Karsızlık Sendromu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 2 senedir adam akıllı kar görmedim 3.seneye giriyoruz eğer bu seneyi de boş geçersek sendrom hastalığa dönüşecek bende:)

    Seneye de aynı sorun olursa kar makinası alırız evin balkonuna ^^^^^^

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Kartepe sağolsun ⛄️⛄️😃böyle durumlarda ilaç gibi geliyor yemin ediyorum.2018 ve 2019 da 2 şer kez gittim yine doyamadım

    bende baktım olmuyor geçen sene kartepeye gittimde gözüm kar gördü ancak şehir merkezine yağıp vakit geçirmek gibiside yok..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Allahıma şükür İstanbul gibi yerde 2017 den sonra 2019 şubatta 30cm gördüm ya o bana yeter, bu senede şöyle 50cm tadından yenmez...

    Nerde gördüm diye soranlar var ise

    İstanbul/Ümraniye rakım: 150

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Şehir'de karın tadı bir farklı oluyor. Gece başlarsa sabaha kadar lambanın altında oturur izlerim. Sabah kalktığımda bembeyaz gördüğüm manzara beni mest eder. Bursa'ya karı çok yakıştırıyorum. Kar kaplayınca şehri bir mutluluk sarıyor bende. Kaç senedir hasret kaldık şehir merkezinde kara.Son 2-3 sene benim için hüsran. İnşallah bu sene istediğimizi alabiliriz.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Arkadaşlar bu yapay kar makineleri kaç para acaba 😃hf ailesi olarak toplanıp bi tane alalım kafamıza göre takılırız istediğimiz yerlere 30-40 cm yağdırır dua alırız.uludağda Erciyes’te Palandöken’de var bizde niye olmasın😂

  • Geçen yıl 23-24 Şubat'ta Sultangazi de 10-15cm kar gördüm buna da şükür. En bahtsız yerler Anadolu yakası kıyılarıydı. Kentin iç ve rakımı 100m üzeri yerlerde olmak şanslı tutuyor bizi.


    Ama biz extremciyiz. Artık hedefimiz 6-10 Ocak sistrminide egale etmek :S

  • Aynen İstanbul un rakımı yüksek olsaydı ülkenin en kar yağışlı ili olabilirdi. Çünkü cephelere açık bir konumdayız ve kuzeyimizde denizimiz var. Şimdi diyecekseniz ki Rize, Trabzon da niye öyle değil. Oralarda zaten zaman zaman gömülüyor. Kaldiki rakımı yüksek yerleri yani içerde kalan yaylalar gömülüyor her yıl.

  • bende Kocaeliden izmire yerlestim. Buradakiler karsizligi kabullenmis hic umursamiyollar bile. izmirin alisamadigim en kötü yanı gecen kis kar yagisi bile gormek nasip olmadi burada artık bende burada kar sistemi kosturup Kocaeliye dogru gezmeye gidip dek getirmem lazım.

  • bende Kocaeliden izmire yerlestim. Buradakiler karsizligi kabullenmis hic umursamiyollar bile. izmirin alisamadigim en kötü yanı gecen kis kar yagisi bile gormek nasip olmadi burada artık bende burada kar sistemi kosturup Kocaeliye dogru gezmeye gidip dek getirmem lazım.

    Umursamamak mı geçen sene canımız çıktı model takip etmekten kıyı egeye kar yağışını getiremedik malesef :)

  • Karsızlık sendromu, Finlandiya'da Ekim'de yağıp yerden kalkmayan karı ve adamların neredeyse 9 ay süren karlı-buzlu-soğuk kışını kıskanmaktır :S