ne diyorsun sence azlağ ihtimalı gelmeme yüzde 1 diyorsun geçerli mi hala bu
-
Evet Hava_Forum abi ne diyorsun sence azlağ ihtimalı gelmeme yüzde 1 diyorsun geçerli mi hala bu
Aksam guncelemesinde umutlarinizi artiran goruntuler bekliyorum.
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!