Yağışlı ve Serin Hava Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 30 Ağustos ve 31 Ağustos'ta Marmara,Bati ve Orta Karadeniz'e serin ve yağışlı hava gelecek olup özellikle Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yer yer su baskını riski vardır. Yağış haritalarının yagmur vermemesine aldanmayın.. hava-yagmusrs323

  • emeğine sağlık, 4 gözle bekliyor ve takip ediyoruz..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Efsane hocam yağış haritalarındaki yağışlar niçin zayıf görünüyor? Sıcaklıklar mevsim normallerinin 6 derece kadar aşağısına inecek daha kuvvetli yağışlar göstermeleri gerekmez mi?

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • en

    Efsane hocam yağış haritalarındaki yağışlar niçin zayıf görünüyor? Sıcaklıklar mevsim normallerinin 6 derece kadar aşağısına inecek daha kuvvetli yağışlar göstermeleri gerekmez mi?

    basit anlatimiyla orta akdenizden a.b geldiginde yagislar modellerde fazla gozukur. bu sistem yukari seviyenin sogumasiyla gelecek. modeller bunlari kolay kolay cözemez.

  • Semih hocanın tahminine saygı duymakla beraber,İstanbul'un beklediği yağışı gene alabileceğini düşünmüyorum.Geçen sistemdeki gibi serinliği ağır basan ama 15 mm'yi geçmeyen yağışlar bekliyorum.Batı Karadeniz'de ise su baskını riski mevcut.

  • 15 mm Semih hocanın tahminine saygı duymakla beraber,İstanbul'un beklediği yağışı gene alabileceğini düşünmüyorum.Geçen sistemdeki gibi serinliği ağır basan ama 15 mm'yi geçmeyen yağışlar bekliyorum.Batı Karadeniz'de ise su baskını riski mevcut.

    yağıs az bir yağış değil zaten..her sistemde 50 kg dusecek hali yok..sahsen 10 kg dusse bile gayet iyidir..

  • 29u 30'na bağlayan gece Marmara Bölgesi'nde güzel sıcaklık düşüşü olacak gibi.Umarım yağışta beklenilenden kuvvetli olur.

    [size=large]Hava Forum[/size]
    [size=large]Metehan[/size]

  • hava şu an serin rüzgar püfür püfür esiyor yağmur yağmasa bile böyle serin olsa yeter. yağmurda bonus olur artık yağarsa. ama zannımca batı İstanbul için yarın gece sabaha doğru serpip kaçacak. yinede olsun, bunada şükür diyelim.

  • Hocam teşekkür ederim. Bu uyarınız bayram öncesi biz çiftçiler için gereken tedbirleri almak açısında son derece önemli.

  • Semih hocanın tahminine saygı duymakla beraber,İstanbul'un beklediği yağışı gene alabileceğini düşünmüyorum.Geçen sistemdeki gibi serinliği ağır basan ama 15 mm'yi geçmeyen yağışlar bekliyorum.Batı Karadeniz'de ise su baskını riski mevcut.

    Hala yaz mevsiminde sayiliriz.15 mm iyidir.


    Ayrica gecen sistemden daha etkili olacagini dusunuyorum İstanbul icin. Karadenizden sarili turunculu kutleler inerse sasirmayin.